Gezellige en leerzame rijschool!

Duidelijke en leerzame lessen en past zijn lessen goed aan op de leerling die op dat moment lest. Heeft ook een rustige uitstraling, waardoor je zelf ook rustig blijft.

Super goede rij instructeur.

Ik durf ondanks dat ik de regie uit handen nu moet geven veilig naast mijn dochter in de auto te stappen. Kan niet anders zeggen. Een dikke vette pluim voor het aanleren van de rij kwaliteiten. Het is dat er maar 5 sterren te geven zijn. Het zijn er 10 waard

Fantastisch

Geweldige ervaring weer bij deze rijinstructeur met begrip voor mijn situatie Alex bedankt!!!

Gezellig en een goede rijinstructeur

Tijdens het rijden kan er een gezellig babbeltje gemaakt worden, maar moet er zeker goed opgelet worden. Je krijgt de dingen goed uitgelegd en voor fouten hoef je je niet te schamen want daarvoor ben je er om van te leren!

Erg goede lessen!

Fijne en leerzame lessen gehad. Altijd erg gezellig! ;)

Super goed !!!

Super leuke,lieve man . Super services hij heeft me heel erg geholpen . Een echte topper!!

Zeer goede en gezellige rij instructeur

Tijdens mijn rijlessen bij Alex heb ik elke les opnieuw veel mogen leren. Aan de onderdelen die lastiger waren voor mij, is dan ook extra tijd/aandacht besteed om hierin te groeien en het onder de knie te krijgen. Dit was erg fijn.

Leuke en leerzame rijschool

De rijlessen bij Alex Boeve waren altijd erg gezellig maar vooral erg leerzaam.

Goeie begeleiding

Heel goed begeleid en ook tijdens de lockdown alles netjes opgelost. Super fijne en leuke lessen, veel van geleerd!

Altijd gezellig en goede lessen gehad

Goed geregeld

Veel geleerd van Alex vooral om mijn koppie bij de les te houden

Gezellige en leerzame lessen

Fijne en leerzame lessen gehad bij Alex. Duidelijke instructeur die de lessen goed aanpast aan de leerling. Altijd op tijd en komt netjes de afspraken na.

Super, duidelijk en leerzaam.

Ik mocht gelijk alles doen en dat vond ik juist heel goed om er plezier in te krijgen en vertrouwen te krijgen in jezelf. Ik mocht de eerste les sturen, gas geven, remmen, schakelen, alles. En de instructeur lette op het verkeer. Veel geoefend op dingen die ik vroeg om te oefenen. En heel flexibel, dat ik ook een keer ergens anders afgezet of opgehaald kon worden.

Betrouwbaar, vertrouwd en goede rijlessen.

Fijne vertrouwde rijlessen met een instructeur die altijd op tijd komt en zijn afspraken na komt!

Super fijne rijschool

Erg fijn geleerd om auto te rijden op een prettige manier

Fijne lessen, je merkt dat hij veel ervaring heeft!

Ik vond de lessen heel fijn verlopen. Hij had veel geduld. En ik kom echt merken dat hij al veel ervaring heeft in het lesgeven. Zeker aan te raden!

Relaxed leren autorijden

Past zijn lesmethode aan jouw niveau. Straalt rust uit en leert het goed uit. Naar mate ik meer lessen had gehad en ik zekerder werd, was het nog heel gezellig in de auto.

Relaxed

heel ontspannen en fijne lessen gehad

Veilig en gezellig je rijbewijs halen

De eerste rijles was ik, net zoals de meeste leerlingen, gespannen. Gelukkig nam Alex door mij alles rustig en duidelijk uit te leggen. Ook in verdere rijlessen ging het via deze manier, wat ik fijn vond. Al met al vind ik rijschool Alex Boeve een fijne rijschool. Zeker aan te raden!

Super gezelllige en leerzame lessen!

Ik heb super gezellige en leerzame lessen gehad met Alex. Duidelijkheid en rust biedt hij zeker tijdens het lessen. Dit vond Ik persoonlijk erg fijn.

Super goede begeleiding en altijd een prettige sfeer in de auto

Heel erg goed

Goede ervaring gehad. Goede begeleiding en ook gezellig.

Top! Fijne instructeur

Zeer fijne instructeur, duidelijk maar wordt niet boos oid, ik raad hem aan!

Hele goede en relaxte rijschool

Ik heb de lessen erg fijn ervaren en het kan op je eigen themp.

Leerzaam en gezellig

Alex is een erg gezellige man, maar blijft scherp. Goede en duidelijke tips en aanwijzingen. Zeker aan te bevelen!

Korf 18

4286GH Almkerk