Prima advies in combinatie met redelijk werkplaatstarief
Omdat de Mercedes dealers tegenwoordig qua planning behoorlijk vol zitten, zocht ik naar een alternatief voor een reparatie aan de carterventilatie. Tot mijn lichte verbazing kon ik vrij snel terecht. diagnose was snel gesteld en het onderdeel al vlot binnen. Binnen een paar dagen kon ik terecht en kreeg een nette leenauto mee. Dit is zeker voor herhaling vatbaar, deze garage is het omrijden waard.
Apk en onderhoud, eerlijk met wat er aan de hand was. Van te voren gebeden de onderhoudswerkzaamheden besproken, mee denken en goed advies wat wel of niet een noodzaak heeft wat betreft keuringwaarsigheid, volgend onderhoud natuurlijk weer bij Ambacht.
heb mijn Mercedes nu een jaar in onderhoud bij t Ambacht en naar volle tevredenheid tot zo ver
Heel goed geholpen kan niet beter Gaat nu altijd naar deze garage.
Had een computerstoring. Duidelijk welke werkzaamheden er uitgevoerd waren. Vooral ook aan mij uitgelegd wat er moet gebeuren als de storing weer terug zou komen en hoe lang het zou duren om dat dan te repareren. Ik had een afspraak gemaakt om op de reparatie te blijven wachten: ze gingen direct aan de slag en na een uur was ik weer terug op weg! Pitsstop...Hopelijk komt de storing niet meer terug.
Ik had mn auto al eerder voor een ouderhoudsbeurt gedaan, dit keer was het voor de apk, nogmaals bedankt
Uitstekende service.
Al jaren naar volle tevredenheid klant bij deze kundige mannen.
Kon snel terecht voor aankoopkeuring. Vriendelijk en hebben de tijd voor genomen!
Super service en vakbekwame personen.
Vriendelijke, no-nonsense service. Er wordt duidelijk en snel gehandeld. Vervangend vervoer was niet goed in systeem doorgekomen. Werd netjes thuisgebracht en weer opgehaald.
Binnen no time een nieuwe accu geïnstalleerd en weer onderweg. Supersnel geholpen, top!
Professioneel en deskundig team, met betrouwbare en transparante service. Ze werken eerlijk en duidelijk, wat het extra prettig maakt. Een absolute aanrader! Heldere communicatie en ze nemen de tijd voor goed overleg.
Vriendelijke mensen. Hebben mij goed geholpen
Zie boven
Zoals altijd weer vriendelijk ontvangen en werkzaamheden tijdig en naar wens uitgevoerd.
Wij zijn al jaren klant bij Het Ambacht. Chris en Ries zetten zich altijd 100% in en zijn een eerlijk bedrijf.
Vlot geholpen
Snel afspraak kunnen maken, prima ontvangst en goed onderhous/reparatie.
Ze staan je altijd correct te woord en met een eerlijk verhaal. Een goed service en ook altijd goed overleg.
Een professioneel en betrouwbaar bedrijf!
Vakkundige mensen, betrouwbare service. Eerlijk en transparant. Een aanrader!
Als altijd een prettige ervaring.
Oostpolderweg 4 a
2841DA Moordrecht