Vakkundig, snel en goede service
Autoservice SVL komt afspraken na, en alle zaken worden eerlijk en deskundig opgelost. Ook wordt je prima op de hoogte gehouden.
Super bedrijf. Deskundig aardig en snel Ik ben op vakantie hier en kreeg stukken Svl ging gelijk voor me aan het werk Onderdeel besteld en de volgende dag klaar,. Zeer tevreden. Henk
Zeer deskundig bedrijf, hebben verstand van zaken. Zeer goede service en duidelijke communicatie.
Op mijn verzoek gezocht naar een bepaalde Mercedes na eerste 2 afwijzingen zoeken ze gewoon door. Uiteindelijk perfecte wagen gevonden waar ik alweer meer dan 20000 km probleemloos mee tour. Onderhoud goed uitgevoerd tegen normale prijzen. Erg tevreden. Aanrader!
Probleempje met de auto gehad en mocht meteen de dag erna langs komen. Het probleem werd meteen deskundig verholpen.
Bedankt pap :)