Klantvriendelijk en adequaat

Prima ervaring

Super goede service!!

Super goede ervaring! Auto wordt heel netjes afgeleverd. Karim zelf is ook gastvrij en erg vriendelijk!! Een aanrader!

Vriendelijke verkoper

heb mijn oude auto ingeruild , waarvoor ik een goede prijs voor terug kreeg . Aardige verkoper die ook een maand na de koop , mij nog terug belde om te vragen of de auto nog naar wens was .

Prima garage

Er ontbrak een stukje dakstrip, werd zonder problemen snel nageleverd, heel tevreden

Goede, professionele en betrouwbare dienstverlening.

Super goede ervaring met Auto4Motion.

Goede zaak

De prijs voor de auto beter als de dealer en een goede prijs voor mijn inruil wagen dus kan het zeker aanbevelen top ga zo door.

Prettige verkoper met goede service

Karim is een vriendelijke autoverkoper die graag een stapje extra voor je zet. Hij is rustig, neemt de tijd voor uitleg en beantwoord al je vragen uitvoerig. Bij mijn beide bezoeken was ik na sluitingstijd welkom én ik werd opgehaald van het treinstation. En hij heeft me een prima auto voor een redelijke prijs verkocht.

Prima bedrijf met fijne persoonlijke service

Onlangs een Renault Clio gekocht bij dit bedrijf. Het hele proces ging soepel en met persoonlijke aandacht. Een aanrader!

Zeer nette en goede verkoper

Wij hebben mooi Fiat 500 gekocht, netjes afgeleverd, gepoetst en de aandachtpuntjes ook netjes gedaan.

Aardig, behulpzaam en oprecht advies!

Aardig, behulpzaam en oprecht advies!

Goede service en erg vriendelijk

Na koop van de auto ontdekte ik een scheurtje in het leer. Hier werd niet moeilijk over gedaan en het scheurtje is gerepareerd bij een professioneel bedrijf. Goede service

Prima, net ontvangst en prima afwikkeling.

Prima, nette afwikkeling, erg blij mee.

Top verkoper

Al een geruime tijd was ik opzoek naar een degelijke gezinsauto. Het liefst een Golf 7 station. Uiteindelijk kwam ik uit bij auto4motion in Roosendaal. De eigenaar heeft mij super goed geholpen neemt zijn tijd en gaf een goede inruil terug voor mijn auto. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Ik ben nu een maand in het bezit van mijn prachtige Golf en ik werd na een maand terug gebeld door de eigenaar of ik nog steeds tevreden ben met de aankoop. De deur staat altijd open en dat noem ik de klant tevreden stellen. Kortom top bedrijf:)

Auto4motion (Karim) biedt goede service.

Mijn Mercedes c klasse estate 1,8 businessline uit 2018 een half jaartje geleden gekocht, met 6 maanden garantie. Zeer mooie auto. Net voor het aflopen vd garantie ging natuurlijk net de accu kompleet kapot (allerlei storingen/foutmeldingen) tot gevolg en start stop systeem werkte niet goed ( al langere tijd, let hier op) en auto hield in bij gas geven bij alle versnellingen. Karim van Auto4motionheeft netjes bij de mercedes dealer de juiste (echte logo mercedes stickers (Varta)accu besteld en betaald, zodat de 30 jaar mobiliteits garantie van mercedes wereldwijd blijft bestaan. (Trouwens alleen ruitenwissers en autobanden mogen van ander merk zijn en mag men zelf of ergens anders uitbesteden vanwege de strikte mercedes mobiliteitsgarantie, waarvoor je mercedes parts moet gebruiken en ook alle beurten bij mercedes worden gedaan en adviezen kompleet moeten worden opgevolgd en uitgevoerd). Bij Auto4motion doen ze wat ze beloven en houden woord wat betreft garantie, in dit geval coulance, ook al zouden zeer veel garages je proberen af te poeieren). Auto4motion wil echter tevreden klanten houden ook al woon je in een heel andere provincie. Mond op mond garantie vinden ze belangrijk net als recensies. Bij een mercedes dealer krijgt men slechts 2 jaar garantie op de accu van een nieuwe auto ( ter waarde van 267 euro), bij Auto4motion willen ze dat je met plezier blijft rijden en genieten van je aankoop. Destijds bij aankoop had ik een korting gehad vanwege minder goede achterbanden en remblokken en dus afgezien van de mercedes beurt die Auto4motion zou regelen, omdat ik anderhalf uur moest rijden naar hun garage. Ik raad klanten aan bij een jonge a-merk occasion (mercedes,audi, bmw)toch voor de dealerbeurt te gaan en die door auto4motion te laten uitvoeren, daar de auto's van tegenwoordig allemaal zelf aangeven wat er moet gebeuren en ook alleen 2 banden en remblokjes al snel 750 euro kosten (merkdealer mercedes). De rest van het beurtje nogeens 400 euro. Prima service!!

Top firma .

Alles netjes geregeld, top.

Staat ook bij problemen voor je klaar

Karim is een man van zijn woord! Ondanks een ingewikkeld type probleem met mijn pas aangekochte Opel Agila is hij met een uiterst coulant voorstel gekomen om het stuurhuis te reviseren en gelijktijdig de koppelingsplaten en drukgroep te vervangen. Voor slechts een derde van de offerteprijs die ik bij een andere autodealer had opgevraagd. Alles vlot en volgens afspraak met A kwaliteit onderdelen uitgevoerd. Top!

Vriendelijke verkopers

Geven je de kans om de auto goed te bekijken en een proefrit te maken

Prettig geholpen. Goede deal. Inruil mogelijk. Neemt ruim de tijd om bij aflevering de diverse functies van de auto uit te leggen. Auto gekocht met garantie wat wel fijn was

Geweldige service!

Supergoed. snel en netjes geholpen! Ook nog een goede tip gekregen voor terugvragen BPM wegens export auto👍

Aparte manier

Had een mooie auto gezien. In de eerste instantie wou hij mijn auto inruilen tegen deze auto. Uiteindelijk moest hij overleggen met zijn partner en die heeft het afgekapt omdat ze geen ervaring hadden met het model auto, en hij niet wist hoelang hij er misschien zou mee blijven zitten. Hij kwam met een oplossing en zou nog gecontact worden en ineens was de auto verkocht. Meerdere malen contact gezocht maar elke keer kwam het neer op zijn partner. Hij maakt alleen geen beslissingen en kan zijn partner niet overtuigen. Vervolgens staat de auto waar ik voor kwam kijken alsnog een maand te koop terwijl dat wel een "gangbare" auto was. Heb mijn auto te koop gezet en notabene iemand uit Roosendaal heeft deze gekocht. Vond het erg jammer dat we aan het lijntje zijn gehouden met hun "oplossing" en vervolgens helemaal niets meer gehoord hebben.

Keurig geholpen.

Ik heb een prima ervaring met auto4motion. Zelfs toen na aankoop van de auto een deurvergrendeling defect raakte is er een nieuw onderdeel besteld en aan mij opgestuurd. Dit terwijl ik tijdens de aankoop geen vorm van garantie had bedongen. Auto4motion heeft zijn afspraken waargemaakt.

Erg goed geholpen

Leuk tweede handje gekocht

Goed geholpen en geadviseerd

vriendelijk geholpen. Snel en goed advies.

Leemstraat 2 A

4705RH Roosendaal