Heel goed en eerlijk we hebben een fijne auto nu.

Ik ben er prima en heel fijn geholpen Karim is eerlijk en betrouwbaar echt een aanrader hier kan je nog goed zaken doen ik zeg maar zo tot de volgende auto dank je wel

Zeer klantvriendelijk, degelijke auto’s!

Zeer tevreden over de afhandeling van mijn Inruiler en gekochte Opel Astra. Alles tegen een zeer nette prijs. De verkoper (Karim) is een hele vriendelijke jongen die al je vragen eerlijk beantwoord. Zal hier zeker nog eens terug komen!

Auto goed beschreven, afspraak is afspraak

Netjes te woord gestaan, auto telefonisch gekocht. Auto precies zoals omschreven. Goed Adres.

Goede service. Zeer aardig en beleefd

Heel goed geholpen Alles netjes afgehandeld.

super

gewoon, eerlijk en super geholpen aanrader voor iedereen

Super fijn bedrijf

Ik had een auto zien staan op internet bij auto4motion. Ik gebeld kreeg een hele vriendelijke man aan de tel die heet kareem. Die heeft me goed geholpen zelf toen er iets mis was met de auto kon ik meteen terecht en hebben ze het probleem opgelost

Prima!

Zeker een goede ervaring gehad met Auto4motion. Ik heb op 1 juni 2019 een Toyota Yaris Hybrid uit 2015 gekocht. Karim verschafte ons juiste en eerlijke informatie en een scherpe prijs. Ik heb geen ervaring met de after sales service, want ik heb gewoon een goede betrouwbare auto gekocht.

Zeer goede ervaringen met Auto4Motion

Hebben bij Auto4Motion een Lexus RX400 gekocht. De onderhandelingen gingen op een correcte en plezierige manier. Komen zeker weer terug als we een andere auto willen aanschaffen. (hopen dat we een lange tijd mogen genieten van deze fantastische auto).

Beter bevallen dan verwacht

Achteraf twijfens maar super behandeld Na het kopen en terug rijden naar het zuiden begin mijn twujfel over dit bedrijfje toe te slaan maaaaaaar.........ik kan en moet deze twijfel snel terug trekken want we werden toen we de auto gingen halen werden we super ontvangen en behandeld door Karim Mijn auto is super ....en geen mankementen rijdt als een trein en ik ben dik en dil tevreden Mvg. Albert

Betrouwbaar, komen afspraken en beloftes na

Pech met kopen van auto, ivm gebreken die van te voren niet gezien konden worden. Karim beloofde alles in orde te maken. Na zijn vakantie heeft hij zelf gebeld en noch kosten en moeite gespaard om alles in orde te brengen. Leen auto meegekregen. Ben zeer tevreden over de gehele afhandeling.

Goede kwaliteit/prijs verhouding

Karim is een rustige beleefde verkoper. Mooie zaak. Alles gaat op een relaxte manier en kocht een keurige jonge auto voor een goede prijs.

Het zijn vriendelijke mensen

voldoende, een redelijke ervaring

Ik ben op een nette manier geholpen en een mooie prijs voor mijn auto terug gehad. Aftersale is ook goed.

perfect, zeker aan te bevelen

mooie mercedes gekocht. Versnellingsbak stuk gegaan. Na overleg door hun gerepareerd. Zeer kostbare onderneming, maar het is wel door hun gedaan. Alles weer in orde en auto rijdt heerlijk. Van mij een dikke tien.

goede service, goed behandeld

Ik ging kijken naar de auto en die bleek helemaal wat ik zocht. Ondanks dat deze nog niet klaar was om mee te nemen werd alles toch nog binnen een middag geregeld en mocht ik er toch mee naar huis. Ben nog steeds heel erg tevreden met mijn auto, goede koop gedaan!

goede service, goed behandeld

Prettig en ongedwongen ontvangst. De auto waarvoor we kwamen was zoals omschreven m.u.v. type. Verder goede en mooie (import) auto. We rijden er met veel plezier mee.

• Service N.v.t.

Goed bedrijf, erg klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

Ik ben prima geholpen en ben uiteindelijk de deur uitgereden met een mooie auto die perfect werkt! Dank voor de goede service Karim en Auto4motion!

goede service, goed behandeld

Snelle en gerichte behandeling: no-nonsense. Wie dat zoekt, kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen.

goede service, goed behandeld

Goede ervaring. Karim behulpzaam en correct.

perfect, zeker aan te bevelen

Hele fijne ervaring. Prima auto gekocht. Daarnaast was de verkoper deskundig, heel behulpzaam, netjes en correct. Alle gemaakte afspraken kwam hij na zoals afgesproken. Niks is te veel gevraagd. Als ik weer een auto ga kopen zal ik dat zeker doen bij dit bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

Alles prima in orde en afspraak is afspraak daar hou ik van. Ga zo door !

goede service, goed behandeld

Goede service en ook et prijskaartje wordt rekening gehouden

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

Wordt netjes te woord gestaan hangt een goede zweer. Kijken of dat ook in de toekomst zo blijft .

Leemstraat 2 A

4705RH Roosendaal