Positieve ervaring

Positieve ervaring en klantvriendelijk klantbenadering.

Top service met een vriendelijke eigenaar !

Als je een auto zoekt is het zeker de moeite waard om langs Auto4Motion te gaan. Dan ben je verzekerd van een goede Service en een vriendelijke en meedenkende eigenaar!

De beste autoservice die je maar kan wensen

Bij Auto4Motion zijn ze eerlijk en betrouwbaar. Niks is teveel en de klant is altijd koning. Daar komen veel bedrijven niet in de buurt. Hij zegt iets maar maakt het ook waar. Mensen als je een betrouwbare en eerlijk autobedrijf zoekt moet je bij Auto4Motion zijn . Dank je wel voor de snelle levering van de auto.

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe auto!

Ik was goed geholpen bij de aankoop van mijn auto.

Goede ervaring met de aankoop van een occasion. Afspraken worden (zeer) snel en goed nagekomen. Vriendelijke communicatie en auto4motion neemt rustig de tijd voor je bij het bezichtiging en afleveren van de auto. Erg prettig!

Snelle service

Goede ervaring met de aankoop van een occasion. Afspraken worden (zeer) snel en goed nagekomen. Vriendelijke communicatie en Auto4motion neemt rustig de tijd voor je bij bezichtiging en aflevering van de auto. Erg prettig! Een puntje om rekening mee te houden: je kunt niet pinnen om de auto af te rekenen. Dit kan met je mobiele telefoon overgemaakt worden, maar dan heb je waarschijnlijk wel een apparaatje van je bank nodig bij die bedragen. Het was fijn geweest als ik dat van tevoren had geweten. Voor de rest een prima zaak!

Super goede zaak

Super leuke, aardige mensen. Ze hebben mij goed geholpen en veel uitgelegd over de auto. Ik ben super blij met mijn nieuwe auto!

super goede service ruime keuze

super goede service ruime keuze voor een betaalbare prijs zeker beslist de moeite waard om een kijkje te nemen de eigenaar neemt zeker de tijd voor je een vriendelijke man die al je vragen beantwoord

Goede services en meedenkend

Er word mee gedacht, prijzen zijn goed en de services is perfect.

Goed bedrijf.

Een goed bedrijf die echt met je meedenkt. Samen tot een mooi besluit gekomen en alles is netjes geregeld. Geen poespas gewoon waar het op staat. Keurige nette seat ibiza afgeleverd aan ons en we zijn er heel blij mee!

Goed geholpen en fijne communicatie!

Prettig geholpen bij de aankoop van een auto.

Zeer goede ervaring

Goede service, komt afspraken na en goede prijs kwaliteit verhouding.

Prima auto en afgeleverd volgens afspraak

Snel en goed geholpen. Afspraken worden nagekomen (montage van afneembare trekhaak, levering van matjes).

Perfect. Auto4Motion geeft goed advies en komt zijn beloftes na. Ook als er toch nog iets is met de auto lost Auto4Motion alles prima op en denken ze heel goed mee hoe het in onze planning past.

Fantastische service: Van proefrit tot koop!

Vorige maand heb ik een Citroën C4 gekocht bij Auto4Motion, van de proefrit tot de definitieve koop heb ik mogen genieten van een fantastische service! Het personeel is vriendelijk en denkt mee met de klant, ze nemen echt de tijd voor je en leveren uiteindelijk een perfecte auto af! Ik kreeg voor mijn oude auto een nette inruilprijs terug, hierdoor zijn we tot een mooie koop gekomen!

Uitstekende auto en goede service

Voor het eerst een auto gekocht bij Auto4Motion en dat is prima bevallen. De auto bevalt uitstekend, de eigenaar is vriendelijk en kundig. Reageert snel op vragen en na de koop is een probleem met de navigatie snel en binnen de garantie opgelost.

Top!

Voor de 2e keer een auto gekocht hier. Erg fijne ervaring, komen zeker weer terug!

Fijne ervaring!

Eerste keer een auto gekocht bij Auto4motion. Fijne eigenaar die zich zowel aan de mondelinge als schriftelijke afspraken houdt. Eerlijk en een vakdeskundige, zeker tevreden. Wanneer ik weer opzoek ben naar een nieuwe auto kom zeker weer kijken!

Fijn en snel

Fijn en snel geholpen met een perfect resultaat.

fijne zaak

wij hebben onlangs een auto gekocht. onze ervaring met auto4motion was heel prettig.

Uitstekende auto en een goede service

Twee weken geleden een mooie Toyota Yaris hybride gekocht bij auto4Motion. Ze bieden een goede service en goede inruil voorwaarde.

Kwaliteit en levering auto conform afspraak en verwachting.

Aanvullend: vriendelijk en correct geholpen; afspraken zijn goed en tijdig nagekomen; professionele indruk.

Super prijs kwaliteit

Mooie auto rijd super fijn. Voor het ophalen is m’n auto nog 3 dubbel gecheckt door auto4motion om er zeker van te zijn dat alles goed voor ik er mee wegreed en van kom genieten! Top service

Ik ben enorm goed geholpen en continu op de hoogte gehouden van de voortgang gedurende het koop-traject. Ook tijdens de garantieperiode kon ik altijd even telefonisch schakelen. Afspraken worden nagekomen en er wordt goed meegedacht.

Fijne ervaring, fijne auto

Ik was op zoek naar een bepaalde auto/ versie, Auto4motion had deze staan. Afspraak gemaakt voor een proefrit, en daar stond ie, mooi glimmend in de zon. Er zat een lelijke lakschade op de achterdeur, na de onderhandeling zijn we tot elkaar gekomen en de schade is keurig bijgewerkt. Zeer tevreden over de auto, de dealer en de afspraken die er gemaakt zijn.

Leemstraat 2 A

4705RH Roosendaal