Snel terecht, transparant en klantgericht

Makkelijk afspraak maken en afspraken nakomen. Doen wat ze zeggen

Al heel veel jaren heel tevreden met mijn garage, ook na overname Olie en Zo

gewoon goed

Super in een woord. Alles oké

Transparant en altijd vriendelijk in de omgang.

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en merk duidelijk dat men oplossend wil denken en meewerken.

Klantvriendelijk en goede service

Klantvriendelijk en goede service

Altijd uitstekende hulp

Zelfs mijn auto helemaal gewassen en gereinigd, super attent!

Heel goed !!!!!!

N .V.T.

Goed en degelijk werk met een uitstekende serviceverlening

Wederom ontzettend blij met het vakmanschap, op meerdere afdelingen, bij Olie & Zo Schijndel. We blijven goede kwaliteit leveren en houden jouw auto tiptop in orde zodat je altijd met een gerust hart in je auto kunt stappen. Grote klasse!!!

Complete service

Vriendelijk vanaf ontvangst tot vertrek, snelle adequate service. Duidelijk in afspraken ook als iets niet haalbaar is. Geduldig in uitleg. Wat wil je nog meer?

Vlot, vriendelijk en professioneel personeel

Bovenstaande zegt genoeg volgens mij.

Klantvriendelijk en deskundig

Klantvriendelijk en deskundig

100%

Mijn ervaring is dat ik altijd geholpen word met een goede service , en ook met advies wat is het beste voor mijn auto. Ik ben heel tevreden hoe ik word behandeld. Gaat zo door heren. Dankje wel en tot ziens

Een prettige ervaring

Afspraak voor het monteren van mijn trekhaak bij een voor mij onbekend bedrijf 120 km van mijn woonplaats in goed overleg. Vriendelijk personeel en een keurige leenauto. Prima geregeld.

Topservice!

Kundig advies en zeer klantvriendelijk.

Altijd vriendelijk en overal een duidelijk antwoord op.

Ik wordt altijd goed geholpen, nu ook weer.

prima service

klantvriendelijk

Altijd vriendelijk en goed service en adviezen.

Heel goed geholpen elke keer weer.

goede uitleg prima geholpen

goede beschrijfen van werkzaamheden

snelle hulp

lekke band op oudjaars dag, "olie en zo" gebeld en er werd snel hulp gestuurd om mij te voorzien van een reserveband. meteen een nieuwe afspraak om definitieve banden te monteren in 5 dagen, top service!!

Vakmanschap, staan altijd klaar en vriendelijk personeel

Vakkundige garage tegen alleszins redelijke prijzen. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, dat ook voor je klaar staat als je met een onverwachts probleem komt.

Zeer goede service, vriendelijk personeel

Uitstekende garage waar wij al vele jaren klant zijn tot volle tevredenheid.

Nogal duur vind ik.

Na vd Doelen meegegaan naar Olie & ZO. Dus al heeel lang klant. Twan is de beste medewerker. Denkt met de klanten mee. Sinds 2022 staat op de rekening: Onderhoud volgens fabrieksopgave. En een flink bedrag erachter zonder te specificeren!!! Daar kunnen jullie dus alles neerzetten zonder dat de klant weet waarvoor. Ook veel prijzen zijn flink gestegen. Heb soms twijfels of reparaties wel echt noodzakelijk zijn. Ga op zoek naar andere garage denk ik. Ken al diverse mensen die bij jullie zijn afgehaakt. Ook voor onze camper ga ik eens bij een andere garage informeren denk ik.

Super garage die meedenkt met klant!

Deze garage blijft ons elk jaar verrassen. Ze bekijken per jaar wat er nodig is voor onze oude Mitsubishi. Ze denken mee. En de laatste keer hadden ze het zeer druk en zou de auto niet klaar zijn in een dag. Wat voor ons wat uitdagingen meebracht. Maar toch aan de klant gedacht en de auto klaargemaakt. Dat is super service en klantgericht denken.

Galvaniweg 24

5482 TN Schijndel

Over Olie&zo Schijndel

Olie&zo staat voor een totaalconcept; van auto onderhoud en reparatie tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier! Je kunt met alle merken auto’s bij ons terecht. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen.