Gewoon

Wel prima trekhaak maar service eromheen matig . Helaas geen fijn sleuteltje op de trekhaak . Geen overleg

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van alles en het contact.

Of alles goed gemaakt is, kan ik nog niet aangeven. Daarvoor vragen jullie te snel om een mening.

Weer top geholpen!

Vriendelijk, kwaliteit en top service! Ik ben al heel wat jaren klant met twee auto's en altijd heel goed geholpen. Laatst wat kleine problemen na het vervangen van de distributieriem en dit hebben ze meteen kosteloos opgelost. 100% een aanrader!

Ik kom hier al 26 jaar, dat zegt genoeg!

Olie en zo, Ik kom hier al 26 jaar, dat zegt genoeg! Ze zijn flexibel, denken met je mee, fijn personeel, goede service.

Goede service en communicatie

Goede service en vakmanschap.

Een goed bedrijf met fijne mensen. Mensen die mee denken en adviseren. Ik heb er een goed en fijn gevoel aan over gehouden.

Denken met de klant mee

toppie

zelfs mijn auto is gewassen

Toppie

Voor mij een vertrouwd adres!

Zeer goede service

Probleem met Bobines dezelfde dag opgelost zodat we lekker op vakantie kunnen

Zeer klantvriendelijk, superservice

Kon direct terecht met de auto, controle uitgevoerd, schappelijke prijs berekend, heel tevreden

Top Organisatie

- Accuraat: afspraak is afspraak - Medewerkers zijn klantgericht - Er wordt goed gedacht in mogelijkheden - Kortom prima bedrijf

vriendelijke bediening en uitstekende service

Je wordt vriendelijk, snel en vakkundig geholpen tegen alleszins redelijke kosten!

ik ben gewoon eerlijk en techt voot de raap zijn top mannen en ze staan altijd voor mij klaar dat m

n altijd voor mij klaar dat mag gezegd worden een dikke pluim voor jullie allemaal hoop dat ik er nog lang mag komen groetjes annie een dikke knuffel mee voor iedereen

Geweldige service

Al enkele jaren klant bij Olie en zo Schijndel. Ik kan alleen maar positief zijn over dit bedrijf. Communicatie is een van hun krachten waarin ze duidelijk en helder alles weergeven. De auto is altijd netjes onderhouden en ik kan hierdoor met een veilig gevoel weer op de weg.

Snel geholpen.

Vriendelijke behandeling en alles klopte '

Top service

Al jaren goede service en advies.

Nette afhandeling

Prima montage trekhaak volgens de gemaakte afspraak

geweldig

wat ze beloven doen ze ook

Zeer prettig persoonlijk en betrouwbaar bedrijf

Mijn auto heeft een APK en kleine beurt ontvangen. Alles is gecontroleerd en alle punten - mijn auto is al wat ouder - zijn netjes met mij besproken en naar volle tevredenheid opgelost. Praktisch en zonder onnodige werkzaamheden en kosten. Ik heb het gevoel dat ik mijn auto wegbreng naar een kundige betrouwbare vriend of familielid die zijn uiterste best doet om mij zo goed mogelijk te helpen en zorgt dat mijn auto weer helemaal in orde en veilig is. De kosten worden vervolgens uitgebreid en duidelijk uitgelegd en gespecificeerd. Misschien kan ik elders goedkoper terecht maar dit bedrijf met deze mensen is het waard.

Super bedrijf

Prettig om je auto bij jullie te laten onderhouden

Je voelt je geen nummer

Geweldige service!

Altijd even vriendelijk. Ik heb alle vertrouwen in deze garage!

Galvaniweg 24

5482 TN Schijndel

Over Olie&zo Schijndel

Olie&zo staat voor een totaalconcept; van auto onderhoud en reparatie tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier! Je kunt met alle merken auto’s bij ons terecht. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen.