Prodessionele receptie en werkplaats; ga ik zeker nog eens terug

Winter/zomer banden wissel. Snelle afspraak en correcte afhandeling

Uitstekende service

Ben al sinds jaren klant en, zoals gewoonlijk, ook nu weer uitstekend geholpen. Ik heb grote waardering voor de heldere communicatie en de goede adviezen van deskundige monteurs.

probleem pas na vijf bezoeken opgelost

een grootlicht-lampje stuk van de zijde van de garage niet gebeld: enkele keren vergeefs gereden, of het lampje was er nog niet, maar ook fe vierde keer een verkeerde fitting.......

Prima service. Goed meedenken.

Goede service en vriendelijke medewerkers

Een vertrouwde garage met goede service, advies en vriendelijke medewerkers. Komen er al jaren!

Uitstekende dienstverlening

Fijne mensen, nette correcte behandeling en dienstverlening.

Top service

Goeie service en uitleg. Zoals het hoort

Goed snel en duidelijk Prima service

Je word er goed geholpen

Super service

Heel klant gericht en uitstekend geholpen.

Totaal; super

Uitstekend geholpen.

Correcte afspraak. Goed werk afgeleverd. Alles voor een betaalbare prijs.

Goed en duidelijke communicatie en prijsopgaaf

Onderhoudsbeurt voor de camper weer snel en goed geregeld. Top

Geen gezeur,duidelijke afspraken

Makkelijk telefonisch een afspraak maken,in mijn geval voor een trekhaak. Leenauto was geen enkel probleem, bij het ophalen van de auto duidelijke uitleg over het afnemen en vastklikken van de afneembare trekhaak. Er werd mij door de receptionist uitgelegd dat zij hetzelfde bieden qua onderhoud als de dealer,dus hier ga ik voortaan ook heen voor mijn onderhoud.

Zoals altijd...prima geholpen.

Zeer correct geholpen. Prima monteurs en vriendelijke receptionist. Denken mee.

Tevreden

Goed en adequaat geholpen

lampje kapot? Geen probleem, wordt vriendelijk en snel opgelost!

Ik kan altijd snel of direct terecht en wordt vriendelijk geholpen. Super tevreden!

Vriendelijke en meedenkend.

We hadden een specifiek probleem of de auto geschikt was voor een trekhaak. Is keurig navraag gedaan bij specialisch bedrijf. Het kon gelukkig en alles is keurig gemonteerd.

Fantastisch

Snel en accuraat

klant vriendelijk prijs kwaliteit zijn goed. komen na wat afgesproken is.

Dik tevreden!

Tijdens APK blijkt dat er -onverwachte- problemen zijn met de remleidingen, waardoor auto niet door APK komt. Telefoontje gehad van de receptionist, met duidelijke uitleg waarom remleidingen vervangen moeten worden + indicatie van kosten. Tijdens ophalen auto nogmaals gedetailleerde uitleg gekregen. Kortom: ondanks onverwacht probleem -dus extra onkosten- alles naar volle tevredenheid opgelost.

Kei goed

Zoals verwacht

Ik heb een positief gevoel gekregen. De auto is zeer netjes afgeleverd. Met name mijn vraag voor het inbouwen van een achteruitrij camera is naar volledige tevredenheid afgehandeld en gecommuniceerd.

Zoals altijd correct, vriendelijk en professioneel

Galvaniweg 24

5482 TN Schijndel

Over Olie&zo Schijndel

Olie&zo staat voor een totaalconcept; van auto onderhoud en reparatie tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier! Je kunt met alle merken auto’s bij ons terecht. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen.