Goede mogelijkheid afspraak te maken en vervolgens netjes nagekomen.

Geen bijzonderheden.

Goede, snelle en vriendelijke service!

Ze geven een goede, snelle en vriendelijke service! Super!

ik Word netjes en correct geholpen.

Wat ik afgesproken heb op de app.wordt netjes gedaan.

Goeie service

Snel en accuraat

Snel en deskundig

Snelle diagnose, vakkundig gerepareerd en duidelijk communicatie.

Goede service en geven vooraf door wat er aan de auto mankeert met kosten. Kom je niet bij ophalen niet voor verrassingen te staan.

Vakmensen

Kon pas na 2 weken terecht voor een grote beurt voor mijn auto. Auto rijd weer als een zonnetje. Heb alleen wel het idee dat de prijs (flink) omhoog is gegaan.

Zeer tevreden over de garage

De service beurt plus apk zijn hartstikke goed uitgevoerd plus de auto gewassen en uitgezogen ik ben zeer tevreden met wat ze gedaan hebben

Uiteindelijk een goede service.

In eerste instantie slordig werk geleverd, maar uiteindelijk netjes herstelt.

Betrouwbaar!

Jullie staan altijd klaar. Jullie zijn duidelijk in de kosten anders worden we gebeld. Snelle en vriendelijke service.

Super bedrijf

Klant vriendelijk Altijd netjes Goed georganiseerd

Helemaal goed

Prima service zo. Top

Altijd prima service!

Fijn bedrijf!

vriendelijk en vakkundig personeel

personeel denkt met en voor je mee

Eerste keer geweest.

Snel en volgens afspraak!

Ondanks de drukte toch ruimte gevonden om mij te helpen!

Sociaal

Ik word altijd goed geholpen hier. Het belangrijkste is dat ze altijd luisteren met intresse en je helpen met socialiteit en een lach. Nooit is een klusje teveel en nooit een te grote moeite. Ook is eerlijkheid een belangrijk ding hier, en de kwaliteit van het onderhoud maakt het perfect af. Bedankt voor de fijne ervaringen, er zullen er in de toekomst nog veel meer komen…

Super service

Trekhaak laten monteren, alles volgens afspraak en netjes uitgevoerd.

Fijn dat jullie ons snel en goed hebben geholpen

Prima garage met uitstekende service

Apk keuring was probleemloos verlopen, met duidelijke uitleg van de monteur

Je krijgt waarde en waardering voor je geld

Super netjes behandeld

Super bedrijf

Al 20 jaar gewoon perfekt.

Afspraken zijn snel en makkelijk te maken - en worden perfekt nagekomen. Daarnaast na info telefoontje, ook 1 additionele reparatie (gasveer achterklep) uitgevoerd en alsnog alles gereed op dezelfde dag en voor de mondelinge prijs info.

Trekhaak laten monteren, alles volgens afspraak en netjes gemonteerd.

Galvaniweg 24

5482 TN Schijndel

Over Olie&zo Schijndel

Olie&zo staat voor een totaalconcept; van auto onderhoud en reparatie tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier! Je kunt met alle merken auto’s bij ons terecht. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen.