Uitstekende garage !

Zoals altijd prima service voor een hele nette prijs. Een garage die ik iedereen aan kan bevelen.

Top service!

Ik word altijd snel, vriendelijk en vakkundig geholpen!! Niks op aan te merken.

Uitstekende service en kennis

Ook voor een niet allerdaagse auto (oldtimer) een prima garage. Onderhoud en reparatie in goed overleg uitgevoerd. Kosten vooraf duidelijk inzichtelijk gemaakt, top!

Duidelijk, in goed overleg, eerlijk

Dat is dat de auto gekeurd moest worden. Daarbij werden meerdere gebreken geconstateerd.Hierbij is er een goed advies gegeven met ook overleg van de kosten. Na reparatie is de auto keurig thuis afgeleverd.

Meer dan geweldig

Op dinsdagochtend bellen omdat je een bandenprobleem hebt met alle sneeuw en 's middags 17.00 uur de auto weer voor de deur met 4 all weather banden. Fantastische service en zoals altijd vriendelijk geholpen.

Aardig, deskundig en accuraat!

Op advies van een vriend, na het kopen van andere auto, klant geworden. Er was meteen tijd toen er een lampje ging branden. En de kleine beurt is ingepland. Toen vervoer een probleem bleek werd ik thuisgebracht en weer opgehaald. Top allemaal.

Goede behandeling en keurig netjes behandeld

Vriendelijk, behulpzaam , meedenkend

Trekhaak laten plaatsen, vakwerk geleverd

Trekhaak laten plaatsen,keurig werk geleverd,netjes een opening in de bumper gemaakt.

Deskundig vriendelijk en behulpzaam

Altijd behulpzaam, vriendelijk en deskundig...en ze kennen hun klanten, dat geeft een vertrouwd gevoel

Mijn ervaring men is verhuisd naar Schijndel

Aardige mensen, duidelijke uitleg

Trekhaak laten monteren, aardige mensen, goede uitleg

een garage die ik een ander kan aanbevelen

prima garage proplemen worden goed opgelost

Uitstekende service!

Zoals gewoonlijk was bij Olie & Zo van der Doelen alles weer prima in orde. Stuur vervangen en auto van binnen en buiten mooi gepoetst en gepolijst.

Top service

Duidelijke uitleg nette prijs

Zoals altijd: Heeeel prettig bij van der Doelen!

Zie bovenstaand

Goed en netjes

We hebben onze beide auto's laten keuren en ze hebben een beurt gehad. Was goed geregeld en netjes overlegd over eventuele extra kosten.

zoals altijd weer prima geregeld

De gemiste reservering werd snel en efficiënt opgelost. Goede rapportage van verrichte werkzaamheden

Super service

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Goeie service en snelle reparatie

Weer een goeie ervaring

We zijn correct ontvangen en goed geholpen

We hebben gewacht tot de auto klaar was en de tijd viel erg mee

Ik vind het jammer dat de toegezegde / gevraagde extra info in de vorm van foto's nog steeds niet is verstrekt.

Top service!

Top service, aardige en behulpzame medewerkers. Aanrader.

Galvaniweg 24

5482 TN Schijndel

Over Olie&zo Schijndel

Olie&zo staat voor een totaalconcept; van auto onderhoud en reparatie tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier! Je kunt met alle merken auto’s bij ons terecht. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen.