Goede en nette sevice

Auto voor keuring gebracht. Kosten vielen onverwachts tegen. Firma Olie&zo dacht goed met mij mee waardoor de kosten wat lager werden en ik weer een veilige auto op kon halen voor een acceptabele prijs. Heel erg fijn.

Service, vriendelijkheid en doorgaan met computergestuurd testen tot het autoprobleem getackeld is.

Na een verder prima uitgevoerde grote beurt was er na korte tijd een melding mbt oliepeil en vervolg daarop. Dit is adequaat en kosteloos opgepakt met leenauto en kleinonderdeel vervangen.

super

netjes gebeld over de kosten

Goede service en vriendelijk personeel.

Aardige mensen die voor je klaar staan.

Snel en perfect uitgevoerd,bedankt voor de koffie

Heel plezierig

Zie boven

Alles zoals afgesproken en klantgerichte aandacht

Alles zoals afgesproken en klantgerichte aandacht

zeer tevreden.

Zelfs voor een eenvoudige opdracht als APK heel netjes ontvangen, opdracht prima uitgevoerd en ook weer heel plezierig afgewerkt. Kortom een heel goede garage.

Super service

Super netjes behandeld en meegedacht door hun.

alles conform afspraak

Ik had een afspraak voor een kleine beurt en APK voor mijn camper, er is netjes gebeld voor extra onkosten, en dat het verstandig is om deze uit te voeren, de kosten hiervoor zijn doorgegeven en deze zijn direct uitgevoerd.er is netjes gebeld dat hij klaar was en kon worden opgehaald. De totale onderhoudskosten kosten waren conform mijn verwachting. Cororna maatregelen werden netjes nageleefd

altijd vriendelijk en correct en deskundig

Correct, vriendelijk

De auto is netjes behandeld; er is van te voren overlegd over extra’s; een defect remlicht dat over het hoofd was gezien is alsnog vervangen; Klantvriendelijk

Altijd top service bij olie & zo!

Altijd super goede, vriendelijke en eerlijke service. Zeker een aanrader.

TOPSERVICE van A-Z

Sinds jaren vaste klant met 2 auto's bij (voorheen van der Doelen) Olie&Zo. Met name het stipt nakomen van gemaakte afspraken, het van te voren overleggen indien onverhoopt meer aan de auto gedaan moet worden, het meedenken in werkbare oplossingen en de vriendelijkheid van het gehele personeel (met name Twan en Florian) worden zeer gewaardeerd.

Fijne garage met vriendelijke mensen

Altijd snelle en deskundige service, super klantvriendelijk. Een echte Top garage.

Een verademing, deze goede service

Na een zeer slechte ervaring bij een andere garage, was dit een verademing. Goede communicatie, er werd verteld wat er moest gebeuren, wat de kosten zouden zijn (die zelfs nog wat lager uit vielen) en een netjes gepoetste auto toen ik deze weer ophaalde. Ook werd duidelijk verteld wanneer de auto klaar zou zijn, dat ik de leenauto door mijn werk nog 1 dag langer nodig had,w as geen probleem. Ik zou deze garage zeker aanraden bij anderen.

Fantastische snelle service

Volgens afspraak

Na,zoals beloofd, telefonisch besproken mijn auto weer APK goedgekeurd. Schatting van de totale kosten viel zelfs lager uit.

Duidelijk, geen fratsen.

Zie boven

Vlot en goed, zodat ik dezelfde dag mijn auto alweer om 17.30 op kon halen

Vlot en goed

Fijn bedrijf,goede service

Fijn bedrijf

Helemaal super

Pas enkel weken klant mijn auto was stuk en kon de zelfde gemaakt worden . En ik werft netjes naar huis gebracht en weer opgehaald Super service

Magnifiek bedrijf zeer consument gericht

Vriendelijke medewerkers, die afspraken nakomen.

snel, correct en vriendelijk

snel, correct en vriendelijk zoals beschreven hierboven

Galvaniweg 24

5482 TN Schijndel

Over Olie&zo Schijndel

Olie&zo staat voor een totaalconcept; van auto onderhoud en reparatie tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier! Je kunt met alle merken auto’s bij ons terecht. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen.