Vakdeskundige autogarage

Personeel heeft een hoge mate van vakdeskundigheid op het gebied van onderhoud en reparaties van auto's. Ze luisteren, vragen door en na een auto-diagnose leggen ze duidelijkheid en eenvoudig uit wat er moet gebeuren. Zo voorkom je dat je op een later moment voor verrassingen komt te staan. Complimenten aan de monteurs en baliemedewerkers. Top.

Deskundige vakgarage

Vakgarage met personeel dat een hoge mate van vakdeskundigheid heeft op het gebied van auto's en reparaties. Ze luisteren, vragen door en bij een auto-diagnose leggen ze goed en duidelijk uit wat er moet gebeuren. Zo voorkom je achteraf verrassingen. Compliment aan de monteurs en balie personeel. Top.

Deskundige vakgarage

Toppie

Prettige en betrouwbare garage

Er wordt uitgebreid uitleg gegeven over de te maken onderdelen. Prettige communicatie. Goed gevoel over deze garage.

Goede service vriendelijke mensen

Altijd goede service .nemen altijd contact op om te overleggen over de kosten. En heel vriendelijk.

Top bedrijf

Al jaren heel tevreden

Alsof we er al jaren komen

Persoonlijke service en goede diensten. Ze doen altijd dat extra stapje. Spontaan binnengereden met een lekke band en dan wordt er niet alleen tijd gemaakt, maar ook even naar de andere banden gekeken en alles op druk gezet. Fijne garage.

Goed geholpen

Je word er vriendelijk geholpen,maken altijd even een praatje en hebben de tijd voor jou

Zeer tevreden met jullie service

Wordt netjes naar huis gebracht en als de auto weer klaar is weer opgehaald. Na de grote beurt werkt alles weer goed. Hoef zelden of nooit binnen 1 jaar terug voor een klacht.

Gewoon niets mis mee !

Mijn autootje word hier thuis op gehaald, en weer voor de deur afgeleverd,als er grote onkosten aan zitten te komen, netjes een telefoontje. denken prima met je mee, leuke gasten , goede service, betaalbaar, kortm , DOEN !

Uitstekende Service!!!

Super service en accuraat

,,,

Goede afspraken.

Na overleg auto eerder gebracht zodat ruim de tijd genomen kon worden om probleem op te spoen en eventueel op te lossen.

Vlot, duidelijk en vriendelijk.

Vlot, duidelijk en vriendelijk.

Doen wat gedaan moet worden

Correcte ontvangst en goede monteurs. Erg tevreden klant.

prefect

werd goed behandeld .zeer tevreden over

prima intake en snelle betaalbare uitvoering

De aankoop controle werd op tijd en snel uitgevoerd. De omschrijving van het gecontroleerde had iets uitgebreider gekund. Een garage bedrijf die zeker kan worden aanbevolen.

Echter de prijs voor het onderhoud is bijna net zo duur als bij de officiële dealer.

Kundig en vriendelijk

Mijn ervaring met olie & zo is positief.

Galvaniweg 24

5482 TN Schijndel

Over Olie&zo Schijndel

Olie&zo staat voor een totaalconcept; van auto onderhoud en reparatie tot schadeherstel en van een bandenwissel of uitlijnen tot de aanschaf van een set banden of de montage van een trekhaak. Als er iets is met je auto; denk dan aan Olie&zo. Wij ontzorgen je geheel op dat gebied. Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier! Je kunt met alle merken auto’s bij ons terecht. Ook met jonge auto’s die nog onder de fabrieksgarantie vallen.