Zééér tevreden

Goede en betaalbare service. Ze nemen de tijd om mee te denken met de klant.

Goede service en altijd vriendelijk

Ga zo door

super

de mensen die er werken verstaan hun vak goed en als er wat is wat niet is af gesproken wordt er netjes gebeld voordat er wat gedaan word

Goed en prettig,veel service

Bij ons werd het probleem opgelost en zelfs snel verholpen, en dat is ook een voordeel, dat je niet zonder auto zit

Prettig

Goeie en snelle service, eerlijk advies, prettig in omgang.

Denk zoals de klant wil

Klantvriendelijk zoals je die nog zelden tegenkomt !!!

Goede service voor een goede prijs

Voorruit laten vervangen. Ergens anders was ik honderden euros meer kwijt geweest voor een simpele C1 ruit. Afspraak was snel gemaakt, communicatie was top en ruit is perfect vervangen met oog voor detail.

je wordt direct op een correcte manier geholpen.

goede service, redelijke prijzen

Al 32 jaar helemaal top!

Ik kom nu al 32 jaar bij autobedrijf Hermans, eerst bij Giel en nu al jaren bij Stan. Altijd worden afspraken nagekomen en krijg je goed en eerlijk advies. Inmiddels komt ook mijn zoon hier en ook dit gaat goed. Het is prettig als je een garage hebt die je echt kunt vertrouwen en die goed werk afleverd.

Goeie service

Goeie service, communicatie. Zeer goede ervaring met garage Stan Hermans. Prijs/kwaliteit goed

Uitstekende service geleverd!

Heb mijn bedrijfsvoertuigen bij Hermans in onderhoud en ben zeer tevreden over het geleverde werk, afspraken worden nagekomen en er wordt goed meegedacht met de wensen van de klant

Klantvriendelijk en meedenkend

Helaas wegens een storing in het electrisch systeem meerdere malen terug gemoeten. Hermans heeft echter goed meegedacht en service geleverd.

Snel en vakkundig

Staat meteen klaar in nood, je wordt vakkundig geholpen. Topbedrijf !

Prima service en een geweldig team medewerkers.

Met welke vraag je ook aan dit team stelt, er wordt altijd tijd genomen om een antwoord op een mogelijk probleem te vinden, en waar nodig op te lossen.

Prettig en duidelijke afspraken

goede afspraken Communicatie oke

goede service

Je wordt opgehaald en thuis gebracht. Er wordt uitgelegd wat er uitgevoerd is bij de beurt.

Heel goed

Goed erg snel geholpen

Snelle goede service

Uitstekende service

Zeer goed en snel geholpen

Goed vooruit geholpen

We zijn goed geholpen

Fijn bedrijf ! Goede service

Erg kundig , al jaren erg tevreden !

Prima volgens afspraak gewerkt

Professioneel en meedenkend. In staat om te anticiperen op veranderende situatie.

Geen op of aanmerkingen

Ik kan er vrij kort over zijn; Mijn auto heeft een onderhoudsbeurt gehad zoals het ook behoort te zijn. Ik zou niet weten wat er verbetert moet worden.

Boerenkamplaan 68 A

5712 AG Someren