Prima dienstverlening en kennis van zaken.

Grote beurt en APK-keuring, ik ga er vanuit dat ik er weer een tijd tegen kan.

Fijne service

uitstekend geholpen zoals altijd!

Voor mij als 'kleine' klant telt o.a betrouwbaarheid en vakmanschap bij een garage, als het dan ook nog eens vriendelijk is heeft dit veel meerwaarde! Bovendien denkt Stan altijd met je mee inzake reparaties d.m.v advies!

Professioneel geholpen

Er werd tijd genomen voor een gesprek.

Vriendelijke en betrouwbare vaklui met een eerlijke prijs

Vriendelijk Eerlijke prijs Betrouwbaar Stellen echte oorzaak vast en vervangen niet lukraak onderdelen Bellen vooraf wanneer dure onderdelen vervangen moeten worden Gewoon een fijne garage

Prima service. We zijn helemaal tevreden.

Fijne en goede service

Fijne en goede garage met een goede service

Vlotte servies

ik kom er al jaren, een goede garage.

Goede en snelle service

Alles werd snel en goed afgehandeld. Eea werd duidelijk uitgelegd.

Er werd aangegeven wat de kosten zouden zijn. Dat vond ik prettig. Na mijn telefoontje, waarin ik aangaf wat het probleem was, werd ik gevraagd langs te komen en werd in mijn bijzijn een eerste onderzoek gestart. Daarna ben ik ingelicht over de kosten . Stan maakte op mij een professionele indruk. Hij deed via Volvo en op het internet onderzoek om tot de oplossing te komen.

Altijd goed service.

Altijd erg behulpzaam en niet flauw ivm kleinigheden!

Met Claudia een afspraak gemaakt om een APK in te plannen. 's Middags telefoontje dat de auto weer klaar stond. Lekker soepel verlopen en geen rare facturen achteraf. Prima bedrijf!

Snelle service

Vriendelijk personeel en wordt snel geholpen

Een flexibel topbedrijf waar anderen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Wij zijn dusdanig tevreden, dat wij naar volle tevredenheid ons gehele wagenpark bij dit bedrijf uit handen hebben gegeven voor onderhoud en reparaties.

zeer goed bedrijf, staan altijd voor je klaar.

zeer goed bedrijf, staan altijd voor je klaar.

snelle afhandeling, goede afspraken

Goede afspraken vooraf over de reparaties en probeert de klant zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Top Service

Goede ontvangst en snelle service

Goeie service voor een betaalbare prijs

Goeie service en duidelijke afspraken

Top garage.

Deskundig en klantvriendelijk personeel, met een uitstekende service.

Prettig ervaren

Ik heb het als prettig ervaren

Goede afspraken en service

Nakomen wat afgesproken is

Zoals altijd wwer prima geholpen.

Stan en z'n mensen staan altijd klaar. Problemen worden snel opgelost, er wordt meegedacht en naar de beste oplossing gezocht. No nonsense en eerlijke service.

Topbedrijf met nette en vakkundige mensen.

We worden altijd netjes geholpen en de prijs is concurrerend tov andere garages.

Fijn en klantvriendelijk personeel, goede service.

Het personeel is erg vriendelijk en geven de juiste adviezen. Service is prima, snel en goed!

Boerenkamplaan 68 A

5712 AG Someren