Pannendak vervangen: Geen onzin bedrijf. Pakt ook issues aan onder eigen verantwoordelijkheid
Het verkoop traject begon al prima met de heer M. Na zijn dakinspectie, geen onzinnige bangmakerij. Kortom: reëel. Na twee dagen een offerte met nauwkeurige omschrijving van de activiteiten. Deze zijn ook daadwerkelijk allemaal uitgevoerd (dampdichte folie, nieuwe regels/tengels bij inspectie achteraf. De prijs was ook redelijk in vergelijk met anderen. Via Creditsafe.nl was ik in de gelegenheid om de kredietwaardigheid te kunnen controleren van het bedrijf alsmede de bedrijfshistorie. Alle signalen staan op GROEN van dit bedrijf.
Afhankelijk van de activiteiten kan men een extra korting krijgen bij akkoordverklaring binnen 24 uur. Advies voor lezers: vraag dus eerst offertes aan bij anderen, laat je niet onder druk zetten door niemand en dan als laatste de offerte bij Royaal Vastgoed zodat je gebruik kunt maken van extra korting. Men krijgt een vaste prijs. Dit kan een gevoel geven van 'als het niet lukt of tegenzit gaat men bochten afsnijden', echter is dit niet het geval. Er was een issue met de toeleverancier aan dit bedrijf. Immers koopt dit bedrijf ook materialen in en weet niet altijd wat men krijgt omdat aflevering op werkplek wordt uitgevoerd. Na afleveren benaderde wij zowel de eigenaar Royaal Vastgoed Onderhoud, de heer R.L. Hij pakte dit adequaat op door ook zelf op bezoek te komen de constatering te maken en vervolgens de oplossing te zoeken. (PS: de heer R.L.is teens de planner, en dat is fijn omdat je gelijk met de beslisser spreekt). Binnen 1 dag waren er andere pannen geleverd en het werk ging verder. Voor ons dak waren twee dagen nodig om de pannen te verwijderen, dakregels te verwijderen en alles opnieuw aan te brengen. Twee dagen met op dag 1 een team van 2 personen en dag 2 een team van 4 personen. Een totale tijdsinvestering van 6 mandagen. Ivm capaciteit was 1 onderaannemer de heer S., in 1 woord: een vakman ook (dus geen geklooi)!
Ik wens ondernemingen van R.L. en S. het beste toe. Top! en vertrouwd!