Perfect, alles zoals afgesproken.

Werk goed uitgevoerd zoals afgesproken, zijn allemaal tevreden over het werk. Het enige min punt was dat het bedrijf die container geleverd had veel troep op straat achter gelaten.

Fantastische geholpen

Had een lekkage op mijn dak van de aanbouw, via Google kwam ik bij royaal vastgoed beheer uit. En de volgende dag stonden ze al op het dak om de lekkage te verhelpen. Fijne vriendelijke en snelle service !!

Garage dak laten vervangen

Goede nette offerte. Correcten heren die het werk kwamen uitvoeren. Kwamen de gemaakte afspraken keurig na. Kortom een aanrader

Zeer goed geholpen door de vriendelijke mensen.

Kundig en professioneel

Zeer betrouwbaar en kundig bedrijf. Zij hebben afgelopen maand op mijn huis de gehele (bitumen) bedekking van het platte dak vervangen ivm lekkage. Dat was ons zo goed bevallen dat we Royaal Vastgoed Onderhoud ook gevraagd de bedekking van onze nieuwe tuinoverkapping te verzorgen. Ook dat werd wederom prima geregeld door kundig en enthousiast personeel. Van te voren komt één van de medewerkers om de zaak op te meten foto’s te maken en details door te spreken, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Professioneel

Van de 3 offertes waren ze niet de goedkoopste maar zeker wel de snelste en meest betrouwbare. 150 m2 plat dak hadden ze we snel op zitten, zonnetje werkte lekker mee. Het ziet er allemaal netjes uit en ze hebben mijn pand netjes achter gelaten.

afspraak is afspraak

70 m2 bitume gebrand. Goede duidelijke offerte, geen verrassingen achteraf. Netjes gewerkt steeds volgens afspraak aanwezig.

Vakkundig bedrijf, zeer tevreden met ons nieuwe pannendak!

Na telefonisch contact te hebben gehad met een medewerker van Royaal, is een gratis bezichtiging ingepland om een vrijblijvende offerte te laten opstellen, voor het vervangen en isoleren van ons pannendak. Vanaf het eerste contact al een fijn gevoel, duidelijk en meedenkend. Na het ontvangen van de offerte snel een afspraak kunnen maken om de werkzaamheden te laten uitvoeren. De werkzaamheden verliepen vlot en alle afspraken werden na gekomen en het resultaat mag er zijn! Top jongens! Zeer tevreden!

Vakkundig en scherp geprijsd!

Platdak laten vervangen, snel een offerte gekregen en binnen een week alles gemaakt!

Bijzonder goede samenwerking!

Een dak kapel laten branden door de jongens van Royaal vastgoedonderhoud! Super werk! Goede en snelle service! Kortom een prima bedrijf!

Overwegwachter 4

3034KG Rotterdam

Over Royaal Dak Onderhoud

Royaal Dak Onderhoud neemt uw zorgen uit handen als het gaat om het onderhoud van daken. Wij onderhouden, verbouwen en vernieuwen zowel woningen als bedrijfspanden. Royaal Dak Onderhoud is al meer dan veertig jaar actief in het onderhouden van daken in Nederland.