We zijn onder behandeling van dr. Brandl. Al vanaf de eerste afspraak een zeer positieve ervaring! Praktijk is schoon, netjes en de medewerkers zeer vriendelijk. Totaal geen stress om naar de tandarts te gaan. Losgelaten vulling (vorige tandarts) snel en goed weer gevuld. Deze praktijk is een aanrader! Bijna leuk om naar de tandarts te gaan!
ben bang maar wordt perfect geholpen
Ik heb het naar mijn zin bij TLP viel me thuis gewoon
Deskundig personeel
Ik ben goed geholpen, helaas is er wel een parkeerprobleem.
Prettig contact, voortreffelijke tandarts die uitstekend communiceert tijdens de behandeling.
19 en 20 november 2024: positiev ervaringen gehad met de mondhygiëniste en met de tandarts. Absoluut aanbevelingswaardig. :-)
Wat heerlijk dat je altijd op tijd geholpen wordt. Een mail ter herinnering is ook fijn. De behandelingen verlopen vlot, vakkundig en met goede adviezen.
Mijn ervaringen met Reinier zijn altijd positief. Het contact is vriendelijk, de uitvoer is altijd professioneel en alle acties worden keurig toegelicht.
Goede zorg en een luisterend en begripvol oor voor de patient
mijn ervaring was erg prettig. De praktijk volgt alle richtlijnen en werken volgens een duidelijk behandelplan, super fijn!!
Heel erg vriendelijk personeel met verstand van zaken. Ook ziet het er binnen netjes en schoon uit.
Fijne praktijk.
Geduld en deskundigheid zijn in orde.
Adequate behandeling duidelijke informatie behandeltraject.
vriendelijk en duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren
Mijn eerste ervaring maar helemaal top.
Tot nu toe naar volle tevredenheid behandeld. Werken op tijd en bespreken de behandeling vooraf.
Fijn om je te kunnen aanmelden via het scherm, zitruimte is comfortabel, afspraken op tijd en personeel is vriendelijk en kundig.
De tandarts Michiel Lieshout is een hele prettige tandarts. Ik ben een beetje angstig voor deze bezoeken maar iedere keer valt het weer mee en weet ik niet waarom ik me zo druk heb gemaakt. Hij legt uit wat hij gaat doen en waarom en je kan alles aan hem vragen. Ook zijn benadering bij kinderen is erg prettig en rustig.
professioneel en vriendelijk. Op tijd geholpen. Aandacht voor totale mens en kind.
Ik ben tevreden
Ranonkelweg 1
2651MX Berkel & rodenrijs
“ De juiste zorg, dicht bij huis, met een breed team mondzorg verleners.” Tandartsenpraktijk Lansingerland werkt met de meest moderne technieken om u de beste zorg te bieden. Ook in het maken van afspraken; dat doen we bij voorkeur online. Maar bellen mag natuurlijk ook.