Super lief, al jaren Betrouwbaar, eerlijk en geduldig.
Prettig en professioneel
Al jaren patiënt bij TPL. Altijd zeer kundig en eerlijk advies. Topteam!
Je wordt vriendelijk ontvangen en door een kundige mondhygieniste geholpen !! Was iets anders gewend!! Hele goeie ervaring!!
De tandarts is super vriendelijk en attent. Ze stelt je op je gemak. Echt dikke complimenten.
Na negatieve ervaringen rondom onnodige en slechte behandelingen met de vorige praktijk ben ik bij Tandartsenpraktijk Lansingerland gekomen. Zeer vriendelijk ontvangen waarbij de tijd wordt genomen om samen een behandelplan op te zetten en uitleg te geven over de handelingen. Ook voor de kinderen een fijne praktijk waarbij er begrip is voor de spanning die kinderen kunnen hebben bij een bezoek aan de tandarts. Veel positieve aanmoedigingen tijdens de behandeling waardoor het bezoek veel minder spannend voor kinderen (en hun ouders ;) ) wordt.
Mijn ervaring met tandarts mevrouw Van Dorp is zeer positief. Ze krijgt zeker vijf sterren. Ze is een fijne en benaderbare tandarts, neemt de tijd om vragen te beantwoorden en geeft tijdens de behandeling op een duidelijke en prettige manier aan wat ze gaat doen. Waren alle tandartsen maar zo! Enig puntje van kritiek is dat de praktijk telefonisch niet altijd goed te bereiken is. Bellen op een vrijdag om 15.05u heeft bijvoorbeeld al geen zin: je krijgt het antwoordapparaat te horen, want de assistente is al naar huis. Rond lunchtijd wordt er ook niet opgenomen. Jammer, anders had ik zeker vijf sterren gegeven.
Zo zorgvuldig en secuur!
Ons kindje kwam voor de eerste keer bij de tandarts. Er was veel geduld, begrip en ze waren heel vriendelijk.
Zie bovenstaande
Door de file was ik iets later, maar omdat ik de laatste was, is er op mij gewacht en mocht ik toch nog. De mondhygieniste was heel behulpzaam, gaf goede tips passend bij mijn situatie. Voerde tussendoor een gezellig gesprek en zorgde dat ik antwoord kon geven op gestelde vragen.
Zoals altijd eerlijke en duidelijke uitleg.
Een wortelkanaalbehandeling ondergaan waarbij er goed gecommuniceerd werd over wat de tandarts ging doen. Tevens was er veel aandacht of ik mij prettig voelde met het gene wat ze allemaal moesten doen.
Mijn zoontje was nog niet eerder naar een mondhygienist geweest. Enigszins nerveus stapte hij de kamer binnen. De vriendelijke preventieassistente heeft duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren en dit toegelicht op een zeer kindvriendelijke manier. HIerdoor waren al snel de zenuwen weg. De preventieassistente nam ook voldoende tijd om toe te lichten hoe mijn zoontje het beste kon poetsen en heeft zijn hele mond goed schoongemaakt. Heel vakkundig, maar ook heel kindgericht. Zo wordt naar de tandarts/mondhygienist gaan een feestje!
Heel erg tevreden met de mondhygiëniste en de tandarts. Altijd op tijd geholpen
Rustige tandarts, goed voor mensen die angstig zijn. Ze legt alles goed uit en gaat in overleg als er wat moet gebeuren. Prettig ervaring.
Klantvriendelijk, aardig, attent.
........
Vandaag onze eerste afspraak gehad bij deze praktijk. Leuk ontvangst en tandarts met assistente erg vriendelijk. Ze stellen je direct op je gemak en er hangt een ontspannen sfeer. Wij blijven patiënt!
Zeer tevreden en goed geholpen
Geduld voor de kinderen, vragen worden beantwoord. Iedereen is even vriendelijk!
Ranonkelweg 1
2651MX Berkel & rodenrijs
“ De juiste zorg, dicht bij huis, met een breed team mondzorg verleners.” Tandartsenpraktijk Lansingerland werkt met de meest moderne technieken om u de beste zorg te bieden. Ook in het maken van afspraken; dat doen we bij voorkeur online. Maar bellen mag natuurlijk ook.