Goede eerste indruk

Goede eerste indruk van ons bezoek vandaag.

• de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn N.v.t.
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
  • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen N.v.t.
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? ja
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) tandarts
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Weet u dat u online op onze website (www.tpl.dental) een afspraak kunt maken? Ja

• het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
  • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht) N.v.t.
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? nee

Was goed

Vriendelijk behandeld.

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en) N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Moderne, verzorgde totaalpraktijk dichtbij huis.

Eenvoudig bereikbaar en fijne manier om afspraak te maken via de website. Afspraak en behandeling op de afgesproken tijd. Nauwkeurige en vakkundige behandeling met goede uitleg over de conditie van mijn gebit. Vervolgafspraak direct kunnen maken in de praktijk.

• de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) mondhygiënist

Ik kreeg een warm welkom en kundig advies!

Ik werd vriendelijk te woord gestaan door de baliemedewerker die mijn vragen direct kon beantwoorden. De tandarts en assistent waren beide ook erg vriendelijk. De tandarts nam me goed mee in wat ze zag en wat ze ging doen met wat ze zag. Ze gaf ook advies over eventuele toekomstige behandelingen en had antwoord op al mijn vragen. Ik had geen vragen of klachten na mijn bezoek, prettiger had het niet kunnen verlopen.

Er gaat te veel mis

Ik kom zelf van een hele fijne tandarts en dan is een nieuwe tandarts altijd even wennen. Hier gaat zoveel mis dat ik twijfel of ik hier wel wil blijven. - Zo werd er aangegeven dat ik voor een kies trekken van mijn dochter naar een kindertandarts kon terwijl dat niet de bedoeling is. Blijkbaar stap je volledig over en ga je niet even voor een behandeling ergens anders heen. - Formulier dat kwijt raakt. - Afspraak met preventie ass maken voor fluor en dan wordt er geen fluoride gegeven. Daar was geen tijd voor ingepland. - via de balie moest ik vernemen dat mijn jongste dochter een beginnend gaatje heeft terwijl ik daar tijdens de controle niets over heb meegekregen - verwijsbrief die naar een willekeurige praktijk wordt doorgestuurd terwijl de afspraak was dat deze naar mij zou wordrn gestuurd - meerdere malen tegen een kind roepen dat ze stil moet zijn omdat er patiënten in de gang, terwijl mijn dochter doodsbang werd door uit het niets te zeggen dat er fluoride zou worden gegeven tijdens de controle (zij is ook over naar een andere tandarts)

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) (preventie)assistent
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja
  • Weet u dat u online op onze website (www.tpl.dental) een afspraak kunt maken? Nee

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Eerste afspraak en eerste ervaring meteen fantastisch

Samen met mijn vrouw en zoontje (8) overgestapt van tandarts R'dam Hillegersberg naar Lansingerland. Het intake gesprek incl. de eerste behandeling is ons prima bevallen.

Ranonkelweg 1

2651MX Berkel & rodenrijs

Over Tandartsenpraktijk Lansingerland

“ De juiste zorg, dicht bij huis, met een breed team mondzorg verleners.” Tandartsenpraktijk Lansingerland werkt met de meest moderne technieken om u de beste zorg te bieden. Ook in het maken van afspraken; dat doen we bij voorkeur online. Maar bellen mag natuurlijk ook.

Over Patiëntenvertellen 2024