Fijne praktijk
Aandacht en professionaliteit
Ik kom al jaren bij deze tandarts en mijn dochter gaat ook altijd met me mee. Je krijgt goeie advies en ze zijn aardig, Je wordt op je gemak gemaakt als je dingen eng vindt. Ze leggen alles uit wat, ze van tevoren gaan doen bijvoorbeeld bij een gaatje vullen of je gebit schoon maken.
Mega vriendelijk, behulpzaam & voelde me helemaal op mn gemak
Prettig, persoonlijk en professioneel
Je voelt je erg welkom in de praktijk.
Prima geholpen
Professioneel en vriendelijk.
Fantastisch gestroomlijnd, stipt, vooruitkijkend, meedenkend, met een zeer hoog kwaliteits- en kennisniveau. Maar ook persoonlijk, gezellig, hartelijk, comfortabel en ontspannen. Ik kan me geen betere tandarts wensen.
Een jonge vrouw die netjes werkt. Grote pluspunt dat ze tandsteen zelf weghaalt. Niet iedere tandarts doet dit.
Heerst een gezellige sfeer wat de spanning afneemt die er altijd toch wel is
Gabrielle, de mondhygieniste is ontzettend vriendelijk en kundig. Aangezien mijn tandvlees altijd bloed is het meer dan noodzakelijk dat ik ieder kwartaal weer met frisse moed terugkom.
Ik ben 56 jaar en gewoon een slecht gebit. Maar hoef op deze leeftijd geen beugel meer. Was ik jonger geweest dan ja, had ik het gedaan. Maar nu met iets meer dan de helft me eigen tanden, nee. Elke keer weer willen ze dit in gang zetten, hoe vaak kan je nee zeggen
Michiel heeft weer prachtig werk verricht. Hij heeft twee tanden 'opgebouwd' en keurig gemaakt, je ziet totaal geen verschil. Ik ben heel blij met het resultaat! Michiel is een zeer kundige en relaxte tandarts, ik voel me compleet op mijn gemak bij hem en vertrouw hem volledig. Niets dan lof en dat geldt ook voor de overige medewerkers van de praktijk. Iedereen is enorm vriendelijk en behulpzaam en denken met je mee, geweldig!
Zeer tevreden. Alleen je moet zeer ver van tevoren een afspraak maken en dat is lastig als je zelf in de zorg werkt.
Goede ervaring, bij nieuwe behandelaar.
Tandarts Isabelle van Dorp; Buitengewoon vriendelijk, geduldig, behulpzaam, duidelijke uitleg, vakkundig, ofwel zeer professioneel. Wat betreft de telefonische contacten, altijd vriendelijk, duidelijk en behulpzaam. Kortom ik ben meer dan tevreden met mijn overstap naar Tandartsenpraktijk Lansingerland. Met vriendelijke groet, Edu Janssen
Voor de eerste keer heel goed
De behandeling vloeit voort uit een behandeling elders door dezelfde tandarts. Zijn deskundigheid staat voor mij buiten kijf.
Wij waren vandaag voor een intakegesprek bij de tandarts,na het gesprek keek de tandarts naar ons gebit en werden er aanbevelingen gedaan. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe tandarts.
Tandarts stelt op gemak. Legt uit wat ze doet. Voelde niet ongemakkelijk.
Altijd kwalitatieve goede behandelingen met oog voor de patiënt / klant.
Mijn eerste keer bij Tandartsenpraktijk Lansingerland. Werd ten eerste erg vriendelijk ontvangen door de dames achter de balie. Tandarts was erg beleefd en keek goed naar mijn situatie. Erg patiëntgericht dus.
Professionele behandelaars. Super lieve mensen. Hele mooie praktijk.
Goede ervaring en er wordt goed geluisterd Ik voelde me er erg prettig
Ranonkelweg 1
2651MX Berkel & rodenrijs
“ De juiste zorg, dicht bij huis, met een breed team mondzorg verleners.” Tandartsenpraktijk Lansingerland werkt met de meest moderne technieken om u de beste zorg te bieden. Ook in het maken van afspraken; dat doen we bij voorkeur online. Maar bellen mag natuurlijk ook.