Prima, afspraak gemaakt, snel geholpen, vriendelijk personeel. Wat wil je nog mee?
Hele fijne tandartspraktijk waar professioneel en met aandacht voor de klant wordt gewerkt aan het verzorgen van het gebit.
Hele fijne praktijk! Aardige, kundige mensen. Mooie ruimte en... altijd precies op tijd geholpen, super fijn!
Maar ladtig om snel afspraken temaken wznt agendais overvol bij alle tandartsen en mondhygeniste
Altijd een poraatjes, geen last van de behandeling ook daarna niet. Ik zie hier dan ook niet tegenop om naar Sandra te gaan.
Zowel vooraf, tijdens als na de behandeling uitstekend geïnformeerd over de behandeling. Dat gaf een prettig gevoel.
Altijd een kort en efficiënt bezoek met duidelijke uitleg omtrent de stand van zaken en wat te verbeteren valt.
Boven verwachting
Wij worden er heel vriendelijk geholpen.
Zie bovenstaand.
Echt serieus geweldig en fijne tandarts
Mijn M H is echt een TOPPER!! Ben er heel blij mee , ik weet niet wat ik er meer over moet zeggen maar zij is TOP.
3 jaar geleden kwam ik bij deze tandartsenpraktijk met een gebroken hoektand, die moet ik missen was mijn eerste gedachten, maar nee, hij werd gered en kon behouden worden voor mijn gebit. In die tijd was ik al op zoek naar een nieuwe tandarts en ik had hem gevonden, ook stuurde hij mij door naar de mondhygiëniste ook daar dezelfde ervaring. Hartelijk, warm en bekwaam dat is mijn ervaring. Joke Mandemaker
Je wordt altijd rustig bejegend, er wordt rekening gehouden met pijn en angst.
Mijn ervaring met de medewerkers van de praktijk is positief. De sfeer is ontspannen, medewerkers denken mee, de benadering is positief en niet veroordelend.
Heel goed geholpen
Nette praktijk met goede professionals. Prima uitleg en adviezen
Neemt altijd de tijd om uit te leggen wat er aan de hand is en wat ik kan doen om dit op te lossen.
Zorgt er voor dat je op de gemak bent, legt goed uit wat er gebeurt en checkt ook tijdens een behandeling of het nog goed met je gaat. Ook altijd erg grappig en lief met de kinderen, waardoor ook zij met plezier de tandarts bezoeken (willen allemaal graag als eerste).
Wij zijn goed tevreden over de praktijk de tandartsen en mondhygiënisten. Zij vertellen duidelijk wat zij doen en waarom. Ook geven zij goed advies.
Zie hierboven
Ongeveer 20 jaar voor het eerst bij Reinier gekomen. Ik was toen nog angstig voor de tandarts. Gelijk vanaf het begin heeft hij dat weggenomen. Hij is vriendelijk maar ook streng. De behandelingen worden altijd vakkundig gedaan. Hij is een perfectionist dus voor wat betreft zijn werk zit dat dus wel snor voor de patient.
Uitstekend!
Vriendelijke en professionele behandelaars
:-) fijne mondhygienist
Ranonkelweg 1
2651MX Berkel & rodenrijs
“ De juiste zorg, dicht bij huis, met een breed team mondzorg verleners.” Tandartsenpraktijk Lansingerland werkt met de meest moderne technieken om u de beste zorg te bieden. Ook in het maken van afspraken; dat doen we bij voorkeur online. Maar bellen mag natuurlijk ook.