Bij de mondhygiëniste begonnen. Uiteindelijk ook tandarts veranderd. De afspraken achter elkaar werkt perfect!
Goede behandeling in een prettige omgeving. Voorlichting over verzorging uitstekend!
Ontvangst is allerhartelijkst, inhoudelijk altijd goede behandelingen gehad. Nu al een paar jaar bij deze praktijk.
Het personeel, de tandartsen en mondhyïenisten zijn altijd zeer vriendelijke en lichten je daar waar nodig goed voor. Alles ziet er strak geregeld en schoon uit. Voor zover ik het zelf kan beoordelen is iedereen goed op elkaar ingespeeld. Als het dan toch moet, dan maar bij TPL naar de tandarts.
Voor het eerst behandeling bij TPL ben ik zeer tevreden.
Prettig; zowel vooraf als tijdens de behandeling uitleg gekregen. Behandeling ging snel maar zorgvuldig.
Fijne praktijk altijd met deskundige en lieve mensen. Werken altijd super op tijd.
Zeer professioneel en uitstekende communicatie.
Mijn dochter is vanmorgen bij jullie geweest voor de mondhygiënist en werd super leuk en goed geholpen. De mondhygiënist vertelde duidelijk en op een leuke manier wat er gedaan werd. We hebben goed advies gekregen en mijn dochter haar gebit is weer mooi schoon gemaakt!
Altijd bang voor de tandarts. Tot ik bij Reinier kwam. Je voelt gelijk dat er kundig naar je gekeken word en mijn angst is minder! Mijn gebit heeft op alle vlakken rust gekregen bij TPL!
Een nette hygiënische praktijk met gemotiveerde mensen
Je hoeft vrijwel nooit lang te wachten.
Goed geholpen. Vriendelijk personeel. Duidelijke toelichting.
Het is niet mijn hobby maar je moet toch en dan kies ik deze praktijk kundig en discreet
Een goede ontvangst vriendelijk.
Als gevolg van een slechte behandeling bij een andere tandarts waar ik in verband met een apneubeugel (MRA) door het St. Franciscus Ziekenhuis naar toe was gestuurd, was er behoorlijke schade aan mijn gebit toegebracht. Hierna kwam ik bij Tandartsenpraktijk Lansingerland terecht, waar ik zeer kundig en vakbekwaam behandeld ben/wordt, zowel door de tandarts alsook de mondhygiëniste. Ik ga er dan ook zeker niet meer weg! Ik heb een collega TPL aanbevolen en ook zij is heel tevreden.
Prettige tandarts. Goede organisatie.
Tijd voor patient en vakwerk
Uitleg naar zoontje toe heel duidelijk, tandarts deed het op een goeie manier waardoor het voor hem minder eng was. Daarnaast altijd kundig en professioneel. Heel tevreden over Reinier en de praktijk.
Ik ga nou niet echt met plezier naar de tandarts maar nu ook niet met tegenzin.
Zoals de zin hierboven aangeeft. Verbeterpunt: De voorhal, bij binnenkomst, waar de handen gedesinfecteerd moeten worden ziet door al dat gel er vies en onverzorgd uit.
Reinier is een fijne tandarts
Goede behandeling, er wordt naar je geluisterd. Advies gegeven. Proberen er alles aan te doen je gebit zo goed mogelijk te onderhouden.
Ranonkelweg 1
2651MX Berkel & rodenrijs
“ De juiste zorg, dicht bij huis, met een breed team mondzorg verleners.” Tandartsenpraktijk Lansingerland werkt met de meest moderne technieken om u de beste zorg te bieden. Ook in het maken van afspraken; dat doen we bij voorkeur online. Maar bellen mag natuurlijk ook.