voldoende informatie verstrekt ik had geen pijn Alles ziet er perfect uit
Prettige tandarts die de tijd neemt om met je in gesprek te gaan. Ook het advies als er aandachtpunten zijn en hoe deze te verhelpen. Ben hier al jaren ingeschreven en zeer tevreden.
Bij aankomst bleek dat we een nieuwe tandarts hadden zonder hierover geïnformeerd te zijn. Dit vind ik erg slordig.
Geachte heer, mevrouw, Dit is vervelend om te horen. We hebben alle patiënten van TPL 14-10-2021 een email gestuurd waarin we aangegeven hebben welke personele wijzigingen er plaats zouden vinden. Daarin stond helder vermeld welke tandartsen gingen stoppen en wie de vervangende tandartsen zouden zijn. U heeft tevens een herinneringsmail ontvangen met de naam van de nieuwe behandelaar waar u een afspraak mee heeft. Wellicht dat deze emails aan uw aandacht ontschoten zijn of in uw spam-box terecht zijn gekomen. Hiervoor onze excuses. Met vriendelijke groet, Team TPL
Jullie zijn allemaal vriendelijk en nemen alle tijd Dat voelt vertrouwd Maar bovenal is iedereen vakkundig!!
Prima service en kwaliteit, komen afspraken na, duidelijk.
Mijn aller eerste bezoek voor een reparatie aan een kies ervaarde ik als een warme fijne samenwerking tussen tandarts en assistent. Ik heb een willekeurige naam aangeklikt omdat dit mijn eerste bezoek was heb ik helaas de naam van de specialist niet onthouden. Ik was zeer tevreden met haar en haar assistent ik zou ze zeker als vast team aan iedereen aanraden en ik zou graag patiënt bij haar worden.
fijne praktijk en fijne tandarts
Zie boven
Very friendly and professional treatment.
Vriendelijke mensen en zeer ter zake kundig.
Al jaren komen wij samen met onze kinderen bij deze tandartsenpraktijk. Er wordt tijd genomen voor controles en behandelingen en het allerbelangrijkste; de kinderen ervaren geen angst en gaan er met plezier naartoe!
Ik heb gisteren een bezoek gebracht aan de mondhygiëniste. Bij binnenkomst zaten de 2 assistentes aan de telefoon en ik liep door. Ik ben nieuw in de praktijk en ik werd op een snauwerige manier terug gefloten dat ik me aan moest melden. Ik liep naar de balie en toen wees ze achter me en zei: zelf doen! Gelukkig heb ik met haar weinig te maken maar vriendelijk zijn kost niks en brengt zoveel meer. De mondhygiëniste heeft alles weer goed gemaakt. Zij is heel vriendelijk, legt alles goed uit, neemt de tijd voor je en is heel voorzichtig tijdens de behandeling. Daar ben ik dus heel blij mee.
Ik had flinke kiespijn i.v.m. complicaties na het trekken van een verstandskies gekregen. Ik kon na dit gemeld te hebben vrijwel direct geholpen worden. Er waren vervolgafspraken nodig en ondanks dat mijn vaste tandarts vlak voor mijn afspraak uit de praktijk vertrok was vervanging goed geregeld. De problemen zijn verholpen en de klachten zijn verdwenen.
Er werd geluisterd naar mijn wensen voorafgaand aan de behandeling. Prettige uitleg en benadering. Kundig. Heb de behandeling als prettig ervaren.
Zeer professioneel en aardig
Ga niet graag maar als het weer gedaan is, blij dat ik weer 1/2 jaar mee kan zonder veel problemen
Zeer vakkundig goede begeleiding bij de behandeling
Ze luisteren wel
Ooit begonnen bij de mondhygiënist , altijd dezelfde omdat ik zeer tevreden ben over haar, is zeer secuur en maakt een rustige indruk Kom iedere keer uit Moerkapelle, maar voor mij gwen reden om een andere te zoeken
Zowel de tandarts als ook de mondhygiëniste zijn zeer vakkundig en behulpzaam. Goede voorlichting en genieten mijn vertrouwen voor 100%.
Om te beginnen was ik mijn afspraak vergeten. Ik zat - thuis - lekker in mijn ‘werkbubbel’. De baliemedewerker belde mij om te vragen waar ik was - gegeven mijn afspraak. Gelukkig was ik binnen 10 minuten bij de praktijk en kon mijn afspraak met de mond hygiëniste alsnog doorgaan: heel goed. Prima behandeling, goed uitleg over wat ik wel - en - niet moet doen qua ‘poetsen & reinigen’. Overall een hele goede ervaring!
Eén opmerking die ik helaas nergens kwijt kan. De touchscreen bij binnenkomst vind ik normaal al niet echt hygiënisch maar tijdens Corona al helemaal not done.
Grondige controle en behandeling. Goede uitleg.
Tandarts bezoek zoals het hoort
Alles met beleid en alle tijd voor uitleg.
Ranonkelweg 1
2651MX Berkel & rodenrijs
“ De juiste zorg, dicht bij huis, met een breed team mondzorg verleners.” Tandartsenpraktijk Lansingerland werkt met de meest moderne technieken om u de beste zorg te bieden. Ook in het maken van afspraken; dat doen we bij voorkeur online. Maar bellen mag natuurlijk ook.