Zeer tevreden met de mondhygienist , en Tandarts.
Ik heb vertrouwen en een goed gevoel bij de behandelingen van de tandarts en mondhygieniste.
Vriendelijk en meedenkend
Pretting en professioneel
Niet zo lang geleden kwam ik hier voor het eerst na mijn verhuizing uit Middelburg. Zag op tegen dit bezoek. Resultaat was dat ik gerustgesteld door het vriendelijke en kundige optreden door de tandarts en mondhygieniste het pand verliet.
Ik vind de persoonlijke benadering erg prettig. Daarbij legt de tandarts (Jan Winters) heel zorgvuldig uit welke behandeling noodzakelijk is en wat de gevolgen zijn van bepaalde keuzes.
Als angstige patiënt weten ze mij toch op mijn gemak te stellen.
Prettige zorgverleners, luisteren naar je " wensen".
Gewoon goed
Prettig de tandarts en assistent waren rustig en hadden geduld met me.
Vriendelijk en duidelijk geholpen. Er werd voldoende tijd aan me besteed.
Ik was nog geen patient ,en ben hier terecht gekomen bij de mondhygieniste met behoorlijke klachten.Ik ben snel en heel goed geholpen .Na ruim 26 jaar bij een andere tandarts gezeten te hebben stap ik met een gerust hart over na deze ervaring met de praktijk.
Als enige minpunt wil ik vermelden dat ik het echt zeer onklantvriendelijk vind, dat er ruim € 4,- per behandeling per klant wordt berekend voor maatregelen die de praktijk heeft moeten nemen wegens de coronaperikelen. Dit heb ik nog nergens anders gezien of meegemaakt. Ook de klant zelf heeft al maatregelen moeten treffen die kosten met zich meedragen of heeft, zoals in onze situatie, tijdelijk geen inkomsten (mijn man heeft als fysiotherapeut 2 maanden zijn praktijk moeten sluiten).
Al jarenlang prima, zowel bij de tandarts als de mondhygiëniste.
Keurige praktijk met kundige en zeer vriendelijke mensen.
Waardeer vooral de manier van communiceren
heel professioneel en vriendelijk
Ze nemen alle tijd om mij vrouw, welke mindervalide is, goed en geduldig te helpen
duidelijke afspraken geen verassingen en dat vind ik belangrijk bij de tandarts/ mondhygienist!
Ik kwam voor de mondhygiëniste, Zij heeft mij uitstekend geholpen. Ik kom in januari weer terug tegelijk voor de controle bij mijn tandarts, daar ben ik ook uitermate tevreden over.
Moderne praktijk met zeer vriendelijk personeel en een kundige tandarts. Altijd op tijd geholpen.
Ik ben geholpen door 3 verschillende zorgverleners en heb een goede indruk gekregen van deze praktijk. Vakkundig en duidelijke en prettige communicatie.
Sandra is Top ik ben gewoon meeverhuisd toen ze stoppen moest in Zoetermeer ook al koste dat wat moeite.
Nauwgezet, duidelijk en vriendelijk!
Ranonkelweg 1
2651MX Berkel & rodenrijs
“ De juiste zorg, dicht bij huis, met een breed team mondzorg verleners.” Tandartsenpraktijk Lansingerland werkt met de meest moderne technieken om u de beste zorg te bieden. Ook in het maken van afspraken; dat doen we bij voorkeur online. Maar bellen mag natuurlijk ook.