Ongedwongen Sfeer en duidelijke uitleg
Bezoek aan mondhygiënist is nooit echt prettig, maar ben prima behandeld en tevreden
Prima contact prima verzorging prima communicatie
Altijd al redelijke angst gehad voor tandarts. Nog steeds, maar zit al 18 jaar ongeveer bij deze praktijk en al ongeveer net zolang bij dezelfde mondhygiënist en tandarts. Zijn uiterst begaan met patient en vol mij dus ondanks angst redelijk op kijk gemak.
Goede behandeling met aandacht voor de klant! Aangename sfeer in de praktijk.
Voor de 1ste keer bij deze praktijk geweest. Heel vriendelijk geholpen. Rustig behandeld tijdens de onderzoeken. Nette praktijk.
Weer goed gereinigd Tot over 4 maanden
Fijne mondhygiëniste en tandarts. Vriendelijk en deskundig.
vv
Vriendelijke, deskundige begeleiding en behandeling door iedereen in de praktijk. Wat heeft geresulteerd in een prachtig implantaat en een enorme reductie van mijn angst voor behandelingen bij de tandarts.
Mijn kies getrokken en ontsteking weggehaald. Alles prima gegaan.
Goeie uitleg. Verteld op voorhand en tussentijd welke stappen er volgen. Kijkt niet naar de stand van 1 tand, maar naar het hele gebit
Vanaf het moment van inschrijving tot het daadwerkelijk bezoek verliepen alle stappen soepel. een goed geordend praktijk.
Word goed uitgelegd
Goede behandeling bij de mondhygiëniste. Tanden zijn weer keurig schoon!
Nemen de tijd tijdens de intake, luisteren goed, erg vriendelijk
Prettig, helder en heel leuk met kinderen!
Tandarts doet nog veel zelf, ook kleine reiniging Kinderen worden goed op hun gemak gesteld Goede sfeer
Mijn bezoek aan de preventie assistente was een zeer prettige ervaring. Deskundig geholpen en goede tips ontvangen voor de verzorging van mijn gebit.
Heb geen angst meer door geweldig professionel , begripvolle, vriendelijke en rustige benadering!!
Afspraak is goed geregeld.Prettige omgeving (ambiance).
Wij zijn zeer tevreden over het schone gebit,en de vak bekwame behandeling.
Prettig, professioneel en to the point
Ik denk dat ik wel genoeg heb ingevuld. Jullie vragenlijst is te lang. Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling.
De vragenlijst is zeker uitgebreid, dat is een vereiste vanuit ons Kwaliteitsregister tandartsen (KRT) en mondhygiënisten (KRM). Vriendelijk dank dat u de tijd hebt genomen deze in te vullen, dat wordt door ons zeer gewaardeerd.
Prima , snel deskundig
Ranonkelweg 1
2651MX Berkel & rodenrijs
“ De juiste zorg, dicht bij huis, met een breed team mondzorg verleners.” Tandartsenpraktijk Lansingerland werkt met de meest moderne technieken om u de beste zorg te bieden. Ook in het maken van afspraken; dat doen we bij voorkeur online. Maar bellen mag natuurlijk ook.