Toffe spelonken tocht

We hebben het naar ons zin gehad. We werden goed begeleid en het was een leuke ervaring.

Heel ongedwongen en relax

De kampplaats is geweldig, en ondanks er veel aktiviteiten en groepen tegelijkertijd waren ge het toch een rustig gevoel omdat alles goed verspreid was over het terrein. Heel fijn systeem op vertrouwen in de bar; fijn dat er overdekte zitplaats is bij regen. De aanwezige begeleiding was allemaal even vriendelijk, kundig en relax. Je voelde je geen nummer. Open communicatie toen er even verwarring was over het concept. Het idee van de begeleiders is duidelijk écht een fijne tijd bezorgen aan de kampeerders/ deelnemers. Proficiat!!

Speleologie, geweldig avontuur met deskundige gids

Genoten van de ervaring. Gids Branon wist iedereen veilig door de grotten te laten klimmen, dalen en kruipen. Bijzonder om mee te maken deze tocht ondergronds. Ook de kleine bonus achteraf in het oefenparcour van de grot was top voor degene die het aandurfden.

Heel goed, met goede aandacht voor onze kleine kinderen

Gewoon goed. Onze kids werden goed begeleid in hoe ze het klimmen en abseilen moesten aanpakken en wij konden het ook prima doen. Erg tevreden.

Geweldig verblijf en leuke activiteiten

Geweldig genoten van de bamping en de mooie activiteiten. Leuke begeleiding en fijne persoonlijke aandacht

Leuke klimactiviteiten met goede instructeurs!

Erg leuk gehad bij het wandklimmen en de challengeparcours. De instructeurs zijn erg bekwaam, behulpzaam en gezellig!

Uitdagend, leuk en gezellig.

Heerlijk om lekker fysiek bezig te zijn. Ook in de regen..... en met het vertrouwen van professionele begeleiding jezelf te ont-moeten en grezen op te zoeken en te verleggen. Ik heb genoten.

Gisteren hadden we een afspraak met Venturix voor de Ardennen Expeditie. Heel de familie was van de partij. Een hele namiddag dolle pret met leuke activiteiten en uitdagingen, waarbij het competitiebeestje in ons gezond werd aangesproken. Dit eindigde in een frisse plons in het water (enkelen waren van het vlot gevallen). Dit was ondertussen onze derde activiteit met Venturix. Ook dit keer werden we zeer welkom ontvangen. Onze begeleider Frank, en zijn team, maakte er ook dit keer weer een onvergetelijke belevenis van. Alles was in de puntjes verzorgd, geen enkele vraag te veel of te zwaar. Daarnaast nog een dikke dank je wel voor de goede opvang toen bleek dat de autosleutels in de wagen ingesloten lagen. Iedereen die op zoek is naar een fijn outdoor avontuur, kunnen we Venturix enkel maar aanraden. Pret verzekerd!!! Wij kijken alvast uit naar een volgend avontuur.

Superleuke ochtend

Mijn familie had een super gave ervaring met Lisanne tijdens de Challenge tocht. Duidelijke uitleg, veel verschillende activiteiten en goede begeleiding! Dank je Lisanne!

Verzorgd en mooie dagvulling

met mijn zoon geklommen en speleologie gedaan. Klimmen gaat op een wand die niet super moeilijk is maar wel voldoende uitdaging. Voor 3 uur klimmen. De grotten tocht was een hele speciale ervaring we waren met zijn tweeen en de gids. Positief is dat venturix de activiteiten laat doorgaan als er minder gasten zijn. Hiermee onderscheiden zijlicht van andere aanbieders.

Professioneel, vriendelijk en uitdagend.

We hebben een heerlijke mountainbike tocht gemaakt. Goede fietsen, prima uitleg, top dag gehad. Dank je wel voor de goede zorgen! Fam. Fijten

Fantastisch, kicken en gezellig

Het was een prachtige omgeving omringd door ruige natuur. De activiteiten waren leuk en voor ieder niveau uitdagend. De groep was ook erg gezellig. Het bivakkeren was een echte beleving met zware regenval, maar dat had ik ondanks de regen toch niet willen missen. Het hoogtepunt was voor mij het top rope klimmen op de stenen wanden. Geweldig om dit samen met mijn zoon van 13 te doen. We hebben beiden enorm genoten en komen nog wel een keer terug.

Onvergetelijk

Activiteiten waar voor iedere leerling iets bijzat. Tandje bij kon, maar even iets overslaan ook. De sfeer is ontspannen en de instructeurs kunnen goed met de leerlingen omgaan.

Teleurstellend

Wij zijn inmiddels weer terug in Nederland van het weekendje bivak. Wij hebben de afgelopen jaren, jaarlijks gebivakkeerd in de Ardennen. Dit was altijd prima. Door een last minute boeking konden wij er dit jaar niet terecht en zijn wij naar jullie uitgeweken. Ik ben zwaar teleurgesteld. De bivakplek was namelijk verre van veilig! Overal lag glas, kapotte flesjes en staal/gaas. Daarnaast lag er overal toiletpapier, verre van hygiënisch te noemen. Ik weet niet wanneer jullie deze plek voor het laatst bezocht hebben maar op deze manier hadden jullie hem niet aan mogen bieden en zelfs geen geld voor mogen vragen. Wij hebben de plek zo goed als veilig gemaakt.

Het was een avontuur

Wij zijn door jullie team goed verzorgd. Helaas hadden we het weer niet mee maar ondanks dat toch een fijn verblijf gehad. Jullie gingen heel flexibel om met het programma en het verzorgen van extra tenten. Mijn collega's en ik hebben een leuke tijd gehad; dank daarvoor!

Top!!

Gewoon een top team. Vanaf het reserveren tot het event zelf, superleuke en enhousiaste werknemers. En dat voor een zeer betaalbare prijs.. Ik zou het zo nog een keer doen..

Onder de deskundig leiding van instructeur Frank hebben wij het rotsklimmen en abseilen gedaan. Wat een fantastische middag hadden wij. Geholpen door het mooie weer, konden wij een 5-tal parcoursen proberen, variërend van "te doen" tot "bijna onmogelijk".

Was weer fantastisch!!

Super leuke activiteiten en top personeel!

ontzettend leuk

Ideaal actief weekend met de kids. Erg leuke groep van 7 volwassenen en 6 kinderen gehad. de activiteiten zijn ook zeer geschikt voor de leeftijdscategorie 9-14 jaar.

Leuke, goed verzorgde familiedag gehad.

Goede advisering en ondersteuning voorafgaand aan de boeking. Attente en leuke begeleiding door de medewerkers. Ook de lunch en de bbq waren uitstekend verzorgd. Dank voor de gratis consumptie. We hebben genoten, mede geholpen door het fraaie weer. Aandachtspunt vinden wij de sanitaire voorzieningen.

Fantastisch

Het was een regenachtige dag in de Belgische Ardennen maar dat mocht de pret niet drukken. We troffen een super enthousiast en ervaren team dat ons (12 pers.) ondanks de regen alleen nog maar enthousiaster wist te maken voor het klimmen. Een mooie ervaring!

Prachtige locatie met heel veel mogelijkheden

De locatie van Venturix is prachtig! Vanwege het slechte weer kon de bivak in het bos niet doorgaan, maar er is een prima alternatief geboden. Er werden tentjes bij de steengroeve geplaatst waar wij konden overnachten. Ontbijt en lunch waren nagenoeg hetzelfde, maar voldoende. De BBQ was top! Activiteiten waren heel erg leuk, vooral de challenge tocht en het buksschieten. Dit kwam mede door de zeer enthousiaste begeleiding van Johan. Tips: *Er is geen kleedruimte/douche. Dit is echt een groot gemis! *De toiletten waren heel erg vies. *Een begeleider maakt een activiteit tot een succes. Probeer je als begeleider te mengen in de groep. Tops: *Begeleider Johan, zeer enthousiast en ervaren! *BBQ heerlijk gegeten en voldoende keuze. *De locatie is fantastisch. *De shelter met het kacheltje is heel gezellig! Wij hebben als collega's een hele leuke en gezellige tijd bij jullie gehad!

Erg leuke, actieve activiteit met uitstekende begeleiding.

Onze activiteit in de Ardennen was super! De ontvangst was duidelijk en goed. Onze gids had erg veel expertise en heeft ons uitstekend begeleid, mooi afgestemd op ons als doelgroep. Met een vriendengroep van 7 genoten van onze actieve, challenge tocht. Zeker aan te raden voor iedereen, die op zoek is naar een actieve en zeer leuke activiteit (ook leuk als teambuilding).

Leuke activiteiten met een goede gids

Leuke outdoor activiteiten voor teambuilding. Enige minpunt was de tel opdracht, die was wat saai. Andere activiteiten waren allemaal super.

Super leuke ervaring!

Super leuke activiteiten, iedereen was mega enthousiast en de instructeurs zijn ook toppers!

Mechelaarstraat 17

4903RE Oosterhout

Over VenturiX Outdoor

Sinds 1994 organiseren wij outdoor activiteiten voor uw teambuilding of bedrijfsuitje, familie uitje of voor een leuke schoolreis of werkweek. Hiervoor beschikken wij over zo'n 25 ha eigen locaties in de Ardennen, vlak onder Luik. Daarnaast zijn wij tevens actief in Nederland, de overige delen van België en in bijvoorbeeld Slovenie en Noorwegen. U kunt bij ons terecht voor een enkele activiteit, maar ook voor een compleet arrangement, inclusief een mooie vakantiewoning, een hotel of camping. Ook kunnen wij voor u uw catering verzorgen. Alles wordt op maat voor u samengesteld. Door onze achtergrond en jarenlange ervaring in hospitality en events weten wij dat het verschil in de details zit.