Zorg voor onze kinderen vol aandacht en passie. Regelmatig worden leuke activiteiten gedaan. Met altijd een aangename sfeer.
Onze dochter is elke dag super enthousiast. Ze vind het super leuk. Leuke leiding en aandacht voor het kind.
Ons kindje gaat nu een aantal maanden naar de Jonge wereld. En hij heeft het erg naar zijn zin. Communicatie verloopt juist en we voelen ons daar vertrouwd.
Mijn kinderen hebben het altijd naar hun zin!
Onze oudste ging altijd met veel plezier naar de peuterspeelzaal (Vogelvlucht). Nu is onze middelste aan de beurt, en ook hij geniet enorm! Verder zeer tevreden over het uitgebreid aanbod van de verschillende thema’s.. maar ook de leuke andere activiteiten; zoals peuterdans en een jaarlijks festival. Het warm eten voor de lunch is ook erg fijn, net zoals de goede communicatie tussen de juffen en ons als ouders!
Onze peuter komt 2 dagdelen bij Vogelvlucht. Lieve juffen die hun werk echt uit liefde doen. Ik laat mijn dochter met een goed gevoel achter en als ik haar ophaal zie ik dat ze het leuk heeft gehad. Moeilijke momentjes heb je altijd wel eens (afscheid / moe etc) maar de juffen spelen hier mooi op in! Accomodatie verdient wel 10 sterren trouwens.
Een opvang waar genoeg te beleven valt. Veel afwisseling en interactie. Ook in de vakantieperiode. Wanneer kinderen naar sport moeten worden ze ook gebracht. De woensdagmiddag behoeft volgens onze kinderen nog wat aandacht :-)
Een warm gevoel bij de leidsters van de Jonge wereld, ze zijn betrokken en houden rekening met je wensen, we hebben echt het gevoel dat onze kinderen gezien worden. Er wordt veel georganiseerd voor de kindjes, ook op de BSO! Erg leuk! En de warme maaltijd is ook zeker een succes!
Brengen onze dochter altijd met goed gevoel naar de opvang. Ze zingt altijd en is vaak blij als ze terug komt
Hoe klein Luca nu ook nog is hij heeft altijd een glimlach op zijn gezicht als hij bij jullie is en daar gaat het toch om. Jullie zijn meedenkend, enthousiast, vrolijk en deskundig. Ik vind de jonge wereld een fijne plek om Luca naar toe te brengen omdat ik weet dat het goed zit en ik alle vertrouwen heb in het personeel. Altijd belangstellend. Ook ben ik zeer tevreden over de maaltijden en de aandacht voor de ontwikkeling.
Wij brengen onze kindjes met veel vertrouwen naar de opvang. De persoonlijke benadering van de kinderen en toch ook de kleinere groepen bevalt heel goed. We merken dat de meiden het naar hun zin hebben en worden zelf ook altijd heel vriendelijk en volledig op de hoogte gehouden.
Wij zijn heel blij met de peuterspeelzaal voor onze zoon.
Hele fijne peuterspeelzaal waar onze dochter graag naartoe gaat en waar de mensen echt gevoel hebben voor kinderen. Er worden heel leuke en leerzame dingen gedaan.
Het personeel gaat super leuk met de kinderen om, ze kijken naar je kind en handelen hiernaar. De kinderopvang is sfeervol en veilig ingedeeld, aan alles is gedacht. Wij zijn zeer tevreden!
Kinderen hebben het heel erg naar hun zin op de bso. Er worden genoeg activiteiten geactiveerd.
Leuke kinderopvang! Er wordt goed gezorgd voor onze zoon. Hij heeft het er goed naar zijn zin.
Onze kinderen voelen zich thuis op het kdv. De lieve leidsters geven ze een veilig en welkom gevoel, er is veel aandacht voor de kinderen en dat is voor ons als ouders ook erg fijn. Ze bieden genoeg leuke activiteiten op een dag. We krijgen altijd hele blije kindjes weer mee na een dagje spelen bij de Jonge wereld
Het contact nu in coronatijd aan de deur is prettig en via de Bitcare verloopt de communicatie vlekkeloos, heel goed middel. Laatst bij een inloopavond even binnen mogen kijken en een praatje gemaakt met de mentor en overige leidsters dat was ook waardevol.
Netjes geregeld er wordt goed naar de ouders geluisterd
Een erg leuke kinderopvang waar ze het maximale uit de kinderen willen halen door het aanbieden van verschillende, uitdagende activiteiten. De medewerkers zijn enthousiast en gaan super leuk met de kinderen om.
1 dingetje wat mij op viel.. Als de kinderen vanaf school lopend naar de BSO gaan, verwacht je dat ze dan direct wat te drinken krijgen. Hebben immers na 12 uur niks meer gegeten en gedronken. Viel me op toen ik Lukas een keertje ziek op hield om 15.30 dat ze toen nog geen eten en drinken hebben gehad.
Betrokken medewerkers, flexibel en het belangrijkste is dat de kinderen het er naar hun zin hebben!
Leuk enthousiast personeel. Er word veel ondernomen, van knutselen tot bewegen en uitjes. Goede communicatie
P
Genoeg activiteiten met de kinderen en fijn dat het een gezonde BSO is. Mijn zoon is altijd blij als ik hem ophaal en heeft altijd een leuke dag gehad! Enige minpunt voor mij is dat uitjes meestal op donderdag/ vrijdag plaatsvinden. Dat zijn net de dagen dat mijn zoontje niet gaat.