Mijn beide kindjes hebben het hier ontzettend naar hun zin. BSO en KDV zijn een groot succes.
Zeer prettig. Wordt meer dan voldoende aandacht aan de kinderen gegeven. Onze jongens gaan er met veel plezier naartoe. Ook doen jullie veel leuke en leerzame activiteiten met de kinderen.
Vriendelijkheid
Er wordt veel met de kinderen ondernomen, zowel indoor als outdoor, er wordt goed meegedacht zoals zwemlessen. Zodat de ouders en kind niet s’avonds nog heen hoeven, geeft een hoop rust.
Mijn dochter gaat altijd met plezier heen, eerst de crèche en nu de bso. Medewerkers doen hun werk goed. Meestal wel tijd voor een praatje. Ze doen leuke activiteiten met de kinderen.
Onze zoon gaat met veel plezier naar de jonge wereld. De leiding straalt vertrouwen uit. Wij vinden het erg prettig dat we alle activiteiten op de app kunnen volgen. Ook de communicatie over het geven van medicatie gaat prima.
Er wordt veel gedaan met de kinderen, mijn kinderen komen enthousiast terug van een middag bso. Ik zou wel graag zien dat de leiders/ leidsters wat meer persoonlijke aandacht geven bij binnenkomst aan mijn kinderen. Ze hebben geregeld moeite met afscheid nemen en daar wordt niet echt op geanticipeerd. Het is fijn als ze bij binnenkomst even persoonlijk en enthousiast begroet worden en soepel worden begeleid in het afscheid nemen van ons als ouders. Rekening houdend met drukte uiteraard.
De medewerkers zijn lief voor de kinderen en mijn kind voelt zich gezien. De communicatie is altijd open en er wordt altijd meegedacht in oplossingen. Dit gaat op een positieve manier en altijd vanuit het beste voor het kind. De telefoonnummers zijn daarentegen niet altijd te bereiken terwijl dat wel zo op de site staat. Dan krijg je dus niet de juiste afdeling en medewerkers aan de telefoon. Het programma wat jullie aanbieden op de sportBSO sluit aan op hun leefwereld en is afwisselend en uitdagend.
Onze jongens gaan al een aantal jaren naar de jonge wereld. Onze ervaringen zijn erg positief. Er worden veel leuke en sportieve activiteiten georganiseerd die onze jongens erg leuk vinden.
Goed en fijn
Er worden veel activiteiten aangeboden en er is erg leuk personeel. De kinderen hebben het altijd erg naar hun zin.
Geen klachten of op-/aanmerkingen, alles verloopt naar wens. In de app lees ik dat onze jongens veel beleven, maar ook een duidelijke structuur van de dag beleven (eten, drinken, slapen, spelen etc.)
Onze kinderen vinden het heel erg fijn op de opvang en gaan er met plezier naar toe
Helaas is ze wel een keer vergeten op te halen en een paar keer te laat, dit vind ik toch na latendheid.
Onze dochter van 1 jaar lijkt met veel plezier naar de Jonge Wereld te gaan en de leidsters gaan heel leuk en enthousiast met haar om. Ik laat haar met een gerust hart achter op de dagen dat we beiden werken. Via een app worden we op de hoogte gehouden van haar dag, wat erg fijn is. Vooral de foto's en korte, persoonlijke updates zijn leuk om te lezen. (De ene leidster vult meer in dan de andere, maar dat is vast afhankelijk van de tijd die er voor is op een drukke dag).
Mijn dochter komt er elke keer weer enthousiast vandaan en vindt het leuk om op de BSO te spelen!
Het fijnste gevoel voor mij als ouder is dat je je kind kan achterlaten met een goed gevoel. Omdat je weet dat ze bij de Jonge Wereld op een fijne, veilige en vertrouwde plek zitten. Dat daarnaast wordt gefocust op de ontwikkeling waardoor ze goed worden voorbereidt op de basisschool is zeker belangrijk en mooi meegenomen.
Mijn kinderen gaan met veel plezier naar de opvang, waar zij uitstekend begeleid worden en waarbij veel oog is voor hun ontwikkeling en welzijn.