Wij zijn goed geadviseerd
al jaren bekend met zaak in harderwijk, goed advies en begeleiding gehad, werd ruim de tijd voor genomen. Prima personeel bij het afleveren van produkt
Tijd genoeg om de matrassen te laten zien en proberen
uitstekend
alle afspraken waren goed nagekomen, vriendelijk personeel
Zeer klantvriendelijk
We zijn voorzien van zeer goed advies, er werd alle tijd voor ons genomen. Afhandeling erg netjes en het aflever bedrijf is erg professioneel en is via een track&trace precies te volgen. Top bedrijf!!
Fantastische service. Hier wil je gewoon een bed kopen ! Personeel super netjes komen afspraken heel goed na! Wij zijn heel tevreden !
Keurig geholpen. Het was makkelijk om zelf afspraak in te plannen. Product werd ook op de juiste tijd geleverd.
Alles is goed verlopen , alleen jammer dat het zo lang heeft geduurd, voor het bed er was. Ik kreeg wel een leen bed aangeboden.
Mooie collectie, prima advies
positieve ervaring
Goede en fijne service.
Na een goede en duidelijke uitleg in de showroom is alles volgens afspraak geleverd. Monteurs gingen vlot en zorgvuldig te werk. Slaapkamer netjes achtergelaten en alle afval meegenomen.
Erg goed
Het uitzoeken van ons nieuwe matras was met een prettige begeleiding. We kregen veel informatie over de opties, mochten alles eindeloos testen en kregen alle tijd. Uiteindelijk zeer tevreden over het product.
Goede voorlichting over aanschaf nieuwe matrassen. Proberen je niet het duurste aan te praten maar zoeken naar de oplossing waar je als klant mee geholpen bent. Erg prettige winkel, een aanrader voor goed advies.
We zijn goed geholpen en hebben weer een heerlijk nieuw bed. Het was wel een hele investering, maar met ons oude bed hebben we ruim 16 jaar gedaan. De vorige kochten we ook bij Den Herder, dus dat zegt genoeg.
Prima voorlichting van de verkoper die de tijd voor je neemt. Niet opdringerig maar samen zoeken naar het ideale plaatje. Komen de afspraken goed na en het bed wordt bezorgt door 2 vriendelijke mensen met verstand van zaken.
In de winkel kregen wij goed advies. Alle mogelijkheden om matrassen heen en weer te slepen en uit te proberen. Eerlijk advies ook over prijs-kwaliteit verhouding. Redelijke levertijd, ongeveer 3 weken.
Al vele jaren zeer prettig!
Deskundig advies en hier werd alle tijd voor genomen.
Deventerweg 7
3843GA Harderwijk
Slaapspecialist Den Herder biedt je een toegankelijk, persoonlijk en onafhankelijk slaapadvies, Speciaal voor Jou. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust en sta je 's ochtends positiever, actiever en meer ontspannen uit je bed.