Ben netjes je telefonisch geholpen.
2 heren die in Buitenpost een kledingkast kwamen plaatsen waren zeer prettige mensen en deden het zorgvuldig.
rustig,niet opdringerig,afspraak op tijd, nette levering
Na uitgebreid advies hebben wij een box spring besteld. Daar ons bed was ingestort en wij op de grond sliepen heeft Albert den Herder geregeld dat wij tijdelijk tot ons bed er was en vervanger neergezet. Ondertussen slapen we nu heerlijk op ons eigen box spring. Echt super en alles goed geregeld...
Alle aspecten positief ervaren.
Bij uitzoeken van een nieuwe boxspring uitgebreid geïnformeerd, na bestelling goed op de hoogte gehouden en levering was goed. Kortom, uitstekende service en mooi product geleverd
wij zijn tevreden over alles
Prettige en deskundige uitleg. Alle tijd voor de klant.
Positieve ervaring, alles duidelijk gecommuniceerd. Bezorgers ook zeer netjes
In de winkel naar grote tevredenheid geholpen, echter was er bij het maken en uitvoeren van de bestelling blijkbaar iets fout gegaan waardoor het verkeerde bed was geleverd. Dit terwijl we duidelijk onze wensen kenbaar hadden gemaakt. Helaas kon dit pas na 6 weken hersteld worden, waardoor we een minder goede start met ons bed hadden. Jammer dat het eindresultaat zo gelopen is, want verder zijn we wel naar tevredenheid geholpen.
Een nieuw bed met matras uitgezocht voor onze jongste dochter. We werden fijn geholpen. Veel matrassen geprobeerd. Inmiddels vakkundig geïnstalleerd. Ze slaapt er heerlijk in. Alleen nog een keer terug voor nieuw dekbed en dekbedhoes. Maar helaas gaat dat nu niet omdat de winkels gesloten zijn. Maar het komt vast goed.
Wij zijn heel goed geholpen/geadviseerd bij het maken van onze keuze. Dat is heel fijn, omdat er zoveel keuze is. Een kleine levering was niet goed gegaan (verkeerde maat dekbed-overtrek), maar die mogen wij komen omruilen (nog niet gelukt vanwege Corona). Wij zijn dus prima tevreden over Den Herder Harderwijk.
komt over als een deskundige betrouwbare zaak.
Wij zijn goed voorgelicht over de matrassen en hebben matras le dorm superior genomen . Wij zijn er zeer tevreden over.
Goed.
Zowel de verkoop als de mensen die bij ons het bed en kast in elkaar hebben gezet zijn wij zeer te spreken.
In een zin
Persoonlijke aandacht en alle tijd
Goed advies gekregen, opgebouwd van goed naar het beste matras en daarvoor gekozen. Mijn budget is aanzienlijk overschreden, ik ben zeer tevreden over het slaap/lig comfort.
Perfecte service
Alles super goed verlopen, aankoop showroom model boxspring, incl.aflevering.
Zelfde
Fijn geholpen door Sietske. Liet ons eerst ons verhaal vertellen en kwam daarna met haar advies. Alle tijd om de matrassen en kussens uit te proberen.
Vriendelijke verkopers met veel kennis. Komen gemaakte afspraken na
Deskundig en snel geholpen.
Deventerweg 7
3843GA Harderwijk
Slaapspecialist Den Herder biedt je een toegankelijk, persoonlijk en onafhankelijk slaapadvies, Speciaal voor Jou. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust en sta je 's ochtends positiever, actiever en meer ontspannen uit je bed.