Wij werden goed en vriendelijk geholpen. Personeel is zeer deskundig.
vriendelijke service en levering te volgen met teack and trace beddenmonteurs waren zeer behulpzaam
Fijne winkel goede service
Achteraf dacht ik waarom heb ik niet gekozen voor twee hardheden van de twee aangeschafte matrassen in mijn boxspring. De 2e matras blijft grotendeels onbeslapen als alleenstaande. Zo had ik de keus in hardheid kunnen maken. Ik heb moeten wennen aan mijn nieuwe matras maar slaap er nu lekker op. Af en toe denk ik nog wel eens dat een zachtere versie mij nóg beter had bevallen. Misschien een advies om klanten in een zelfde situatie hierop te wijzen?
Duidelijke communicatie en snelle levering
Deskundig en aardig personeel En goede deskundige adviezen
Meedenken
betrouwbaar en nemen alle tijd voor je
Na een goed advies hebben we twee prima bedbodems aangeschaft en een nieuw matras. Hierdoor lijkt het alsof je een compleet nieuw bed hebt. Slaapt heerlijk.
Prima geholpen door het personeel
De matrassen liggen heel fijn. Deze matrassen liggen niet zo heet als tempur!Dit vind vooral mijn man fijner
Het was erg fijn vooraf met een fysiotherapeut te spreken, voordat we de matrassen en bedbodems gingen proberen en uiteindelijk een goede keuze konden maken.
Door omstandigheden hadden wij snel een bed nodig. Den Herder heeft dit heel goed kunnen opgelost. Ook de after sales was prima
Wij hebben goede ervaringen. Hele goede services. Prettege mensen
ik kreeg heel goede advies . de medewerkers waren heel vriendelijk en heel vakkundig .
Wij zijn goed en uitgebreid geïnformeerd en zijn zeer tevreden over onze aankoop, het advies en de begeleiding die wij van dit bedrijf kregen.
We zijn zeer goed geholpen en deskundig advies
Daar is toch verder weinig aan toe te voegen ! We hebben een mooie boxspring met perfecte topper aangeschaft van het eigen merk. Geen pogingen om ons te verleiden tot meer dan nodig, maar gewoon helder en direct persoonlijk advies. Mooie deal gemaakt met kussens en beddengoed voor een scherpe totaalprijs. En we slapen als roosjes !
Hele fijne service!
Er bleek dat een geldende extra korting vergeten was en dat werd snel gecorrigeerd terwijl we al wel getekend hadden. Dat was goed en de levering en plaatsing prima was.
Was weer goed geregeld
Mevr.Lameris heeft ons prima voorgelicht. Bedden slapen heerlijk. Toppers zijn iets zachter geworden. Maar liggen erg lekker. Jammer dat geen navraag telefonisch is gedaan naar onze ervaring. klein minpuntje in de nazorg.
Personeel heeft veel geduld en luistert goed naar de behoefte van de klant en speelt daar goed op in en zoekt uit wat het beste is voor de klant
Prima advies. In eerste instantie was het bed anders dan dat we in de showroom hadden ervaren. Nu begint het beter te worden. De levertijd was langer dan beloofd en toen het bed er eenmaal was konden wij pas een afspraak maken voor over 5 weken voordat deze bij ons geleverd ging worden. De molton en onderhoes voor de split topper konden wij eerder ophalen(heel netjes) De molton is echter 10 cm te breed en 20 cm te lang. Hiermee terug gegaan. Advies gekregen om deze op 95 graden te wassen. Ik had hem echter al in de was gehad. Dit loste het probleem echter niet op.
Deventerweg 7
3843GA Harderwijk
Slaapspecialist Den Herder biedt je een toegankelijk, persoonlijk en onafhankelijk slaapadvies, Speciaal voor Jou. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust en sta je 's ochtends positiever, actiever en meer ontspannen uit je bed.