Rinus zegt wat hij doet en doet wat hij zegt, in twee woorden, vertrouwd en uitstekend geholpen.

Duidelijkheid staat bij Rinus Tonder en zijn vrouw voorop, denkt mee en mijn zus en ik waren er 'snel uit'. Genoeg keuze in grafstenen en mooie lettertypes in allerlei vormen. Klantvriendelijk en mailt bijna altijd binnen 24 uur terug. Kortom, totaalservice wat betreft de grafsteen en alles wat erbij komt kijken bij het overlijden van beide ouders binnen 3 jaar, luisterend oor, vriendelijk en hulpvaardig.

Een persoonlijke behulpzame service

Toen we voor het eerst langs kwamen bij Andersgedenkmonumenten werd er goed met ons meegedacht. We kregen alle tijd om iets moois uit te zoeken voor onze moeder. We zijn goed op de hoogte gehouden, door het persoonlijke contact was het mogelijk om in alle rust iets moois te verzinnen.

Erg klantgericht!

Wat een empatische mensen, erg fijn dat we hier terecht zijn gekomen om de grafsteen voor mijn moeder te bespreken! Wat een know-how! Heel eerlijk wat de nadelen zijn van een witte steen of van glas. Het is een mooi grafmonument geworden. Toen de deksteen niet heel werd afgeleverd, werd het voorlopig erg goed opgelost, zelfs met sedum! Nu is alles klaar, en wat is het mooi geworden, ook al is er snel gewerkt om voor een bepaalde datum te plaatsen! Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen! De prijs is minder dan u denkt.

Alles volgens wens en afspraak uitgevoerd.

Netjes en vlot en duidelijk. Fijn ontvangst en dachten goed mee. Prettig om mee samen te werken.

Heel lief geholpen respectvol en de bestelde urn was er snel. Dank jullie wel

Vriendelijke mensen en geweldige service . omdat de urn op voorraad was konden we hem gelijk mee naar huis nemen ,ze nemen alle tijd voor je. En de koffie staat klaar

Liefdevol

Ik had jullie gevonden op Google na heel veel zoeken vooral online na de juiste urn. Na mijn vele praten wist ze precies wat voor mij was. Iets wat ik nergens had gezien en nooit aan gedacht had, maar ik was op slag verliefd. We keken nog even online naar een ander model wat ik i.e.i. mooi vond, maar mijn gedachten en gevoel werden alleen maar naar de klaproos getrokken en het moment dat ik hem oppakte voelde ik het gewoon zo duidelijk. Dit was de juiste. Geen twijfel mogelijk. Ook voor mijn zoon had ze gelijk de juiste armband. Zo dankbaar. Lieve mensen, Ik wil jullie ongelooflijk bedanken voor het warme hart, het luisterend oor, de lieve woorden en het gedicht van he vader wat ik zal dichtbij zal bewaren daar de woorden mij zo in mijn hart raakten. Zowel qua vreugde als verdriet. Ik ben ongelooflijk blij met mijn Klaproos urn. Iedere keer dat ik hem beet hou voel ik gewoon hoe juist hij is. Dank jullie wel. Liefs Kirsten

Super mooi en respectvol heeft rinus alles geplaatst Leonie was er ook bij en ik denk zeker dat ze hart voor dit werk hebben ,een rot maar heel fijn moment dat ze dit voor mij hebben gedaan , mijn man had ook een uitvaart bedrijf Kloeg uitvaart verzorging en werkte natuurlijk meer verschillende bedrijven om gedenk monumenten te plaatsen maar andersgedenkmonumenten van Rinus en Leonie verdienen in mijn en de rest van de familie de eerste plaats, dank voor de goede zorgen , lieve groet Kimberley Kloeg

Prachtig

Andersgedenkmonumenten heeft de grafsteen van onze ouders weer echt prachtig gemaakt. 10 jaar verwering en andere zaken maakten dat de letters onscherp waren en de steen vies . Na behandeling is het weer echt mooi geworden waardoor bij het bezoeken ervan de gedachtes weer uitkunnen naar de personen ipv ergenissen over de staat van de steen. Enorm bedankt.

Ik ben naar volle tevredenheid geholpen

In voorlichting in keuze en zelfs prijs zijn we dik te vrede het kan niet beter goede service tot en met het plaatsen toe.

Fijn

Nu voor de tweede keer ervaren hoe fijn de sevice is bij Andersgedenkmonumenten. Alles helder en duidelijk. Maar vooral dankbaar dat de grafsteen van onze ouders snel werd geplaatst wat rust gaf in een heftige periode. Dank voor alles!

Vind dit bedrijf erg professioneel en vriendelijk.

De ervaring dat ik heb gehad is, dat deze mensen erg vriendelijk en aardig waren en ook erg behulpzaam.

Met gevoel voor de situatie, geweldige service en samenwerking

Door omstandigheden heb ik het Team Rinus alleen telefonisch en per mail ontmoet. Samen hebben we online de juiste steen, formaat, kwaliteit en lettertype afgestemd. Met geduldige opvolging zijn we met elkaar tot de juist keuze gekomen. Nu een prachtige steen geplaatst waar we als familie, ondanks de omstandigheden, heel erg blij mee zijn. Daarnaast is de plaatsing ook zorgeloos verlopen. Meer dan tevreden, geweldige samenwerking en kwaliteit waarbij je met vertrouwen en rust, krijgt wat je nodig hebt.

Keurig geholpen. Vakwerk afgeleverd

Keurig geholpen, snelle reactie. De grafsteen is perfect gerestaureerd. En mooi afgeleverd juist voor de 15 jarige sterfdag van mijn echtgenote

Geweldig!!

Vanaf het moment dat er een keuze gemaakt moet worden, tot aan het plaatsen van de grafzerk is vakmanschap hier aan de orde. Alle lof voor de uitvoering, het resultaat is prachtig.

Levering van kwaliteit voor een goede prijs

We zijn vriendelijk ontvangen. Open en transparante communicatie. Je weet waar je aan toe bent.

Een prachtig grafmonument!

Vanaf het moment dat we voor het eerst telefonisch contact hadden voelde we ons begrepen en liefdevol ontvangen. Dit bleek echter idd bij hij live contact ook zo te zijn. Bij de opties waar we voor wilde en konden kiezen dachten ze mee in ons belang. Ze namen de tijd voor je en houden korte lijntjes het contact. We hebben geen enkel moment spijt gehad dat we naar hun zijn gegaan. Dank voor het prachtige dankbare werk wat jullie geleverd hebben. Zeer tevreden.

Perfecte begeleiding

Ik raad iedereen aan, perfecte begeleiding, luisterend oor naar klanten en gaan in op de wensen van iedereen om het zo persoonlijk mogelijk te maken, dit heeft ontzettend geholpen in ons rouwproces, want de gedenksteen was intens prachtig!

Geweldig service van Rinus en zijn vrouw.

Zoek niet verder naar een gedenksteen voor nabestaanden. Afgelopen maanden ben ik door beide geweldig geholpen bij de keuzes van een gedenksteen, de keuzes zijn HEEL noeilijk en uitgebreid . Raad en daad en het meedenken in een moeilijke beslissing wordt door hun beide met geweldige enthousiasme gebracht. Keuzes zijn groot en laat je bijstaan door beide. Weet dat het zeer waardevol kan zijn om de keuzes te maken voor nabestaanden die je dierbaar waren. Zowel ik en beide volwassenen kinderen zijn zeer enthousiast over het geheel. Nogmaals ,neem de juiste beslissing want dit is mogelijk het laatste wat je kunt doen voor je geliefde, het geheel heeft mij zeer veel steun gegeven. Mocht u info van mij willen contact mij dan. 0636149710.

Zeer keurig geholpen en alles netjes geregeld.

Zeer goed.

Fijne samenwerking met veel aandacht voor ons en een prachtg resultaat.

Vriendelijke ontvangst, alle tijd om naar onze wensen te luisteren. Goede communicatie over de opdracht en gestroomlijnde afhandeling

Uitstekende service

Na beschadiging van het monument, is het heel snel en netjes hersteld

goed geholpen

Gewoon goed geholpen mooie aparte show room.

Toppers

We zijn van deze mensen gaan houden Zegt genoeg togg

Perfect uitgevoerd en heel mooi

Ik heb het als heel prettig ervaren tijdens ons eerste bezoek en de latere afspraken, door de vakkundige adviezen en uitvoering van de steen. ik ben net naar de steen wezen kijken en het ziet er heel mooi uit zoals we hadden gewenst. Ik beveel andersgedenkenmonumenten daarom bij een ieder aan als die een steen nodig hebben ook de prijs is erg gunstig t.o.v. van andere aanbieders. Met vriendelijke groet, Rom de Hek

Mient 16 C

2903 LC Capelle aan den ijssel

Over Andersgedenkmonumenten

Wij zijn een vertrouwd familie bedrijf dat alles in huis heeft om grafmonumenten helemaal naar wens en voorkeur te maken, op te leveren en te plaatsen. Thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design, eigentijds en uniek passeren de revue. Dus van ambachtelijk handmatig beeldhouwen tot op de mm nauwkeurig afgewerkte (met CNC machines) vervaardigde monumenten/sculpturen tot moderne en kunstzinnige gedenktekens en grafmonumenten van glas waarbij alles mogelijk is van bewerkte foto’s tot aan kunstwerken en of combinaties van kleuren, vormen, symbolen, afbeeldingen of gewoonweg de handtekening van de dierbare of specifieke uitspraken verwerken in het ontwerp.