Via een website vonden wij de occasion die wij zochten bij Vakgarage Stroet in Zwaag (N-H). Telefonisch werden wij vriendelijk te woord gestaan door Yvonne en maakten wij meteen een afspraak voor een proefrit. Een paar dagen later een proefrit gemaakt en opgemerkt dat er een paar aandachtpuntjes waren (deze zouden verholpen worden). Onze auto kon ingeruild en dus werd de koop gesloten. De auto werd later door ons opgehaald (aandachtpunten waren verholpen) m.a.w. het was prima geregeld ! Wat jammer dat Zwaag een eind bij ons vandaan is want dan zou dit onze vaste garage worden.
Bij vakgarage Stroet heb ik een snel en fijn contact gehad met Yvonne. Afhandeling van de verkoop van mijn eerste auto ging snel en duidelijk. Heel erg tevreden en ik raad vakgarage Stroet zeker bij iedereen aan!
Een auto gekocht. En vrijwel meteen een slang kapot van de stuurbekrachtiging. Dus veel olie eronder. Kon de auto meteen terug brengen en kreeg vervangend vervoer. Dezelfde dag het probleem nog opgelost. Als ik ergens wat commentaar op zou moeten leveren dan is het de automaten koffie. Maar dat is tegenwoordig steeds bij steeds meer bedrijven zo.
Mijn eerste auto gekocht en is super goed bevallen. Gezellige sfeer en goede informatie over alles ontvangen.
Super snel geholpen
Goede service,
Snelle, vriendelijke verkoper.
Duidelijke uitleg, bij niet goed of iets aan de hand, mag ik terugkomen. Dat is fijn om te horen.
Top bedrijf en fijne mensen
Top bedrijf en fijne mensen
Er is veel keuze en de auto's zien er allemaal netjes uit. Zelf heb ik weinig ervaring met auto's en het was daarom fijn dat Yvonne Stroet mij helder kon uitleggen wat de verschillen waren en wat de beste keuze voor mij zou zijn. Kreeg alle aandacht en kon zo op mijn gemak mijn keuze maken. Ben er heel blij mee!
Super service goede voorlichting Super mensen
Snel geholpen iedereen vrolijk,alles op tijd klaar,ze doen wat ze beloven
Ik heb vorige week mijn nieuwe auto opgehaald. Ben er tot nu toe bij mee en hoop dat het zo blijft. Het contact met de garage verliep chef en snel, vriendelijk en voelde persoonlijk. Blij met het extra stukje service, zoals max verlengen van de APK. Ik vertrouw erop dat ze er zullen zijn voor me als er toch nog iets nodig blijkt.
Ons contact met autobedrijf Stroet is heel goed bevallen. Mooie aankoop gedaan. Goede voorlichting en bij aflevering waren alle afspraken nagekomen. En met een jaar Bovag garantie, (betreft gebreken die binnen de garantietermijn ontstaan of gebreken die niet waarneembaar waren bij de aankoop) gaan we vrolijk met onze Hyundai ix35 de toekomst tegemoet. Yvonne bedankt!
Zeer tevreden. De tijd wordt hier echt voor je genomen. Auto rijdt prima! Beveel een ieder deze occasiondealer/garage aan.
Goede service en fijn geholpen, klantvriendelijk.
Werd snel geholpen met een aankoopkeuring. Goed gevoel en aardige mensen.
Ik heb hier een ocassion gekocht. De service is goed, duidelijk en vriendelijk.
Dorpsstraat 205
1689GC Zwaag
Bovag Autobedrijf Stroet bestaat sinds 1972, een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie werkzaam is. Ons bedrijf heeft een groot terrein met plaats voor 100 auto’s, een ruime lichte werkplaats met o.a. vijf bruggen waar wij alle werkzaamheden en onderhoud uitvoeren aan auto’s en lichte bedrijfswagens. In de showroom, met plaats voor ongeveer 30 auto’s en op het terrein staan onze occasions opgesteld. Wij zijn uw betrouwbare adres voor: APK-keuring voor auto’s en lichte bedrijfswagens, grote- en kleine onderhoudsbeurt, storingsdiagnose, airco-service, bandenservice, balanceren, uitlijnen, accu’s, uitlaten enz. En ruime voorraad betaalbare occasions van € 1.000,= tot € 8.000,=