Volgens afspraak

Correct uitgevoerd en afspraken goed nagekomen

Werk goed maar communicatie traag

Ik ben blij met het eindresultaat maar heb lang moeten wachten op reactie qua planning. Volgende keer beter? 😉 Vriendelijke groet A. Stoeten

Zeer net en kundig bedrijf, met prachtig resultaat.

Fijne contactmomenten. Aandacht voor de klant. Goede afspraken. Harde werkers.

Rustige, bescheiden, ijverige en bekwame schilder(s).

Goed werk. Aanbevolen.

Wederom heel mooi strak vakwerk!

Als altijd goed werk, binnen goede prijs-kwaliteitverhouding. Bedankt weer.

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Een uitstekend schildersbedrijf met persoonlijke aandacht en service

De communicatie tijdens het offerte traject is uitstekend verlopen, zowel telefonisch als via de mail. Ook het, door omstandigheden, doorschuiven van de eerste geplande uitvoering was geen enkel probleem. De uitvoering van het schilderwerk is voortreffelijk verlopen. Vanaf aankomst is alles afgestemd met ons. Ook werd er in alle rust gewerkt, het afval werd direct netjes opgeveegd en afgevoerd en het schilderwerk was keurig.

Goed advies en fijne schilder die afspraken nakomt

Na kleuradvies zijn bij ons alle kozijnen geschilderd. Tijdens de opdracht is houtrot ontdekt. Dit is allemaal netjes aangepakt en opgelost. Heel fijn allemaal.

Vakwerk en vriendelijkelijke schilders

Denken goed mee! Kunnen ook met software laten zien wat het effect is van verschillende kleuren op de woning. Fijne communicatie tijdens het werk en alles werd netjes achtergelaten. De onderhoudscontracten zijn eerlijk en transparant. Zo weet je waar je aan toe bent om je pand te laten stralen. Zeker een aanrader.

Handelsweg 2

4231EZ Meerkerk

Over Vink Schilderwerken

In 1953 richtte Evert Vink ons bedrijf op. Vanaf dag 1 oogstte hij tevreden klanten. Volgens een eenvoudig maar effectief familierecept: betrouwbaarheid en kwaliteit. Inmiddels is het bedrijf overgegaan van vader op zoon, op zoon, op zwager. Onze directeur Reinder Spijkerboer vertegenwoordigt het bedrijf nu. Samen met 40 werknemers werken we nog steeds volgens dat aloude familierecept.