Goede begeleiding door docent

De begeleiding bij deze online cursus is echt uitstekend. Op vragen en onduidelijkheden wordt altijd snel en uitgebreid gereageerd. Echt heel fijn dat er een docent beschikbaar is die je kan benaderen wanneer je vastloopt of iets niet begrijpt. Dat heeft mij echt geholpen.

Examen behaald voor vaarbewijs 1 en 2

Cursussen sluiten goed aan op het examen

Helemaal top

De cursus zit goed in elkaar en er worden veel handige tips gegeven om moeilijkere delen van de theorie heel makkelijk te kunnen onthouden

Geslaagd!

Prima cursus en fijne begeleiding

Ben geslaagd voor vaarbewijs 1

Ezelsbruggetjes komen echt goed van pas op het examen

Hele prettige en goede uitleg

De cursus zit goed in elkaar en is heel erg examengericht. Er is onder meer extra aandacht voor de knelpunten en strikvragen die je kunt verwachten op het examen. Er wordt duidelijk uitgelegd naast alle theorie waar je op moet letten en wat je kunt verwachten tijdens het examen zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Tevreden

Fijne instructies en hele handige aanwijzingen om de stof beter te onthouden.

Geslaagd

Goede voorbereiding op het examen

Helder en to the point

Je loopt er vlot doorheen en pikt de theorie snel op. De examen tips waren ook super handig

In één keer geslaagd

Echt top cursus

Fantastisch

Aanmelden gaat echt heel eenvoudig en de cursus is heel leerzaam met handige ezelsbruggetjes voor het examen. Daarnaast worden je eventuele vragen snel beantwoord door 'kapitein Zeepok' wat mij erg geholpen heeft.

Begrijpelijk en goed uitgelegd

Goed lesmateriaal

Vaarbewijs 1 en 2 in één keer behaald

Goede online cursus

Met veel ondersteuning als je dat nodig hebt

Alles was goed en duidelijk

Vaarbewijs in de pocket!

Examen was makkelijk te doen de cursus bereid je er goed op voor.

Aanrader

Klare taal en makkelijk te volgen allemaal

Heldere uitleg en hulp aanwezig.

In 1x keer geslaagd

De cursus legt de focus op het examen

Alles wordt heel praktisch en duidelijk uitgelegd

Geslaagd!

Top cursus.

Ben geslaagd voor mijn vaarbewijs 2

Heel prettig

Niks op aan te merken

Fijne cursus

Je gaat goed voorbereid naar het examen. De belangrijkste punten worden goed belicht met handige tips.

Cursus is uitstekend

Veel hulp bij eventuele vragen over de theorie

Over OnlineVaarbewijs

Ahoy toekomstig schipper, Op je eigen tempo je vaarbewijs 1 en 2 halen? Dat kan! Meld je aan voor één van onze cursussen. Onze cursussen blijven onbeperkt beschikbaar en bevatten veel oefenvragen zijn altijd up-to-date, examengericht en onbeperkt geldig. Heb je vragen? Ga dan naar onze site en mail de kapitein!