Zeer goede service en netjes geplaatst

Deskundig advies en er wordt met je meegedacht. Er wordt goed uitgelegd hoe de aanvraag verloopt en hoe de formulieren afgehandeld moeten worden. Het plaatsen was binnen een ochtend zeer vakkundig gedaan.

Professionele aanpak.

Communicatie 1 op 1 en per mail is uitstekend. De Monteur(s) zeer professioneel en snel met het plaatsen van de panelen. M.n. de creatieve oplossing naar de meterkast. Deze gaat met een aparte groep op zolder en de bestaande kabel van de wasdroger (die ook een eigen groep heeft in de meterkast) naar de meterkast. Hierdoor werd voorkomen om een kabel langs de regenpijp en onder het huis door naar de meterkast te leggen. TOP!

• Kennis en vakkundigheid

Goed advies en flexibele instelling

Na het eerste gesprek snel een goed en duidelijk advies gehad. Voordat de installatiedatum er was een goede schouw gedaan waardoor we een goede oplossing hebben gevonden voor de kabel. De installerende partij waren vakbekwaam en dachten mee tijdens de installatie door de panelen op een mooiere manier neer te leggen.

plezierg

Snel geplaatst .Kon goed overleggen met de monteurs.Netjes gewerkt.Weinig klachten.Al met al tevreden.

Prima gedaan, aardige monteurs

Heel fijn. Zeer aardige monteurs.

• Kennis en vakkundigheid

Prima voorlichting en installatie.

Bij de voorlichting werden mijn vragen duidelijk beantwoord. Na mijn opdracht werden de panelen op zeer korte termijn geplaatst en op een voorzichtige wijze zodat er geen schade aan het dak ontstond. Ook telefonisch kreeg ik meteen een duidelijk antwoord.

• Kennis en vakkundigheid

Goed advies, prettige contacten. Goed communicatie

• Kennis en vakkundigheid

Prima contact, goed geregeld.

perfect geregeld

Niets op aan te merken,snel gewerkt,leuke gasten

Prettige samenwerking en begeleiding

de installatiemonteurs werkten zeer efficiënt en snel. alles is perfect verlopen.

• Kennis en vakkundigheid

Snel, netjes en alles volgens afspraak

Na het 1e gesprek werd het allemaal snel geregeld. 'k Zag tegen de werkzaamheden op, maar daar is geen reden voor geweest. Binnen 1 dag waren de zonnepanelen geplaatst. Alles netjes gemonteerd en bekabeld en de monteurs waren prettige gasten. De teruggave van de BTW is ook geregeld. Mijn complimenten zoals er gewerkt en het geregeld is.

• Kennis en vakkundigheid

Efficiente, persoonlijke en vakbekwame aanpak van begin tot eind!

Goede voorlichting en efficiente afwerking. Plaatsing ook bizonder efficient gedaan. Prettige, persoonlijke benadering van alle medewerkers. Ga zo door!

uitstekend, snel, vriendelijk, deskundig

doen wat je belooft. deskundig, persoonlijk advies en snel gewerkt en geplaatst. uitermate tevreden.

prima bedrijf

Goede voorlichting, duidelijke offerte, prima installatiepersoneel, goede afspraken.

Net bedrijf

Gewoon weinig op aan te merken. Prima geregeld en netjes afgehandeld.

prima, goede voorlichting,

Ervaring was goed, alles was goed geregeld,

Is goed

Tevreden

• Kennis en vakkundigheid

deskundig personeel welke de montage uitvoerden

Het leg plan ter plaatse gewijzigd vanwege niet voorzien probleem. In overleg keurig opgelost

• Kennis en vakkundigheid

Keurig en compleet verzorgd!

Het persoonlijk advies was goed en terzake kundig. Alles werd uitgebreid besproken en toegelicht. De zonnepanelen zijn netjes geplaatst en de bekabeling loopt keurig over het platte dak. Er werd meegedacht over de aansluiting in de meterkast zodat er geen storende kabels over de muur lopen.

• Kennis en vakkundigheid

Goed meedenken, dito service en prima product!

In het voortraject wordt goed meegedacht en de installatie verloopt soepel en goed.

Volledig geregeld

Prima geregeld. Ook de installateurs hebben prima werk geleverd.

• Kennis en vakkundigheid

Prettig, duidelijk en enthousiast bedrijf.!

Goede voorlichting gehad in een prettige sfeer. Betrokken en deskundig. Voelde direct goed. Afhandeling door installateurs: Snel en correct.

• Kennis en vakkundigheid

Alles naar onze wens afgehandeld

Goede communicatie

• Kennis en vakkundigheid

Goed en duidelijk geholpen!

Wij hebben sinds kort zonnepanelen bij AllesOpGroen. De informatie vooraf was erg duidelijk en er werd voor ons de tijd genomen. Dit merkten we ook bij de vervolgstappen van de aanvraag. We kregen veel begeleiding hierbij en antwoord op iedere vraag die we hadden.

• Kennis en vakkundigheid

Duidelijke communicatie en goede service.

Communicatie vooraf was duidelijk en de service ter plekke en achteraf hebben we als goed ervaren.

Hoorn 2 a

6713KR Ede

Over Alles op Groen

Alles Op Groen is een jong groeiend bedrijf met enthousiasme voor duurzaamheid en passie voor mensen. In alles wat wij doen willen wij u tevreden en enthousiast maken. Wij zijn het bedrijf gestart omdat we een bijdrage willen leveren aan de verduurzaming van de wereld. We willen hier voor lange termijn in investeren en ons aan verbinden. We heten ‘Alles op Groen’. Dat was u misschien al opgevallen ;-). We willen namelijk Alles op Groen. We zijn gestart met zonnepanelen en hebben inmiddels hybride warmtepompen, laadpalen en accu's toegevoegd. Maar er zal meer volgen. Wij blijven innoveren en zoeken naar nieuwe, betaalbare en toegankelijke oplossingen. Alles om u te helpen verder te verduurzamen.