Goede kwaliteit

Prettig gesprek, duidelijke offerte, korte tijd tussen opdracht en installatie

Deskundig advies

Goede voorlichting, ook over de montage. Alles is gelopen zoals vooraf afgesproken,.

• Kennis en vakkundigheid

We hebben een zeer goede ervaring gehad met Alles op Groen!

Het eerste en ook latere contact was prettig en ongedwongen. De informatieverstrekking is steeds goed en duidelijk geweest. De installatie was snel en vakkundig, vriendelijke mensen.

• Kennis en vakkundigheid

Goede ervaring, goede duidelijke, eerlijke voorlichting. Er werd antwoord gegeven op al onze vragen.

• Kennis en vakkundigheid

Energiek bezig met zonne-energie.

De service is goed, de uitleg duidelijk. Ook neemt de organisatie de tijd voor de klant en leveren ze maatwerk af.

Van A tot Z fijn geholpen

Meedenkend, servicegericht en altijd bereid om vragen te beantwoorden. De jongens die de zonnepanelen hebben geïnstalleerd ook erg vakkundig, vriendelijk en meedenkend.

Goede voorlichting - goede uitvoering

Goed verhaal van de adviseur. Dringt niets op maar vertelde een realistisch verhaal. De installatie werd gedaan door een ander partij, wat van tevoren ook was verteld. Dat is prima. Helaas waren de installateurs niet goed bij machte om hun verhaal te doen in het Nederlands. De installatie werd wel goed gedaan, maar qua communicatie was dit niet optimaal. Er wordt goed materiaal gebruikt tegen een billijke prijs en is Alles op Groen ook zeker aan te bevelen.

Persoonlijke aandacht

Goede installatie

Prima advies gehad

Ik heb heel goed advies gehad. Contact met het kantoor is ook prettig. Plaatsing verliep ook netjes. Alles keurig volgens planning uitgevoerd.

• Kennis en vakkundigheid

Alles naar tevredenheid afgehandeld ondanks een verlate aanvang van de werkzaamheden

• Kennis en vakkundigheid

goed georganiseerd en netjes geholpen

Door Maarten Versteeg goed op weg geholpen en goed advies gegeven

• Kennis en vakkundigheid

Zeer correct behandeld en afspraak is afspraak.

behandeling is heel voorkomend en direct. gemaakte afspraken worden nagekomen.

• Kennis en vakkundigheid

Er wordt goed overleg gepleegd bij montage.

Bij vragen krijg je direct een duidelijk antwoord.

Goed geïnformeerd en duidelijkheid

Ik wacht nog op de app en straks het terugkrijgen van de belasting. Maar tot op heden is alles goed verlopen.

• Kennis en vakkundigheid

Mijn ervaring met Alles op groen is prima/uitstekend.

prima/uitstekend

• Kennis en vakkundigheid

Goede voorlichting en prima levering en installatie

De voorlichting hebben wij als vakkundig en adequaat ervaren. De levering en installatie is prima verlopen. Vragen zijn op een prima manier afgehandeld.

prima behandeling

Gert Jan heeft ons twee keer een bezoek gebracht en uiteindelijk een offerte op maat aangeboden. Precies wat bij ons paste. vervolgens heeft het installatiebedrijf uiterst correct de zonnepanelen geplaatst en een gedegen uitleg over het functioneren gegeven. kortom, wij zijn tevreden klanten.

Goede afspraken

Het bedrijf komt afspraken na, ook als het anders loopt dan verwacht.

Prima.

Goede service en montage.

• Kennis en vakkundigheid

prettig contact en een goed product

Goede voorlichting; altijd open voor vragen; transparant, het regelen konden we uit handen geven; fijn idee dat er alles aan gedaan wordt zo zorgvuldig met de schepping om te gaan. Ook fijn dat we de scores van wat de zonnepanelen qua energie opleveren, kunnen volgen.

• Kennis en vakkundigheid

Snelle en sympathieke benadering van de klant

De afspraken zijn snel geregeld. Communicatie met kantoor verliep snel, plezierig en vrijwel correct Over het algemeen is goed en zorgvuldig werk geleverd. De eerste opname deed de verwachting iets rooskleuriger voor; Verbinding van meterkast via loze leidingen naar de panelen was te gemakkelijk ingeschat volgens de monteurs. De wifi verbinding van de meterkast naar het modem was ook naar later bleek niet goed ingeschat. Euvel is na enkele weken wel opgelost De demontage van de oude zonepanelen verliep goed, behoudens het doorknippen van de hoofddraden door de dakdoorvoer. Een nieuwe leiding is daarom straks nodig bij herplaatsing.

• Kennis en vakkundigheid

AllesOpGroen, nooit eerder van gehoord. Dus kritisch naar hun aanbieding gekeken. Op alle vragen (contract en techniek) antwoord gekregen. Ook wensen bij de uitvoering zijn gehonoreerd. Hoe de installatie over langere termijn functioneert kan ik niet beoordelen, maar dat geldt ook voor alle andere aanbieders.

Topservice en goed advies

Goed advies waarbij onze woning goed geïnventariseerd werd. Levering en plaatsing door partnerbedrijf was ook uitstekend

• Kennis en vakkundigheid

Aanrader: betrouwbaar, betrokken en professioneel

We hebben niet verder gekeken dan Alles op Groen omdat het direct klikte. De communicatie was erg goed en prettig, niets op aan te merken. Goede keuze!

Hoorn 2 a

6713KR Ede

Over Alles op Groen

Alles Op Groen is een jong groeiend bedrijf met enthousiasme voor duurzaamheid en passie voor mensen. In alles wat wij doen willen wij u tevreden en enthousiast maken. Wij zijn het bedrijf gestart omdat we een bijdrage willen leveren aan de verduurzaming van de wereld. We willen hier voor lange termijn in investeren en ons aan verbinden. We heten ‘Alles op Groen’. Dat was u misschien al opgevallen ;-). We willen namelijk Alles op Groen. We zijn gestart met zonnepanelen en hebben inmiddels hybride warmtepompen, laadpalen en accu's toegevoegd. Maar er zal meer volgen. Wij blijven innoveren en zoeken naar nieuwe, betaalbare en toegankelijke oplossingen. Alles om u te helpen verder te verduurzamen.