Ze houden rekening met je
Was goed maar nu minder vulling is er weer uit.....??
Vakkundig en vriendelijk
I have very good experience with this dentist firm, they always help where possible and even try to squeeze you in if there is a problem..They explain clearly what they are doing which I enjoy very much and they take the time to calm you down if you are having a mini-breakdown in the chair....They are very patient and really try to work with you to schedule your next appointments so it suits you both... The staff is friendly and if you go often enough they even know you by your name...that is a nice personal touch which makes you feel a bit special because in this world we are only a number or a postal code. 10 out of 10 RECOMMENDED !!!
Vriendelijk, begripvol en behulpzaam. Altijd erg tevreden met Jens en Milou.
Ben als angstige pantient nieuw bij deze praktijk. Iedereen is super lief en legt duidelijk uit wat er gaat gebeuren. Ben dik tevreden!
ik ben zeer tevreden met de praktijk
Ik miste tijdens de behandeling goede uitleg en bij de eerste behandeling heb ik mij flink verslikt, omdat ze mij onvoldoende tijd gaven om te kunnen slikken Ik weet niet meer de naam van de tandarts , het is een man nog redelijk jong en van Nederlandse komaf
Goed. Word van te voeren gezegd wat gedaan gaat worden
helemaal top
Goede service. Goede communicatie. Goede aandacht. Goede behandeling. Er wordt naar je geluisterd.
Mijn ervaringen met mondzorgcentrum Utrecht zijn positief. Artsen zijn klantvriendelijk. Ze geven regelmatig goede tips op het gebied van verzorging. Regelmatig maakt men gebruik van nieuwe technieken.
De rust en vakkundigheid .. Nemen de tijd
Fijn dat je ook buiten kantoortijden terecht kunt.
Geen patient bij de praktijk. Ik had een spoedgeval en mijn eigen tandarts kon dit niet snel oplossen. Mondzorgcentrum Utrecht gebeld en kon de volgende dag (een zaterdag) terecht.
Receptie, tandarts en mondhygieniste zijn vriendelijk, en professioneel. Iedere keer leer ik weer meer over hoe ik alles beter kan onderhouden. Ik heb deze tandarts gekozen vanwege de ruime openingstijden, maar ik blijf voor de kwaliteit :)
Ik ben tevreden over mondzorg praktijk p
Mijn eerste ervaringen zijn goed, netjes, schoon en bekwaam personeel. Helaas schijnt het voor bepaalde mensen zeer moeilijk te zijn om zich aan de regels te houden. Bepaalde bevolkingsgroep die dit doet en ik overal ervaar.
Is ook prima
Zowel tandarts als mondhygiëniste hielden rekening met mijn angst.
Ze zijn erg aardig en stelde mij, angst voor tandartsen, op mijn gemak.
Hoge rekeningen ontvangen vergeleken met mijn oude tandarts. Na een offerte van bijna €1100 voor het behandelen van parodontitis heb ik een second opinion gevraagd bij mijn oude tandarts. Deze kwamen op een totaalbedrag van iets meer dan €200. Ik ben altijd heel net en vriendelijke behandeld maar dit contrast in prijs is veel te groot. Ik ga niet meer terug naar Mondzorgcentrum Utrecht.
Ik maakte een afspraak voor het reinigen van mijn gebit. Eenmaal aangekomen had een (super aardige) dame ongeveer 5 min met een ijzeren haakje in mijn tandvlees geprikt. Vervolgens kreeg ik te horen, ik kan je gebit niet reinigen, i.v.m. ontstoken tandvlees en zij stelde een behandeling voor (Kostenplaatje ongeveer €1300,-). Zij vroeg mij iets te ondertekenen m.b.t. tot de kosten en behandeling. Had de formulieren meegenomen en NIET ondertekend. Na overleg met een kennis, dacht ik nee ik doet het niet en ga elders kijken of het klopt. Dus heb ik meteen (10 min na behandeling) gebeld, om aan te geven dat ik het NIET ga doen en de afspraak die ik bij hetzelfde praktijk bij de tandarts had staan meteen ook geannuleerd. Ik heb vervolgens een afspraak gemaakt bij een hele bekende en grote mondhygiënisten praktijk. Hier kreeg ik te horen dat de behandeling die mij is voorgesteld, helemaal niet nodig is EN zij hebben mijn gebit wel gereinigd. Hetgeen waar ik voor kwam. Tot mijn grote verbazing, krijg ik een paar dagen later een rekening van €174,85. - Ik heb ten eerste nooit gevraagd om in mijn tandvlees te prikken (5 minuten handeling kost geen €174,85 dat ter zijde). Ik kwam voor het reinigen van mijn gebit. - Ten tweede (de rekening is zo hoog omdat iets naar het laboratorium is gestuurd). Los van het feit dat ik daar GEEN TOESEMMING voor heb gegeven. Ik heb na 10 min gebeld en aangegeven dat ik het NIET doe, waarom zou je dan überhaupt iets versturen naar een lab. Is verder niet besproken en naar mijn weten is er niets afgenomen. Al zou dat zo zijn, ik bel en geef aan het NIET te doen. Ik heb al 2x gebeld (nog steeds) zonder een oplossing. De 1ste keer zou ik gebeld worden voor vrijdag (is nu maandag). De 2de keer krijg ik een reactie van 'ik heb het nu druk en kan nu niks voor u doen'. U kan een email sturen. Oftewel zoek het uit. Mijn verzoek: Los het op! Jullie hebben geen toestemming van mij gehad en ik heb na 10 min al aangeven het NIET te doen. Groet, H. A
in het weekend geweest (spoed) en hebben mij goed geholpen. Gelukkig was het voor mij zo klaar (spalk los gebeten door een hap pizza en tand zat daardoor los, daardoor kon ik niks meer afbijten omdat het erg gevoelig was). ik kon na een kleine 2 weken weer gewoon eten. mooie praktijk, erg modern en vriendelijke tandarts en assistente. ook baliemedewerkers erg vriendelijk ik weet even niet meer welke vrouwelijke tandarts mij heeft geholpen, mochten jullie dat kunnen zien, super fijn, dankjewel voor je hulp!
Ik wou voor mijn budget wat ik nog over heb een mondhygiëniste helaas kon dat alleen met een bedrag waar je u tegen zegt. Vindt het zo jammer vondt het echt een goede praktijk maar door zulke praktijken en niet om naar oplossingen te komen oh wat ja hun oplossing was om een ander tandartspraktijk te zoeken wauw maar oke. Jammer dit !