vriendelijk, met kennis, op tijd,
Prima geholpen.
Na een goede voorbereiding zat de kroon op het implantaat perfect. De behandeling was pijnloos. Toen ik vertelde dat ik nog een afspraak moest maken met de mondhygiëniste, werd meteen geregeld dat ik iets later geholpen kon worden. In de tussentijd heb ik nog even gewinkeld in winkelcentrum Nova. Vriendelijke en zeer deskundige behandeling en een geweldige service.
Na een lange tijd niet geweest te zijn, is de acute zorg snel en efficiënt geregeld. Aansluitend snel bij de mond hygiëniste en Hardi (afspraak voor implantaat etc) en altijd vriendelijk te woord gestaan! Echt al sinds 2008 helemaal tevreden. Geweldig dat met de modernste methoden en technieken wordt gewerkt EN dat alleen de beste professionals er werken. En dat wil zeggen dat dus iedereen een ‘faire en eerlijke’ kans krijgt bij Hardi. Er wordt echt gewerkt op basis van kwaliteit ipv ‘kleur’. Qua ontvangst en persoonlijke aandacht ook erg goed (hospitaliteit) en tot slot: de prijs kwaliteit verhouding is helemaal prima (tot nu toe voor grote behandelingen als kronen en implantaten, by far het goedkoopste). Dank en (helaas in mijn geval) snel weer tot ziens! Dave
Kom al jaren bij deze tandarts en vind het nog steeds erg onpersoonlijk. Ben opzich tevreden, maar heb niet de indruk dat ze mij en mijn gebit echt leren kennen zoals ik wel gewend ben bij mijn tandarts in mijn oude woonplaats. In deze woonplaats had ik jarenlang dezelfde tandarts, dat was prettig. Tandartsen komen en gaan bij mondzorg centrum Utrecht en heb nog altijd geen vaste tandarts. Hierdoor mis ik soms vertrouwen, dat er met aandacht naar mijn gebit wordt gekeken. Of dat ze daardoor duidelijk veranderingen zien waar aandacht naar uit mag. Zonde.
Fijne ervaring. Er werd naast de gangbare medische achtergrond ook de tijd genomen mij te leren kennen. Daardoor voelde ik mij vrij om vrijuit te praten over wat goed gaat en niet, wat een comfortabel gevoel geeft.
Ik heb alcohol in mijn oog gekregen tijdens een van de behandeling. Ik heb een wortelkanaalbehandeling gekregen terwijl de assistente niet was komen opdagen. Een specialist die bij mijn wortelkanaalbehandeling aanwezig zou zijn, was niet komen opdagen terwijl ik juist vanwege deze specialist mijn afspraak niet sneller gemaakt kon worden. Dit gebeurde terwijl ik met kiespijn rondliep. Ik heb hier nooit een punt van gemaakt. Ik had 10 minuten de tijd voordat mijn behandeling zou beginnen, een afspraak die ik niet hoefde te maken als de specialist wel was komen opdagen bij mijn eerdere afspraak. Ik wilde bellen om na te vragen of ik geholpen kon worden als ik 15 minuten later dan afgesproken aan zou komen. Ik heb 13 minuten lang aan de telefoon moeten wachten, omdat er niemand was die mij te woord kon staan. Toen de receptioniste eindelijk de telefoon opnam, was een van de eerste dingen die ze zei namelijk hoe slordig ik wel niet ben. Ik wist niet dat mensen de les lezen een van de taken van uw receptioniste is, maar ik was op dat moment na alles wat ik had meegemaakt, absoluut niet van gediend. Ik ga mezelf direct uitschrijven, maar u mag weten dat er genoeg fouten worden gemaakt vanuit uw zorgverleners die echt niet door de beugel kunnen. Ik krijg een boete toegestuurd, maar welke vergoeding zou ik moeten krijgen voor later geholpen te worden voor geen goede reden terwijl je met pijn rondloopt , alcohol in mijn oog gespoten te krijgen en uiteindelijk zonder de nodige hulp van een assistente een belangrijke behandeling te moeten doorstaan.
Ik had geen bijzonderheden, dus mijn bezoek was vrij kort, maar ik was tevreden over alles
Iedereen is heel aardig. Alles wordt duidelijk uitgelegd zodat je niet voor verassingen staat. Ze nemen ook echt overal de tijd voor.
Wij voelen ons veilig en in goede handen bij de experts van Mondzorgcentrum Utrecht.
Goed behandeld en snel.
Zeer prettig!
In de avond rond 9 uur had ik een kloppende ontsteking in mijn voortand. Mijn eigen tandarts was gesloten en ik heb een afspraak gemaakt bij mondzorg Utrecht. Ik kon gelukkig vrij snel terecht. Maar de tandarts had haast, hij maakte 2 foto's en zag een ontsteking en zei dat ik een wortelkanaal behandeling moest ondergaan. Maar mijn eigen tandarts moest dit maar doen. Blijkbaar was hij in gedachte al thuis. Vervolgens werd ik de deur gewezen met een rekening van 89 euro. De foto's zou hij naar mijn eigen tandarts sturen en naar mij mailen, maar wij hebben dit beide niet ontvangen. De volgende dag naar mijn eigen tandarts gegaan en heb ik opnieuw foto's moeten maken helaas. Daarna heb ik een wortelkanaal behandeling gehad en toen pas was de pijn weg. Ik ben letterlijk voor niks naar mondzorg geweest en ik wil mijn geld terug!
Na het tandarts bezoek, waar geen problemen naar voren kwamen, alleen een advies over mijn verstandskiezen en veel tandplak, kwam ik bij de mondhygieniste. Mijn verwachting was, zoals altijd, dat ze mijn gebit zou schoonmaken. Echter kreeg ik iemand anders dan gebruikelijk, de mondhygieniste die ik hiervoor had werkte er niet meer , en kreeg ik gelijk een onderzoek van het tandvlees. Waarbij ze constateerde dat ik vergevorderde paradontitis zou hebben, en de behandeling zou 1600 euro kosten. Dit komt volledig uit het niks, dus daar was ik nog al ondersteboven. Mijn vorige mondhygieniste en tandarts hebben daar nooit iets over gezegd. Ik ga dan ook voor een second opinion bij een andere praktijk..
De tandarts die mij behandelde vond ik een beetje te zelfverzekerd in zijn uitspraken en de kosten die ze rekenen zijn naar mijn mening ook veel te hoog.
Ik was ontzettend zenuwachtig en al veel te lang niet meer bij de tandarts geweest voor een controle. Ik gaf dit aan en zowel de tandarts als de tandartsassistente stelden mij gerust waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Ze legde uit wat en waarom ze deed en ik mocht ook meekijken met de fotootjes. Een hele fijne ervaring! Helaas mag ik nog een keer maar daar zie ik nu al iets minder tegenop. Ook een onwijs vriendelijke receptioniste! Wat een lieve en vriendelijke mensen werken er in dit team! :) (Ik ben alleen door de zenuwen helemaal vergeten hoe mijn tandarts ook alweer heette dus het kan zijn dat ik hier een verkeerde naam heb ingevuld, sorry daarvoor!!)
Altijd een hele goede ervaring
Behandeling ging goed
Goede band met de tandarts. Vriendelijk en snel
Milou houdt rekening met taalbarriere van mijn moeder
Ze zijn daar erg vriendelijk en begripvol.
Mijn laatste ervaring was alleen slecht te nomen. Zoon had afspraak, op de dag zelf horen dat op zijn school bij een aantal leerlingen corona positief zijn getest. Je belt de praktijk om de afspraak te verzetten op vanwege contact van zoon op school met de positieve getest medeleerlingen, er wordt moeilijk gedaan en een dag later krijgen we een brief met de mededeling dat er kosten in rekening worden gebracht omdat mijn zoon niet naar de afspraak is gekomen!! In het verleden ook vaker dit soort vervelende situaties meegemaakt.
Ik moet denk ik wennen aan de nieuwe mondhygeniste. Maar ze is wel heel anders dan mijn vorige.
Ik vind de praktijk prima, vriendelijke mensen en goede hygiëne. De vrouw die mij hielp maakte mij helaas heel erg bang door de diagnose die ik kreeg. Ook werd er niet duidelijk gecommuniceerd over geld en moest ik opeens 200,00 neer tikken omdat dit dan “beter voor mij uitkwam” ik vond het allemaal een raar verhaal maar door de “heftige” diagnose viel ik er blind voor. Door deze situatie heb ik een second opinion aangevraagd.
Jens geeft je altijd even de tijd om op je gemak te raken. Daarna gaat hij rustig, zorgvuldig en vlot aan de slag.