Heel oké.
Er was een vulling kapot gegaan. Deze was eerder problematisch. Zeer vakkundig en netjes geholpen.
Betrokken tandarts en mondhygiënisten. Ze luisteren goed, zijn vriendelijk en behandelen je rustig als je angstig bent. De ene mondhygiëniste werkt anders dan de ander en ook de napijn verschilt.
Zeer tevreden.
Fijne praktijk, ben nog altijd blij dat ik ben overgestapt. Ik word erg naar wens geholpen.
Zover ik kan beoordelen wordt ik goed behadeld. En is er ook gelegemheid om vragen te stellen.
Ik ben best iets angstig maar ben super geholpen
Iets later begonnen dan gepland, kwam goed uit want ik was ook iets te laat. Prettig in de omgang zijnde tandarts, hadden bij de vorige controle bij een tand een vraagteken gezet maar blijft een punt van aandacht. Dus niet behandelen om het behandelen iets wat ik ook mag verwachten van een zorgverlener. Al met al prima in orde.
Competente tandartsen die hun vak verstaan, what more do you want?
Afspraak was op afgesproken tijd. De tandartsen en ook de vrouw achter de balie waren erg vriendelijk en duidelijk.
Het was duur en duurde lang. Het zal vast wel grondig zijn gebeurd, maar bij andere mondhygienisten was het zo gebeurd. Ook werden er weer foto's gemaakt en dat ruikt toch een beetje naar geldklopperij.
Normaal gesproken heel bang voor tandarts , nou hier niet Groet l
mijn ervaring met de mondzorg is prima.
Ik ben goed behandeld
- Van te voren ben ik fout geïnformeerd over het tarief van het consult. Ik bleek het 7- voudige te moeten betalen. Excuus werd gemaakt hiervoor, maar dit leidde niet ertoe dat ik een deel van de rekening niet hoefde te betalen. - Op basis van het contact van te voren verwachtte ik voldoende rust en ruimte om mijn vraag te bespreken. De arts zou 30 minuten tijd voor me hebben. Ik stond in minder dan 10 minuten weer buiten. Misschien had hij wel meer tijd, maar het tempo waarin hij mij adviseerde was zo hoog dat ik nauwelijks tijd kreeg om de informatie te verwerken en dus niet tot meer vragen kwam. Dat kwam pas nadat ik buiten stond. - Verder heb ik later per mail nog een vraag gesteld waarop ik geen antwoord op ontvangen .
Altijd goed / wel een x niet. Door Bianca.
Vakkundig, vriendelijk
Ik heb goed ervaren
Ze namen de tijd voor mij omdat ze weten dat ik een extreme angst heb voor de tandarts We hadden afgesproken dat de tandarts niks zou doen maar moest toch even met een haakje kijken daar was ik dan iets minder blij mee maar over het algemeen prima tandarts
klantvriendelijk, zowel de receptie als de tandarts en assistent en de mondhygienste!
Ben tevreden
Ik heb zeer slechte intake gehad . Met mijn kunstheup Is Intake zeer belangrijk.
Geachte heer/mevrouw, Wat ontzettend vervelend om te lezen. Echter vindt ik deze review niet helemaal terecht. U heeft zelf gevraagd om eerder terecht te kunnen bij dhr. Mirza en hij heeft toen bij de preventie assistente voor u een uitzondering gemaakt. U bent zelf verplicht om ons op de hoogte te brengen over uw gezondheid. De preventie assistente waarbij u uw eerste afspraak had heeft u ook netjes naar uw gezondheid gevraagd, u heeft hier zelf niets over vermeld. Pas toen u bij de mondhygiëniste kwam heeft u, nadat zij heeft doorgevraagd, dit benoemd. Ook heeft onze mondhygiëniste toen benadrukt hoe belangrijk het is om dit door te geven. Dit is niet gelijk een fout van mijn collega geweest. Ik heb in ieder geval uw klacht doorgegeven en ze zullen er voortaan beter op letten. Met vriendelijke groet, Sharon Blokzijl Mondzorg Centrum Utrecht
Goed ervaring dat ze doen netjes werk
Leuke team en zeer professioneel.