Aardige mensen en behulpzaam
Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Hiermee kunt u onze dienstverlening helpen te verbeteren en/of andere patiënten helpen met hun zoektocht naar een tandarts die bij hun wensen past. Met vriendelijke groet, Sharon Blokzijl Mondzorg Centrum Utrecht
Oké, ik zal door het verleden altijd angstig blijven, maar ik heb nu een drempel overwonnen van 46 jaar! Door naar je te luisteren en je te begrijpen, kalmte en rust uit te stralen ( eerst de mondhygiëniste, nu de tandarts) begin ik weer te vertrouwen en mijn volgende afspraak heb ik durven maken!
Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Hiermee kunt u onze dienstverlening helpen te verbeteren en/of andere patiënten helpen met hun zoektocht naar een tandarts die bij hun wensen past. Wat ontzettend mooi om te lezen dat uw angst zo sterk is verminderd met behulp van uw tandarts Prashant. Dat is één van de grootste complimenten die wij als zorgverleners kunnen ontvangen. Enorm bedankt voor uw complimenten. Met vriendelijke groet, Sharon Blokzijl Mondzorg Centrum Utrecht
Na jaren niet meer naar een tandarts te zijn geweest ben ik bij MCU terecht gekomen. Ze luisteren echt naar je en zijn duidelijk over wat er gaat gebeuren. In een half jaar mn hele gebit weer opgeknapt en niet meer zenuwachtig om naar de afspraken te komen. Super vriendelijke en geinformeerde secetaressen die je altijd kan bellen. Drs. H. Bauomy is een hele fijne tandarts. Altijd vrolijk, luistert naar je, ze communiceert duidelijk over wat ze gaat doen, dit zorgt voor een prettig behandeling en een tiptop gebit! Mondhygiëniste M. Al Hassani heeft me veel geleerd over het onderhouden en terugbrengen van een gezond gebit. Hele gezellige en begripvolle vrouw. Kortom zeker een aanrader, je kan voor alles bij ze terecht. En ondanks dat het een drukke praktijk is voel je je zeker gehoord en zijn ze duidelijk in communiceren. En je gaat met een super gebit weer terug naar huis!
Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Hiermee kunt u onze dienstverlening helpen te verbeteren en/of andere patiënten helpen met hun zoektocht naar een tandarts die bij hun wensen past. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze praktijk en ons team. Wij doen altijd ons best om elk bezoek zo positief mogelijk te laten plaatsvinden omdat veel mensen de tandarts toch een beetje eng vinden. Fijn om te lezen dat u zich begrepen voelt en dat wij positief hebben mogen bijdragen aan het gezond maken en houden van uw gebit. Met vriendelijke groet, Sharon Blokzijl Mondzorg Centrum Utrecht
Je wordt vriendelijk behandeld en er is aandacht voor je.
Ben in 2 weken 2 keer geweest.Tandarts Prashant top, mondhygiëniste ook. Assistente die de oorspronkelijke afspraak maakte voor bij Tandarts Prashant zeer onbeleefd, onvriendelijk. Wilde ook haar naam niet geven bij navraag en gaf duidelijk aan dat ze dat niet hoefde.
Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Hiermee kunt u onze dienstverlening helpen te verbeteren en/of andere patiënten helpen met hun zoektocht naar een tandarts die bij hun wensen past. Wat spijtig om te lezen dat uw ervaring met onze receptioniste zo is verlopen. Helaas zijn alle reviews anoniem en kan ik niet terugkijken wie dit is geweest. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een email naar [email protected] te sturen t.a.v. Sharon met hierin uw naam, geboortedatum en erbij zet dat het gaat om de review bij patiëntenvertellen.nl dan kan ik dit verder oppakken. Het is voor ons namelijk erg belangrijk dat de receptie ons visitekaartje is. Zoals ik u hoor is dit niet het geval geweest en dan willen we dit graag voor de toekomst aanpakken. Ik hoop van u te horen. Met vriendelijke groet, Sharon Blokzijl Mondzorg Centrum Utrecht
goed geholpen, vriendelijk.
Geweldig geholpen.. De dames aan de telefoon maar ook aan receptie altijd vriendelijk en een luisterend oor.. Maar Jens en Peter waren top voor mij ..
Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Hiermee kunt u onze dienstverlening helpen te verbeteren en/of andere patiënten helpen met hun zoektocht naar een tandarts die bij hun wensen past. Hartelijk bedankt voor uw complimenten. Helaas werkt Jens niet meer bij ons. Wel hebben we hele goede andere tandartsen waarvan ik ervan uitga dat u hier net zo'n positief gevoel over zal hebben als dat u had bij Jens. Met vriendelijke groet, Sharon Blokzijl Mondzorg Centrum Utrecht
Goede eerste indruk
Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Hiermee kunt u onze dienstverlening helpen te verbeteren en/of andere patiënten helpen met hun zoektocht naar een tandarts die bij hun wensen past. Fijn dat uw eerste indruk positief is geweest. Wij gaan uiteraard ons best doen om u elke keer weer positief te verrassen. Met vriendelijke groet, Sharon Blokzijl Mondzorg Centrum Utrecht
Klantgericht en zeer prettig.
Perfect gedaan.
Vakkundig, vriendelijke bejegening, persoonlijk
Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Hiermee kunt u onze dienstverlening helpen te verbeteren en/of andere patiënten helpen met hun zoektocht naar een tandarts die bij hun wensen past. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Sharon Mondzorg Centrum Utrecht
Iedere keer een ander gezicht en elke keer andere informatie. Super vaag. Ook enorm gericht op geld verdienen, hier een foto, daar een foto, ze hebben daar meer fotos van mij dan wie dan ook. En wil je dan geen foto, want die zijn vorig jaar nog gemaakt dan is de controle meteen klaar. Dan weer even terugkomen, dan 15 minuten luisteren naar hoe je moet tandenpoetsen en de rekening krijgen terwijl volgens een ander de tanden mooi onderhouden zijn. Super vaag. Ik ben inmiddels overgestapt.
Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Hiermee kunt u onze dienstverlening helpen te verbeteren en/of andere patiënten helpen met hun zoektocht naar een tandarts die bij hun wensen past. Jammer om te lezen dat u niet tevreden was over onze praktijk en zelfs bent overgestapt. Wij doen altijd ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Uw reactie is anoniem dus ik kan helaas niet meekijken met u in uw dossier. Soms is het noodzakelijk om nieuwe foto's te maken omdat wij niet alles met het blote oog kunnen zien. Mocht er bijvoorbeeld een kies zijn die wij aan het monitoren waren is het belangrijk om te zien of de situatie stabiel is gebleven of is verslechterd en we actie moeten ondernemen. Ik hoop dat u nu een tandarts heeft gevonden die aan uw wensen voldoet en waar u niet een vervelend gevoel aan over houdt. Met vriendelijke groet, Sharon Mondzorg Centrum Utrecht
De behandeling bleek uiteindelijk mee te vallen.
Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Hiermee kunt u onze dienstverlening helpen te verbeteren en/of andere patiënten helpen met hun zoektocht naar een tandarts die bij hun wensen past. Wat fijn om te lezen dat de behandeling u is meegevallen. Wij doen ons uiterste best om elke behandeling zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Sharon Mondzorg Centrum Utrecht
Alles ging alles gepland, mijn tandarst is Sharon en ze de liefste ooit.
Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Hiermee kunt u onze dienstverlening helpen te verbeteren en/of andere patiënten helpen met hun zoektocht naar een tandarts die bij hun wensen past. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over mijn naamgenoot tandarts Sharon. Ik zal haar uw bericht doorsturen, dat zal ze zeker waarderen. Met vriendelijke groet, Sharon B. Mondzorg Centrum Utrecht
Zowel Hardi, de implantoloog, de mondhygieniste Marwa, als de baliemedwerkers zijn zeer behulpzaam en deskundig. Niets dan lof voor hen allemaal.
Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Hiermee kunt u onze dienstverlening helpen te verbeteren en/of andere patiënten helpen met hun zoektocht naar een tandarts die bij hun wensen past. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons team. Bedankt voor uw complimenten. Met vriendelijke groet, Sharon Mondzorg Centrum Utrecht
Snelle en nette praktijk waar je echt geholpen word en op de beste manier
Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Hiermee kunt u onze dienstverlening helpen te verbeteren en/of andere patiënten helpen met hun zoektocht naar een tandarts die bij hun wensen past. Bedankt voor uw complimenten. Met vriendelijke groet, Sharon Mondzorg Centrum Utrecht
Marwa is echt een steengoede mondhygieniste!
Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Hiermee kunt u onze dienstverlening helpen te verbeteren en/of andere patiënten helpen met hun zoektocht naar een tandarts die bij hun wensen past. Hartelijk bedankt voor uw complimenten. Ik geef het door aan Marwa. Met vriendelijke groet, Sharon Mondzorg Centrum Utrecht
Kundig, snel en vriendelijk.
Ik ben goed behandeld.
Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Hiermee kunt u onze dienstverlening helpen te verbeteren en/of andere patiënten helpen met hun zoektocht naar een tandarts die bij hun wensen past. Met vriendelijke groet, Sharon Mondzorg Centrum Utrecht
heb alleen maar positieve ervaringen
Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Hiermee kunt u onze dienstverlening helpen te verbeteren en/of andere patiënten helpen met hun zoektocht naar een tandarts die bij hun wensen past. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Sharon Mondzorg Centrum Utrecht
Professionele en vriendelijke behandeling
Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Hiermee kunt u onze dienstverlening helpen te verbeteren en/of andere patiënten helpen met hun zoektocht naar een tandarts die bij hun wensen past. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Sharon Mondzorg Centrum Utrecht
Al jaren kom ik bij deze praktijk. De tandartsen en mondhygiënisten zijn altijd vriendelijk en bekwaam. Ze zijn ook erg lief voor jonge kinderen!
Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Hiermee kunt u onze dienstverlening helpen te verbeteren en/of andere patiënten helpen met hun zoektocht naar een tandarts die bij hun wensen past. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons team. Wij zijn er voor elke leeftijd. Met vriendelijke groet, Sharon Mondzorg Centrum Utrecht
Intakegesprek ging goed, duidelijke uitleg over de volgende stappen.
Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Hiermee kunt u onze dienstverlening helpen te verbeteren en/of andere patiënten helpen met hun zoektocht naar een tandarts die bij hun wensen past. Wat fijn om te lezen dat u een goede eerste indruk heeft gehad van ons. Met vriendelijke groet, Sharon Mondzorg Centrum Utrecht
Ik stond helaas voor een dichte deur. Mijn afspraak was om 08.00 maar op dat moment was er niemand aanwezig. Ik heb zelf later op de ochtend moeten bellen, waarbij werd aangegeven dat de praktijk pas om 9 uur open is. Ik kon gelukkig wel snel een nieuwe afspraak maken.
Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Hiermee kunt u onze dienstverlening helpen te verbeteren en/of andere patiënten helpen met hun zoektocht naar een tandarts die bij hun wensen past. Wat vervelend om te lezen dat u voor een dichte deur stond! Onze openingstijden zijn per 1 mei gewijzigd. Alle patiënten zijn wel benaderd om de afspraak te verplaatsen binnen onze nieuwe openingstijden maar helaas hebben wij u dus niet tijdig te pakken gekregen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Sharon Mondzorg Centrum Utrecht
Ik ben blij
Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor uw review. Dat waarderen wij enorm. Hiermee kunt u onze dienstverlening helpen te verbeteren en/of andere patiënten helpen met hun zoektocht naar een tandarts die bij hun wensen past. Wij zijn blij te lezen dat u blij bent met ons, bedankt! Met vriendelijke groet, Sharon Mondzorg Centrum Utrecht