Speciaal aandacht werd gegeven voor de poetsmethode geschikt voor mijn elektrische tandenborstel.
erg fijne tandarts, hield rekening met spanning / angst voor controle. Tevens stukje vulling bijgeschaaft en dus erg goed geholpen. Was eerste keer bij deze tandarts en gelijk controle afspraak gemaakt voor over een half jaar.
Ik was bijnaar 20jaar niet naar de tandarts geweest Mijn gebit is niet meer te redden omdat ik het verwaarloosd heb Ben altijd bang geweest maar ze gingen zo Zorgvuldig en professioneel er mee om dat ik zeker verder met hun gaat en hoop zsm een nieuw gebit te krijgen
Voor de corona bij mondhygiënist fantastisch. 2x tandarts 2x andere Na corona 2x tandarts 2x andere Pretenderen 7 dagen in de week open te zijn. In t weekend idd open maar geen tandarts. Wachttijden verschrikkelijk lang Laatste keer bij tandarts was prima.
rustige en transparante behandeling
Er wordt goed geluisterd voor al als je bang ben en ik vind het fijn dat ze mij op gemak stellen
Zie bovenstaand.
Kom bij de tandarts en mondhygiënste. Er wordt duidelijk verteld wat er gaat gebeuren. Afspraken gaan eigenlijk altijd op tijd. Bij de mondhygiëniste kom ik al geruime tijd. Vriendelijke, deskundige medewerkster. Stelt je altijd op je gemak, maak het zo fijn mogelijk voor je. Bijvoorbeeld: een extra kussen voor in je nek. Vertelt altijd wat ze gaat doen, een fijn idee. De tandarts ben ik pas 1x geweest, een nieuwe medewerkster.
Wat jaren bij andere tandartsen niet lukt is bij deze tandartsenpraktijk wel gelukt! Ik wilde nl. al jaren een nieuw recht bovengebit. Er werd met mij mee gedacht wat dan de beste optie is. Ik heb nu eindelijk na vele jaren een mooi bovengebit!
Behandelaar neemt de tijd en geeft adviezen waar je wat mee kan. Ook gebruikt deze opbouwende kritiek om veranderingen te stimuleren
Als u nood zit kunnen zij niet gelijk geholpen worden
Het gevolg hier van is dat ik overweeg om een nieuwe tandarts te zoeken.
Ik kreeg soort kroon en kon mond niet dicht doen. was niet fijn - arts zei dat ik zal aanwennen. maar nadat heb ik al maand pijn en kan niet eten met linke kant. maar nu kan ik ook aan de rechte niet eten want daar heb ik implantaat gekregen en die is zo smaal dat daar altijd eten tussen zit en kies duuwd. en nu is nog meer uitgekomen en beweegt. dus nu is zo ver gegaan dat ik niet met linke niet met rechte kant kan kauwen, en dus helemaal niets kan eten behalve vloeibare stoffen. met deze Implantaat ben ik bijna 2 jaar bezig. een keer is die al uitgetrokken en nu alweer probleem :( heleboel geld kwijt geraakt voor de behandeling, o.a. laatste jaar voor transport kosten vanuit Limburg omdat ik al verhuised ben. Ik wil nu naar de andere tandarts gaan en ik eis van hun dat ze alle behandelingen betreffende deze 2 kiezen volledig betalen en de rekeningen die nu nog voor mij open staan, ga ik ook niet betalen. Ramp :( Ik heb pijn maar kan hun niet eens telefonisch bereiken.
Ik kom er met plezier en ja ik weet dat dat gek klinkt :-)
Ik voelde dat de tandarts geirriteerd was. Ik had een vraag en toen niet direct duidelijk was voor hem wat ik bedoelde kwam hij heel ongeduldig over. Het contact voelde niet prerttig. Erg gevoelsarm persoon
Ik vind het echt leuk van flexieble tijd voor afspraaken te maken
Heb ik prettig ervaren en leuke mondhygiëniste
The staff have always done what they could and have gone out of their way to be as helpful as possible.
Mocht je nog een goeie Mondhygiënist zoeken zou ik zeker Milou aanraden. Kom nu al een tijdje bij haar maar ze heeft geduld, zegt netjes alles wat ze gaat doen en houd rekening met eventueel pijn of angst.
Bij de mondhygiëniste kreeg ik te horen dat er maar 1 mogelijkheid van behandelen was terwijl ik weet dat er meerdere mogelijkheden bestaan
Bij jullie is laatste tijd veel veranderd De tandarts praktijk is super goed. Enige wat me niet leuk bevalt is dat je niet altijd bent bij eigen tandarts of bij Montzorg. Elke keer als je afspraak maakt kom je bij iemand anders en dat is niet fijn voor patiënten. Dat is ons ervaring laste keer bij deze praktijk .
Alles goed uitgelegd en prima gedaan!
Hele fijne behandeling gehad en goede adviezen meegekregen.
Goede indruk, aardige mensen