Behandelende mondhygiëniste stelt je gerust en legt alles goed uit. En ze is vriendelijk
Goede en minder goede ervaringen. Mijn vaste tandarts is weg en nu dus een ander. Jammer.
Positief.
Prima, vriendelijk, deskundig, rustig. Luisterde goed naar mijn mondklachten en nam de tijd.
Tevreden
Ik voel me altijd heel prettig in deze praktijk en bij mijn tandarts. Er wordt goed meegedacht, geadviseerd en de medewerkers zijn vriendelijk en hebben echt persoonlijke aandacht voor je. En de zorg die ik krijg is goed!
ik vind een gooie mondhygiëne alleen kent ik de naam niet hoe ze heet
goed maar telefonisch slecht te bereiken.
Grote angst maar wordt geweldig bijgestaan door allemaal .. echt top
Bijzonder klantvriendelijke bejegening: er is altijd aandacht voor de patiënt als mens. Ooit kwam ik binnen als angstpatiënt, maar die angst is na een kennismaking met tandarts en mondhygiëniste als sneeuw voor de zon verdwenen. Prettige behandeling (doe de mond maar even dicht, even een rustpauze..) en goede resultaten. Na het zetten van de nodige (totaal onzichtbare en niet voelbare) vullingen na een lange tijd van verwaarlozing, heb ik nooit meer gaatjes gehad. Mede door de goede adviezen van de mondhygiëniste.
Vakkundige, menselijk en begripvol.
Persoonlijk contact, fijne mensen
Het keuze menu geeft geen optie om iemand te spreken als je een klacht of probleem hebt. Omdat je dan kiest voor afspraak maken sta je daarna lang in de wacht. Als je dan iemand spreekt duurt het te lang voordat het is opgelost of een antwoord hebt gekregen. Verder tevreden over de praktijk, netjes en correct, schoon.
gewoon heel prettig
Uitleg over verbetermogelijkheden kon beter, verder duidelijk, kundig en vriendelijk
Zowel bij mijn mondhygiëniste als bij mijn huidige tandarts krijg ik altijd het gevoel dat ze zorgvuldig te werk gaan en ze goed de tijd voor je nemen. Het personeel is erg vriendelijk. Ook super fijn dat je hier in de avonduren terecht kan voor je controles.
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen
Ik heb een vervelend verleden bij een andere praktijk, maar bij Mcu is dat totaal anders, Hier heb ik geen zenuwen meer voordat ik naar een afspraak ga. Ze nemen de ijs voor je als dat nodig is. Dat was nodig toen ik overkwam van een andere praktijk, nu is dat al bijna niet meer nodig.
This is a good dentist. They will fix your teeth and do it well, but every time you go there for a check, they will try to get money from you or your insurance: - Oh, you might have something there, we need to take an x-ray photo. - Uh, these teeth may wear if you move your mouth sideways, let's put some paste in to protect them. - This filling that you had here for years is now not ok and we need to replace it. All sort of poor excuses to try to scare you and make more treatments that are not completely healthy for your mouth. Do not believe them.
Ik had zondag gebeld dat ik erg kiespijn had en mocht maandag komen. Toen ik kwam gingen ze foto's maken en vervolgens dacht ze een wortelkanaalbehandeling maar ze wist het niet zeker ze was twijfelachtig en sprak slecht Nederlands waardoor ik het soms nog geen eens begreep? En vervolgens wordt ik naar huis gestuurd en kan een nieuwe afspraak maken pas een week later! Sorry maar vind dit heel slecht dan had ik net zo goed niet kunnen gaan!!
Inmiddels ben ik langer dan een jaar al patiënt van MCU. Tot nu toe heb ik geen klachten gehad op één uitzondering na. Vorig jaar heeft een Syrische tandarts mijn tanden gevuld met vulling en ik kreeg vorige week te horen dat dat heel slecht is gedaan. Graag zou ik hierover een gesprek willen voeren of dit recht getrokken kan worden.
Zeer slecht ik ben 4 keer terug geweest voor 1 vulling die daarna er na een uur weer uitviel. Voor deze grap lieten ze mij €360 betalen. Daar zien ze mij en mijn vrouw nooit meer terug.
Er werd niet goed geluisterd en gedaan wat er altijd gedaan moet worden. Geen aandacht voor de mens, voelt enorm als lopende and werk.