Goede, snelle service

Prima en snelle service. Héél tevreden!

Ik werd zoals altijd prettig geholpen

Goed advies

Eerlijk!

Ik heb erg fijne en goede ervaringen bij Walter. Heb nu voor de 2e keer een auto gekocht bij Walter en kom nu ook steeds terug voor reparaties. Ik hoef nooit lang te wachten voor ik een afspraak kan maken. Omdat de garage midden in het centrum van Utrecht ligt, ga ik wel eens de stad in voor een kop koffie tijdens de reparatie. Fiets kun je ook altijd meekrijgen. Ik heb het gevoel dat alles er eerlijk aan toe gaat! Ook is het altijd gezellig met Walter en Peggy. Kortom, zeer tevreden!

Heel prettig in het contact en deskundig.

De beschikbaarheid van leenfietsen is heel fijn.

Top!

Betrouwbaar, kundig en vrolijk.

Uiterst prettig.

prima service

heel fijn contact en vakmanschap

Weer goed

Kom hier al jaren, goede garage waar ook vaak wat te lachen valt

Altijd een oplossing voor een probleem.

Al vele jaren ben ik vaste klant, aanschaf en onderhoud altijd prima onderbouwd, dus betrouwbaar.

Zoals altijd is de service en kundigheid uitstekend.

Betrouwbaar

Al jaren altijd goed en eerlijk advies, betrouwbaar en professioneel, uitermate prettig (persoonlijk!) contact.

Betrouwbaar en behulpzaam

Weer prima en keurig volgens afspraak

Weer prima en keurig volgens afspraak

Tevreden als altijd

Service zoals ik gewend ben en waarom ik hier al jaren kom.

bijzonder goed

aquraat, vriendelijk, informatief

Super!

Heel prettige garage door de kleinschaligheid en attente equipe die er werkt

Geweldig goed service

Walter van Broekhoven helpt je altijd snel, en adviseert je goed wat voor mogelijkheden er zijn als er iets aan de hand is.

Helemaal mooi

Prima service en duidelijk.

snel en effectief

idem boven

Deskundig en persoonlijk

Ben al jaren klant bij Walter van Broekhoven. Kan deze vakgarage 100% aanbevelen

Dit is een bedrijf met een hart!

Er is naast de goede zorg voor de auto, ook aandacht voor de mens in het contact!

Kan niet beter

Persoonlijk en vakkundig

De sympathiekste garage van Utrecht

Altijd goede service, advies en betrouwbaar. En iedereen die er werkt, is ook nog eens heel aardig

Ik ga altijd met plezier naar de garage!

Nogmaals, ik ga altijd graag naar de garage. Prettige contacten. Ben geen deskundige, dus kan ik de technische vaardigheden niet beoordelen. Maar er is altijd een gevoel van vertrouwen dat deze voldoende aanwezig zijn.

persoonlijke en vakkundige autogarage waar mensen nog de tijd nemen

Ik kom al jaren bij Autobedrijf van Broekhoven en met veel plezier. Als er wat met mijn auto is, wordt er altijd meegedacht (zowel telefonisch als live). Samen maken we dan een plan van aanpak en natuurlijk een afspraak voor reparatie waar nodig! Het is een persoonlijke, vakkundige benadering waarbij humor ook een fijne rol speelt. Ik ben meer dan tevreden!

Obrechtstraat 42

3572EG Utrecht