altijd deskundig en snel geholpen met een eerlijk advies. Zij denken mee!

Ik ben al jaren trouwe klant bij dit bedrijf, heb er vele auto's gekocht en in onderhoud gehad. Altijd naar volle tevredenheid en met prima vakmanschap.

Recht door zee en eerlijk.

Een vakgarage waar ik graag kom. Elke medewerker is kundig en denkt mee aan een oplossing. Zo ver ik kan inschatten hanteren ze eerlijke prijzen. Ik kom er vaak vrolijk vandaan. Echte auto-freaks.

Geweldig bedrijf

Niet alleen een zeer goede garage, het is ook altijd prettig om er langs te gaan.

Altijd vriendelijk, gezellig en betrouwbaar

Wij worden altijd vrolijke en correct geholpen

Fijne buurtgarage met hart voor auto's

Algemene niet merkgarage met een bijzonder specialisme voor oudere Franse auto's. Maar mijn jonge Mitsubishi wordt er ook prima onderhouden.

Ik had olie nodig en dit werd mij snel gegeven waarna ik snel weer weg kon/was .

perfecte service, al jaren vertrouwd adres

Al jaren vaste klant, voor zowel aankoop als onderhoud. Nooit teleurgesteld. Eerlijk, betrouwbaar. Aanrader voor iedereen in de wijde omgeving van Utrecht, zelfs al woon je op 100 km afstand.

Top bedrijf

Zeer betrokken werknemers met enorme inzet. Ze laten je nooit in de steek. Voor mensen met grote en kleine beurs.

Top service

Via computer snel diagnose gesteld en dezelfde ochtend al klaar

Snel, vakkundig en heel vriendelijk.

Snel, vakkundig en heel vriendelijk.

Fijn bedrijf

.Fijn bedrijf.

Prettig contact. Fijne mensen. Duidelijk.

Hele fijne garage en mensen.

Goud van oud.

Gewoon een vertrouwd adres. Na 25 jaar weer terug.

Meest vriendelijke, behulpzame en klantgerichte garage die ik ken.

Zit al jaren bij de garage met veel plezier. Van harte aan te raden.

Uitstekend!

#

Vol vertrouwen mijn auto achtergelaten voor een beurt

Prima meegedacht door de dame achter de balie. Echt heel fijn!

Persoonlijke service, meedenken in mogelijkheden en onderhoud op maat.

zie boven

Al jaren mijn favoriete autobedrijf

Walter & co koppelen een relaxte, bijna huiseljke sfeer aan vakmanschap. De communicatie is eerlijk en helder en er is in al die jaren dat ik er kom nooit iets misgegaan. Topgarage.

Ik kom er al jaren en behalve dat het altijd geld kost is het ook altijd leuk.

Positieve sfeer. Beste garage van Utrecht.

Prima.

Goede snelle service en communicatie.

Uitstekend geholpen

Toen ik met mijn auto bij de garage kwam met een probleem wat andere garages maar niet opgelost kregen wisten ze meteen wat er aan de hand was. Binnen 10 minuten was opgelost waar anderen dagen mee bezig geweest waren. Fantastisch

makkelijke garage, no bullshit.

Fantastisch

Ongekend

Weer goed en snel geholpen

Prettige en vriendelijke mensen die weten waar je voor komt en aanvoelen wat je nodig hebt. Halen en brengen kost minder dan 5 minuten.

To the point, heldere communicatie, klantvriendelijk en goed werk

Ik krijg antwoord op mijn vragen. Er wordt meegedacht en tot nu toe zijn de reparaties en onderhoudsbeurten prima. Ook kun je binnenlopen met een vraag.

Obrechtstraat 42

3572EG Utrecht