Uitstekend!

Alles is altijd prima geregeld.

Top !

vriendelijke ontvangst en deskundig personeel

Super service en vakmanschap, heel vriendelijk

Super goed garagebedrijf met heel veel kennis en kunde, ook van klassieke auto’s zoals mijn bijna vijftig jarige Citroën GS. Heel vriendelijk, ik ben al vele jaren enorm tevreden!!!

Heel prettige service

Professioneel, persoonlijk, prettig

Zoals altijd: 5 sterren

En dat al 35 (vijfendertig) jaar!

Dienstverlening en service als vanouds

Ervaring was zeer prettig en duidelijk. De koffie was uitstekend!

Prima garage!

APK keuring: goede service, zeer vriendelijk en zeer kundig!!

Sterk service gericht, helpvaardig, meedenken met de klant.

Ook in drukte direct willen helpen, goede uitleg, vragen worden beantwoord. Neemt de tijd voor de klant.

een apk keuring met verstand en kennis vd deze bijzondere auto !

bij autobedrijf van Broekhoven heb ik het vertrouwen en de ervaring dat zij de`enige zijn in de directe omgeving die verstand hebben van deze AUTO !

Prettig met persoonlijke touch!

Adekwate beantwoording van vragen, en plezierig in de omgang. Bij technisch probleempje, eerlijke reactie.

Vriendelijk, flexibel en vakkundig.

Al jaren mijn garage. ik bemerkte een trilling in de auto, net voor een trip naar het buitenland. Diezelfde dag nog gemaakt.

Helemaal prima

Service is altijd goed en de ongedwongen sfeer is prettig.

En dan écht niet stoppen voordat het euvel gevonden is

Prima garage. APK keuring zonder gedoe.

Het is dat ik nooit een tien geef, anders waren het wel vijf sterren. Niks mis mee, goede garage, duidelijke afspraken. Betrouwbaar.

Betrouwbaar adres.

Goeie service en lekkere koffie!!!

Goede foutanalyse én snelle oplossing

Walter van Broekhoven kan leunen op jarenlange ervaring en heeft een goed team in de garage staan. Mijn XM's stralen altijd als ze naar Utrecht mogen :-)

Altijd een feest om in een klassieke garage te zijn

Of je nu een klassieke Citroën hebt of een moderne japanner, deze mensen houden van auto's en van hun klanten. Verwacht geen cleane omgeving, maar waan je even in Frankrijk, en werk met een Hollandse degelijkheid.

zeer klantvriendelijk

Lek in mijn auto is dezelfde dag gemaakt. super fijn!

Vriendelijk en goed met ons meegedacht over de beste oplossing

Vriendelijk en goed met ons meegedacht over de beste oplossing

Betrouwbare service en persoonlijke benadering.

Al jarenlang ben ik klant naar volle tevredenheid. Ik kan vertrouwen hebben in de vakkundige kennis en ervaring van dit autobedrijf en ik waardeer de persoonlijke factor in de klantrelatie erg hoog.

Ontspannen sfeer, duidelijke uitleg, prima (en snelle) reparatie

Zie boven

Vertrouwd adres.

Na langere periode in een leaseauto gereden te hebben, wilde ik hierna toch weer terug naar een Citroën. Mij - na eerdere positieve ervaringen - wederom bij Walter gemeld. Wat fijn om gewoon met iemand uit te wisselen wat je zoekt en dat iemand je dan begrijpt én ook nog kennis heeft! Samen erop uitgekomen wat voor mij een geslaagde auto zou zijn. En na een zoektocht samen op een mooie C5 uitgekomen. Binnenkort wordt deze - helemaal nagekeken - afgeleverd. Volop vertrouwen in de service, vakmanschap en kennis! Bovendien is het er gewoon altijd gezellig! Een aanrader deze garage!

Kundige en begripvolle medewerkers.

Altijd tijd voor noodzakelijke en niet noodzakelijke reparaties. Prima hulp bij aanschaf andere auto.

Goed geholpen met schade

Kapotte buitenspiegel gerepareerd. Werd fijn geholpen en er is goed meegedacht.

Obrechtstraat 42

3572EG Utrecht