Als altijd positief.

Als altijd een goede, snelle afhandeling van het benodigde onderhoud. Het prettige aan Autobedrijf Walter van Broekhoven is dat er altijd met de klant wordt meegedacht.

Al meer dan 40 jaar voor mij een uitstekend adres!

Voor advies, aanschaf en onderhoud van mijn auto's kan men altijd terecht, de klantvriendelijkheid is hoog.

Zoals gewoonlijk heel prettig

Goed overleg over reparatiekosten en prettig contact met de medewerkers.

Betrouwbaar, vriendelijk

Ik ben heel tevreden over garagebedrijf Walter van Broekhoven. Het is dicht bij mijn huis. Ze zijn betrouwbaar en heel erg klantvriendelijk

Altijd vriendelijk, altijd goede service en altijd tijd voor een praatje!

Altijd prima service in ongedwongen sfeer. Top!

Altijd prima service in ongedwongen sfeer. Top!

prima en goed geholpen weer

Vakkundige en vriendelijke hulp

Bij Van Broekhoven weet je altijd goed waar je aan toe bent met je auto en en er wordt altijd gekeken naar oplossingen die goed zijn, maar ook goedkoop.

Fijne garage

Prima geholpen. Mensen zijn behulpzaam en prijzen zijn netjes.

super klantvriendelijk

heel prettige garage

vriendelijk en behulpzaam

ik kwam kijken voor een auto die te koop stond en kon meteen proefrit maken. Walter nam de tijd om met me naar de auto te kijken. Daarna kreeg de auto nog een beurt en een week later stond hij voor me klaar, met nog 3 maanden garantie, dus als ik nog wat opmerk aan de auto kan ik even terug komen om dat op te lossen. Al met al, vriendelijk, goeie service en blij met mijn nieuwe auto.

communicatie is prima

goede service, auto worddt goed onderhouden. geeft vertrouwen

Prima bedrijf. Alles zoals afgesproken. Geen verrassingen. Apk en grote beurt laten doen. Alles goed. Zeer tevreden

Eerlijke, persoonlijke en deskundige garage

Zeer klantvriendelijk en altijd een eerlijk advies betreft onderhoud en reparatie. Kom al jaren bij van Broekhoven en zelfs nu ik wat verder weg woon, kom ik nog steeds hier terug.

altijd vriendelijk, eerlijk en fijne communicatie

top

Prettig transparant behulpzaam

Goed geholpen en weer met vertrouwen de weg op.

Prima garage!

Ontzettend vriendelijke mensen die heel goed werk leveren tegen redelijke prijzen.

Snelle service

Kon meteen langskomen met de auto, kon niet meteen worden opgelost. Volgende ochtend de auto gebracht en kreeg al snel een belletje dat het probleem opgelost is!

Goede service goed werk

Goed geholpen en denken goed mee en zijn bereid later nog eens even mee te kijken.

Heel vriendelijke goede sevice

Fijne betrokken garage met heel vriendelijke mensen die er werken

Gewoon een hele goede garage.

Mijn 2cv is hier al jaren in onderhoud. Walter is heel deskundig en lost de meest onmogelijke vragen altijd heel correct op. Fijn dat op voorhand alles duidelijk wordt besproken. De prijs en service is gewoon top.

geweldig

Grote beurt en winterbanden, alles in één vloeiende beweging.. Top.

top weer

fijne garage

Prima en snel geholpen

Je kan er altijd binnenlopen als er iets is ( een lampie of zo) en voor de grotere klussen kun je in overleg ook snel terecht. Fijne garage in de buurt!

Altijd gezellig

Altijd bereid om ff mee te denken en inschatting van de kosten te maken

Obrechtstraat 42

3572EG Utrecht