Deskundig personeel, balie vriendelijk geholpen, en ook belangrijk niet te duur , niets dan lof voor Arend
Mijn ervaring met Arend Auto Nissan Amersfoort was zeer goed De afspraak was snel gemaakt . Tijdens het onderhoud gebeld voor extra onderdelen die vervangen diende te worden. Top. In de middag werd ik gebeld dat de auto gereed was, en gewassen.
Correcte behandeling met goede service en vlotte afwerking.
Ik word zeer vriendelijk geholpen en er wordt meegedacht. Communicatie is vlot en adequaat
Tijdens de gratis e-check werd geconstateerd dat een van de accu cellen niet goed is en werd direct de accu vervangen: gratis als garantie
Duidelijke afspraak met wat er gaat gebeuren met de auto en geen verrassingen achteraf .
zie boven
Afspraak gemaakt voor gratis zomercheque. Snel geholpen met kopje koffie.
Teleurstellend dat bij de voortreffelijke service het niet mogelijk is een update van navigatie ter plekke te doen. Krijg een link gemaild en ik weet nog niet of ik dit zelf voor elkaar krijg.
Bij Arend/Stern Amersfoort word je uiterst vriendelijk en goed geholpen. Deze keer even bezocht ivm te laag oliepeil. In plaats van mij een blik olie te verkopen (staan bij de receptie) werd aangeboden om olie voor mij bij te vullen in de werkplaats, konden ze gelijk even de ruitensproeier nakijken want die had te weinig kracht. Twintig minuten later; olie bijgevuld en sproeier bijgesteld. Slechts 11 euro afgerekend! Daar word je toch blij van. Bij Arends weten ze wat service is!
Ik ben goed geholpen en de auto is professioneel gerepareerd
Netjes ontvngen Prima koffie rijdens het wachten. Tot de volgende keer. Gr gert
Afspraak als afgesproken , ga door met de goede service
Ik werd vriendelijk ontvangen door het personeel. De beurt is volgens afspraak verlopen. Echter was het filiaal op het afgesproken moment dicht ivm hemelvaart en was ik voor niks vanuit Soesterberg naar Amersfoort gekomen. Ik had eerder die week nog gebeld of ze wel open waren op deze dag. Kennelijk even vergeten. Ook was mijn serviceboekje na de beurt niet bijgewerkt. Hier moest ik echt om vragen, terwijl dit standaard hoort. Dit werd vriendelijk opgepakt en dat maakt alles weer goed, kan gebeuren.
Coronavirus maatregel en goed geholpen
De receptionist is vriendelijk, luistert goed en komt met prettige oplossingen als je afspraak wilt maken of verzetten. De auto wordt goed onderhouden en schoon afgeleverd
Telefonisch snel een afspraak gemaakt en voortreffelijk mijn ruitenwissers vervangen !
zie bovenstaande zin
kosten vooraf gegeven ,van vervangende onderdelen
Gewoon zoals ik het als klant gewacht, super.
Super goed geholpen
Prima service in alle opzichten!
nvt
Nijverheidsweg-Nood 54
3812PM Amersfoort
Bij Nissan-dealer Stern vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en jong gebruikte auto’s. Aantrekkelijk geprijsd en direct uit voorraad leverbaar. Onze nieuwe Nissan modellen worden geleverd met fabrieksgarantie, fabrieksvoorgeschreven onderhoud en minimaal 10 maanden geldige APK. Nissan modellen: Nissan Micra, Nissan Juke, Nissan Leaf, Nissan Pulsar, Nissan Qashqai, Nissan X-Trail, Nissan NV200, NV300, NT400, NV400 Navara NP300