Wordt altijd keurig en netjes geholpen
Vanaf de afspraak ( Yuri van Omme) tot en met de controle c.q. reparatie en bandenwissel etc. is tot nu toe " top service" te noemen. Ga zo door.
geen klachten
Ik was gelijk aan de beurt ondanks de omstandigheden is er ook goed en snel gewerkt mocht de auto snel weer ophalen na de keuring
Snel, behulpzaam en effectief
Persoonlijk. Gastvrij, vriendelijk. Geen plaag om naar toe te gaan.
methodisch, zorgvuldig en bekwaam; niets dan lof
Vreemd genoeg was de stoel van de bestuurder na 17000 km zodanig beschadigd / versleten, dat vervanging van de rugleuning noodzakelijk was
fijn dat mijn auto ook gewassen is
zie boven
duidelijk en goed profesioneel en het euvel is verholpen
Twee keer voor lekkage geweest maar nog steeds het probleem. Derde keer lang bezig geweest het te vinden. Het lijkt erop dat het opgelost is. Geen kosten berekend uit coulance.
goede service
Heel goed
Als de service zo blijft zien jullie mij zeker terugkomen
Goed geholpen, snel afgehandeld, leenauto stond klaar en eenvoudig afspraken plannen en goed over gecommuniceerd.
Reparatie volgens afspraak (binnen tijd en afgesproken bedrag)
Snel en goed geholpen door receptie en auto opgehaald en thuis gebracht op tijd en correct. Auto gewassen en gezogen.
Auto voor garantie service terug geweest, probleem (tril geluid) opgelost, tot nu toe niet mee waargenomen.
altijd vriendelijk geholpen.
vriendelijk personeel en vakkundig
Was eerste keer bij Arend auto . Perfect geholpen en . vriendelijke mensen . Denken ook met je mee. Was onderdeel kapot . Monteur met Nissan gebeld en onderdeel ruim voor de helft van originele prijs gekregen . Dit noem in nou echte service .
Nette garage
Nijverheidsweg-Nood 54
3812PM Amersfoort
Bij Nissan-dealer Stern vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en jong gebruikte auto’s. Aantrekkelijk geprijsd en direct uit voorraad leverbaar. Onze nieuwe Nissan modellen worden geleverd met fabrieksgarantie, fabrieksvoorgeschreven onderhoud en minimaal 10 maanden geldige APK. Nissan modellen: Nissan Micra, Nissan Juke, Nissan Leaf, Nissan Pulsar, Nissan Qashqai, Nissan X-Trail, Nissan NV200, NV300, NT400, NV400 Navara NP300