Prima!

Ga zo door

Logische oplossing na domme fouten!

Na enig overleg met de contactpersoon aldaar is er een passende en enige juiste oplossing geboden. Er zijn fouten gemaakt maar opgelost zoals ik mag verwachten naar aanleiding van de fouten.

Vlotte afhandeling, goede voorlichting

De controlebeurt is naar tevredenheid afgehandeld. Kosten van tevoren doorgenomen. Goede info over de remmen. En last but not least gewassen afgeleverd. Had ik nog niet meegemaakt bij anderen.

Goede service en lekkere koffie

Goede ervaring met deze garage

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg vooraf en na afloop

Heel erg goed

Vriendelijk, hulpvaardig, werken volgens afspraak.

Goed geholpen maar ik vond de beurt duur.

Tsja, zie boven. Op de site wordt, b.v., aangeboden olie verversen euro 145,- Mijn, kennelijk, standaardbeurt (nog geen APK) was euro 495,- Vind ik echt duur. Je krijgt dus de neiging om volgend jaar naar een beunhaas te gaan......

vriendelijk ontvangen

Vriendelijk ontvangen, correct de nodige informatie gevraagd. Auto op tijd weer klaar ontvangen na de jaarlijkste beurt. Uitleg over de handelingen. Uitstekend.

Gewoon zoals het hoort!

Fijn ontvangst door de baliemedewerker! Auto beurt gegeven en zonder te vragen hebben ze de auto gewassen Dat is pas service!

Goede repartie - fijne garantie

Begin van het jaar heb ik een occasion aangeschaft bij de Stern garage. Helaas terug van vakantie begon de auto te rammelen. Ik heb gebeld met de garage en kon meteen terecht. Mijn auto is dezelfde dag nog gerepareerd en ik heb een leenauto meegekregen voor de dag. Ik ben heel netjes op de hoogte gehouden van de voortgang en kon mijn auto einde van de dag ophalen. En alles keurig binnen de garantie. Dankjulliewel voor het top werk! Auto rijdt weer fantastisch.

Eerlijk en duidelijk antwoord op probleem

Ooit eerder hier geweest, in het vervolg hier naar toe.

Goede communicatie met receptionist

Ging voor kleine beurt, werd gebeld dat er bijzonderheden waren, na goed overleg ontstond er wel wat verwarring over het tijdsverloop winter/zomerbanden…al met al met een flinke aderlating in Mijn portemonnee weer tevreden weg

helemaal tevreden

Ik heb helemaal geen klachten

Auto werk vakantie veilig

Door zomercheck paar vervelende problemen ontdekt, gelukkig op tijd ingepland, goede adviezen over generieke onderdelen en zelfs last minute vervanging can koppelingsplaat kon nog uitgevoerd worden! Ik kan safe op vakantie. Maar 1 opmerking; telefonisch is de vestiging niet te bereiken, ook bij call center lang in de wacht, dat irriteert enorm als je alleen wilt weten of je auto klaar is.

Schoon met een vlekje

Er is mooi werk geleverd. De auto rijdt weer als nieuw. En is ook netjes gewassen, inclusief schoonmaak van de voorruit aan de binnenkant. Wel nog een aandachtspuntje; als de stroom er af is geweest, is het prettig voor de klant als de klok weer op tijd wordt gezet. Dat heb ik even zelf gedaan. Wat betreft de melding van de bandenspanning; ik moet nog uitzoeken hoe ik dat wegkrijg. Mvg Hans

Prima afwikkeling

Danny, de receptionist, heeft mij zeer servicegericht geholpen. Hij heeft mij regelmatig over de staat van de reparatie geïnformeerd en er voor gezorgd dat we met de auto tijdig naar ons vakantie adres konden vertrekken.

Vlot geholpen

Snel en goed

Tiptop onderhoud

Klantvriendelijke benadering. Keurige uitleg factuur en auto gewassen. Alles binnen afgesproken tijd. Kortom gewoon goed!

balie en werkplaats Houten prima, maar Stern callcenter is vreselijk

De mensen in Houten doen prima werk. Zowel bij de balie als in de werkplaats! De Stern organisatie is log en bureaucratisch. Het duurt een tijd voor je iemand aan de telefoon hebt en het lijkt alsof de mensen die bij het callcenter zitten geen idee hebben waar het over gaat. Eerst mocht je naar locatie in Houten bellen, dat ging vlot en probleemloos. Nu is het omslachtig en vervelend, vooral omdat je niet met mensen praat die enig idee van auto's hebben.

Snel en goed geholpen.

Onaangekondigd gekomen, gelijk geholpen. Onder service gerepareerd. Geweldig!

APK, maar ook andere dingen gedaan (service).

Prettige en deskundige medewerker.

Goed en vriendelijk

Goed en vriendelijke medewerkers

Waterveste 2

3992DB Houten

0228 58 13 74

Over Nissan-dealer Stern Houten

Bij Nissan-dealer Stern vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en jong gebruikte auto’s. Aantrekkelijk geprijsd en direct uit voorraad leverbaar. Onze nieuwe Nissan modellen worden geleverd met fabrieksgarantie, fabrieksvoorgeschreven onderhoud en minimaal 10 maanden geldige APK. Nissan modellen: Nissan Micra, Nissan Juke, Nissan Leaf, Nissan Pulsar, Nissan Qashqai, Nissan X-Trail, Nissan NV200, NV300, NT400, NV400 Navara NP300